Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tommmysun

    senior tag

    Sziasztok!

    Olyan kérdésem lenne, hogy Ozone Xenon egérrel kapcsolatban van-e valakinek tapasztalata, vagy valami infója a pontosságáról. Azt tudom, hogy Avago szenzoros, meg hogy 3500dpi-s, de ez még semmire nem garancia (főleg a dpi), FPS értékeket meg pl sehol nem találtam róla.
    Tapasztalatok és vélemények alatt, nem arra lennék kíváncsi, hogy kinek mennyire tetszik, vagy hogy a márka mennyire gagyi, meg a gombok elhelyezkedése, hiánya sem érdekel. LOD, PC, G gyorsulás, stb. is másodlagos. Ergonómiailag és a gombok tekintetében nekem teljesen megfelelő és inkább grafikai munkához használnám (tudom ehhez a digitalizáló tábla a legalkalmasabb, de nekem az nem mindig jó) nem játékhoz, ezért mondtam, hogy első sorban nem az érdekel, hogy pl. mekkora sebességű rátásokat követ le pontosan, hanem csak azt szeretném tudni, hogy a szenzor felbontása mennyire jó, a finom mozgások lekövetéséhez.
    Esetleg ha van árban és kialakításban hasonló (Magyarországon is könnyen és újonnan beszerezhető), de jobb egér ami az én szükségletemnek jobban megfelelne, akkor arra is várom a ajánlatokat.

    Ja és még egy kevésbé fontos kérdés ezzel az egérrel kapcsolatban: Azt tudom, hogy a led színe a dpi értéknek megfelelően változik, de arról sem találtam infót, hogy ez menüből esetleg változtatható, vagy ez fix, hogy mikor milyen színű (ez tényleg tök apróság és nem ez lesz a döntő kérdés a vásárlásban, csak simán jó lenne ha lenne erre lehetőség, mert nem biztos, hogy pl hupililában vagy kékben szeretném ha folyamatosan világítana)

Új hozzászólás Aktív témák