Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Erunosta

    tag

    válasz dobragab #49386 üzenetére

    Egy barátom rajtam felbuzdulva, hogy új egeret vettem úgy döntött ő is lecserélné a Tracer egerét. Róla tudni kell, hogy World of Warcraft only módban használja a gépét. Gép bekapcsol, WoW elindít, WoW leállít, gép kikapcsol. Olyan egeret szeretne amin viszonylag sok gomb van mert a bal kezén nincs elég ujj a sok hotkeyhez már. :D Kérdeztem hogyan fogja az egeret. Nagyot nézett és rárakta az egész kezét. Mondom neki akkor játszon kicsit majd nézem. Amolyan határest volt a palm és a fingertip fogás között, alapból palmon pihentette casual gémingnél, de játék/harc hevében a tenyere nem annyira érintette az egeret már.
    A keret rá maximum 15 000 Ft újonnan, használtan nem nagyon adna érte 8-10k-nál többet (meg inkább az újat preferálná). Külföldről nem szeretne rendelni.
    Én hirtelen felindulásból - és egy kis megfűszerezett önös érdekből - a SteelSeries WoW Legendary vagy Gold Editiont ajánlottam mert nekem az tetszik mint sok gombos egér meg mégiscsak ugye WoW és SteelSeries. ;] Bár nem hiszem azt újonnan be tudna szerezni.
    Mutattam neki a Razer Naga egeret mint példa, hogy van ilyen sokgombos egér is de az nagyon nem tetszett neki. Szóval az ilyen 120 oldalgombos egerek nem nyerőek nála. Amit mondtam neki egér az jó? Ismeritek? Ha nem akkor mit ajánlotok?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák