Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cheesy

    őstag

    válasz Synthwave #12279 üzenetére

    Háát.. az összeszerelési minőség hagy némi kívánnivalót.
    Új kora óta a görgője random időközönként elkezd nyiszogó hangot kiadni görgetés közben, közelebbről megnézve egy kis sorja is van rajta, arra gyanakszok. Ha egy kicsit balra nyomom görgetés közben a görgőt akkor abbahagyja. Már vittem vissza a kereskedőhöz, hogy srsly wtf?! de ott természetesen 10 perc finom, gyors, lassú, kemény, görgetés és próbálkozás után sem csinálta a rohadt, úgyhogy nem volt ok a cserére.
    Azt mondta, majd "bekopik" használat során. Hát május óta nem sikerült neki és engem rohadtul bosszant a hangja, amikor előjön. Lehet szét kell majd szednem, géne valami disassembly leírás vagy video.
    Semmi csicsa? Minek kell akkor baromi nagy vörösen világító "farfény"? Gondolom, hogy legyen mit moddolni leszigszalagozni. :/
    Az oldalgombok meg... én nem tudom milyen árkategória jelenti azt a minőséget, ahol ha "odatapad" (nem ragacsos a kezem) az ember ujjához a gomb akkor olyan mintha csak egy bóvli műanyagdarab lenne, simán lehet mozgatni úgy, hogy nem "kattint" vele. Ez nem zavaró, mert konkrétan soha nem használom az oldalgombokat (csak ha véletlen megnyomom), viszont nem kelt minőségi benyomást.
    Egy 8.600 huf-os egeret nem tartok olcsónak.

    Mi az a mousefix?

    www.vakbelmutet.hu

Új hozzászólás Aktív témák