Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _adaml21_

    őstag

    válasz cellpeti #15550 üzenetére

    Én ezeket személy szerint nem ajánlom, volt mindkettő, és egyik sem volt jó. Kollégiumban az asztal egy kicsit fényesebb, vagy én nem tudom mi volt a baja, de amilyen szenzor van ezekben az egerekben, egyszerűen nem viselték el. De az M705-nek máshol is akadt gondja: mivel nem az egér közepén van elhelyezve a szenzor, kicsit kifordított fogással már nem ugyanúgy követi le a kezed mozgását, nekem ez óriási hiba volt.

    Én jelenleg notebookhoz a G400-as egeremet használom Qck M-es méretű paddal, ahol, és amikor csak tudom, de van egy Anywhere mouse MX-em is.
    Ez utóbbival nincs probléma semmilyen felületen (nem csak parasztvakítás az a Darkfield), jól jön a kis méret és a hordozó tok is hozzá. Miután megvettem 2-3 napig csak szidtam, fájt tőle a tenyerem, nem tetszett, nem éreztem a görgő kapcsolóját, de így kb 2 hét után megszerettem, és örömmel használom.
    De ha van lehetőségem, azért a G400 sokkal jobb, nekem asztali géphez is az van!
    Tipp: ha Anywhere-t akarsz venni, ne vedd meg boltban 15-ért (asszem akkörül van a legolcsóbb), nézz körül alternatív forrásokban, én is nagyon jó áron vettem, a garancia ugyanúgy érvényes Logi-nál blokk nélkül is.

Új hozzászólás Aktív témák