Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manoarc

    senior tag

    válasz mindfreak #3325 üzenetére

    Szted mi a gamer kategória ? :D
    Sajnos kidobtam a régi genius és atech egereimet már,pedig most szívesen lefotóznám neked egytől egyig mindegyiket hogy igenis formatervezett kényelmes fogásu volt mindegyik,pedig igazán régiek is voltak köztük (az összes soros portos,golyós).Amit nem értek,hogy tömegek nevében hogy beszélhetsz egy emberként,hogy mindenki szerint rossz és silány mindegyik.?!
    Az meg,hogy CS-re ki mit használ , teljesen mind 1.Itt egér és egér között csak nanonmiliezredszekundomok és dpi-k és stb stb dolgok tesznek különbséget amiken lovagol mindenki,miközben nincs ember aki érezné hogy a 18ezres logitech vagy az "olcsóbb" 10 ezres társa jobb e játszani.Egy tesztprogram biztos kimutatja,de ha jobb vagyok nálad egy játékban , akkor az 500Ft-os egérrel is rommá lőlek. Rongyrázás , hogy nézd jöttem lanozni nekem ilyen egerem van , és ezzel min. 313134 fraggel foglak most lenyomni.
    Mi az, hogy szegény gémer?
    Szted mi ? :)
    Pl. nem telik igazi "geek" cuccokra mint pl drága egér.Igen,ilyen vagyok Én is."de gémer egérre nincs fölös pár ezer Ft-ja?!" "Pont a legfontosabb dolgon kell spórolnia ugye?"
    Elszomorít hogy neked az egér a legfontosabb cucc a konfigodban.Valahogy én jobban örülök,ha meg tudok venni egy viszonylag új vga - kártyát mint 1 lézeres logitech egeret :)
    Ha figyelmesen olvastad volna végig a többi hsz-t tőlem,akkor nem írnál olyat,hogy szerintem a genius csudajó (mert erre utalsz). Nem , egyáltalán nem csudajó , de ár-érték arányban kiváló.

    {。^◕‿◕^。}

Új hozzászólás Aktív témák