Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    válasz WolfheartGR #16922 üzenetére

    Tudom, hogy teljesen más a kettő! :D
    Csak az történt, hogy volt egy elhalálozott Ikari-m, amit nagyon megszerettem, viszont nem tudtam gariztatni, mert nem tudott másik Ikari-t adni helyette, elvileg jött volna ezért vártunk, de csak nem jött, ezért inkább mondtam nézzünk valami másikat helyette ... de fogásban nem igazán találtam olyat amire vágytam volna, árban meg az egerek mind sokkal drágábban voltak, ezért gondoltam bepróbálok egy Abyssus-t, miért ne, lehet hogy jól el leszek vele (tavaly ősszel vettem életem első gamer egerét, szóval annyira kialakult képem nincs a dolgokról, palm meg finger grip dolgokban). De rájöttem, hogy nekem Ikari kell megint mégiscsak. Viszont sajnálattal látom, hogy most már csak 1 év gari van az Ikarira (amikor én vettem, még 2 év volt).
    Egyszerűen az van, hogy ezért a 8 ezer Ft-ért, amit nyújt az Ikari, sztem nagyon jó az ár/érték aránya. Valamint Abyssusról hiányolom ezt a szövettel vagy mivel bevont kábelt (jó tudom hogy nem a kábelt fogdosom, de akkor is). Meg az az igazság hogy nekem palm grip kell, most már rájöttem.

    szerk.: mondjuk most kicsit ledöbbentett h milyen nehéz ez az Ikari... ez most Optical, tavaly lézeres Ikari-m volt, azon gondolkodok hogy az is ilyen nehéz volt-e ... na mindegy. Nem nagyon emelgetem, csak most meg kell szoknom megint. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák