Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MaTpr0F

    senior tag

    válasz dobragab #61041 üzenetére

    Gondoltam benézek a szolnoki MM-ba, egyrészt, hogy változott-e az épkézláb egerek megtekinthetősége, másrészt pedig, hogy megnézzem ki van-e téve ez a csuda', mivel mindig a gagyi gamer cuccokat lehet általában megtapogatni (uRage és társai).

    Sajna az Omnivi nem volt kitéve, viszont kint volt a Decus egerük.
    Kézbe fogtam és nagyon meglepődtem. 18,5cm-es manccsal valami elképesztően kényelmes cucc palm grip-re. Tökéletesen eltalálták a formát, sokkal kényelmesebb mint a Naos. Ránézésre furcsa, de egy él vagy szöglet sincs útban, teljesen egronómikus érzést ad. Ráadásul ez nem csúszik ki a kezedből, ha megpróbálod felemelni, míg a mionix-nál ez probléma (nem csak nekem). Anyaghasználatra is jónak tűnik, nem nehéz és mégsem nyekereg (pedig kiállított darab) vagy kong ha kattintok vele. A felület gumírozása - legalább is a piroson - talán a legközelebb álló a KPO/KPM-hez, amit idáig fogtam.

    Nem tudom miért van, hogy a "gagyi" gyártók ilyen jó formákat tudnak csinálni, nem az első eset, hogy ilyennel találkoztam. Komolyan, ha ebbe is beleteszik később a 3360-at én tuti veszek egyet, max kicserélem az encodert meg a kapcsolókat.

    Koca gamereknek talán még ajánlanám is, a A9500 végül is a kevésbé borzasztó lézerek közé tartozik.

Új hozzászólás Aktív témák