Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • helltp

    aktív tag

    Lassan megadja magát a 6. éves a4tech x-710 es egerem (konkrétan elmállott az USB kábel szigetelése és meghalt az egyik extra gomb). Úgy döntöttem beruházok egy új, lehetőleg 10 000FT alatti gamer egérre, viszont nem tudom mit válasszak.

    Leginkább FPS-sel játszok (CS1.6) de néha MMORPG-zek is (wow wotlk) szóval 5-6 gombos egér kéne, mert az mmorpg miatt nem árt ha van rajta 1-2 plusz gomb. Pontos kéne hogy legyen, mert az X7 essel megesett hogy cs-zés közben AWP-vel nem volt elég pontos, nem lehetett elég finoman mozgatni a célkeresztet.
    Hozzászoktam a 120g-os súlyhoz, öcsém 90g-os egere már nem tetszett, tehát nem lenne rossz ha lehetne súlyozni. Ezen kívül claw grip-pel fogom az egeret (annyira hogy a csuklóm végig lent van az asztalon, nem is mozog, tudom hogy a mostani egerem nem az igazi ehhez de amikor vettem még nem tudtam).

    Kinézett egereim a következők:
    - ROCCAT Pyra wired (könnyű, és azt olvastam hogy kicsi)
    - Saitek Cyborg R.A.T. 5 (szidják az érzékelőt)
    - Saitek Cyborg R.A.T. 3 (szidják az érzékelőt)
    - CoolerMaster Storm Xornet (2600fps?! a mostani 5 éves tud 6500-at)
    (esetleg egy Razer Abyssus, de ez nem claw grip-hez van, és 3gombos csak)

    Legjobban a két rat tetszik, a formaterv nagyon bejön.

    Ha bárki tud bármi pozitívumot vagy negatívumot bármelyik fent említett egérhez írja bátran. Ha valaki tud valami jobb egeret ezeknél hasonló árban az is érdekel (olcsóbb is jó, annak csak örülök).

    Jah és mostanában veszek új egérpadot, Steel Series Qck ra gondoltam, az jó ezekhez az egerekhez?

    Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...

Új hozzászólás Aktív témák