Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz Skillet #63975 üzenetére

    Látszik, hogy nem érted...

    A te hozzászólásod is arról szólt, hogy már 10e forintnál jártatok a büdzsében, de mégsem sikerült találni megfelelő egeret, aztán hopp, ráakadtatok arra a 2 ezer forintos egérre ami szerintetek csudálatos, és már nem csak asszony szerint ér ennyit egy egér, hanem szerinted is. Komolyan nem látod, hogy ezzel mi a probléma? A probléma csak az, hogy a hozzászólásod azt sugallja, felesleges 10 ezer forintokat kiadni egy egérre amikor lehet venni jót is 2 ezerért. Amivel csak az a bibi, hogy 10 ezer forintból már minden tekintetben príma egereket is lehet venni, ha valakinek az adott méret/forma megfelelő.

    Igaz, azt nem állítottad hogy játékra is jó lehet, de ne mondjuk már implicite azt, hogy felesleges 10 ezret kiadni egérre mert 2 ezerért is ugyanolyan jót lehet kapni, mert ez hazugság. Persze 10 ezerért is árulnak rossz egereket, de már minden szempontból jókat is, ami a 2 ezres ársávról nem mondható el. Másrészt azt is kifelejtetted a hozzászólásodból, hogy te és a kedves párod szerint miért is olyan ideális az az egér. Összesen annyi információt osztottál meg, hogy minden felületen teszi a dolgát, meg jó a hatótáv, és hogy ti elégedettek vagytok vele. Utóbbi nem mond nekünk semmit, előbbi információ meg nyilván hasznos de önmagában még kevés. Nem írtad le milyen a klikk feeling, mennyire konzisztensek a klikkek, milyen az összeszerelési minőség, milyen a súlya, milyen a kábele, milyen a szoftvere, milyen a görgője stb.

    Szóval még ha nem is sugalltad volna azt, amit, ez még akkor sem lehetne ajánló amit te produkáltál. Úgyhogy teljesen jogosan kaptad érte az ívet. Ha legalább már ajánlasz valamit, vedd a fáradságot hogy normálisan leírod miért is jó az adott cucc szerinted. Vagy ha erre nem vagy képes, akkor ne lepődj meg, hogy a véleményedet leseprik az asztalról, hiszen érdemben semmivel nem támasztottad azt alá.

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák