Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csandi

    őstag

    Synthwave légy a pénztárcám :D vagy valami olyasmi

    Megnéztem a világ összes videóját, analitikus szemmel felmértem a fogásomat, leszűkítettem az opciókat.

    Szóval tehát.

    Az a híres kép alapján szerintem nekem a Pincer Claw-hoz van a legközelebb a fogásom. Tehát a hüvelykujj párnája, meg a kisujj tövi érintkezik az egér hátsó részével.

    Ujjaim nincsenek agressziíven behajlítva, de nem is teljesen kinyújtottak. Hüvelykujj ugyanz.

    Azzal soha nem volt bajom, hogy nem tudom hova rakni a gyűrűs és kisujjam, jól elvoltak egymás előtt/mellett/egymáson mindig.

    Azt nem szeretem ha a tenyerem "közepéhez" hozzáér az egér, tehát ne legyen palmos, ne legyen middle hump vagy ha van akkor annyival kisebb egérnél, hogy hátra tudjam szorítani.

    Alapból karból aimelek, elég low sensel (most kicsit variálgattam az egér tesztelések miatt, de alapvetően 58-65cm/360 között), a microadjustok viszont oldalra csuklóból, fel-le pedig "fingertippel" szóval legyen mozgáshelye az egérnek még a tenyeremben, hogy tudjam picit lefele adni egy fogás adjust után/közben, felfele pedig egyértelmű.

    Pár példa amit már leírtam korábban:

    - Superlight: Túl nagy igazából (talán az is bajom vele, hogy túl flat az oldala)

    - Beast X Mini: Túl kicsi minden irányba, és nincs hump

    - HTS Ace Wireless: Talán ezzel voltam a legjobb, de egy picit túl rövid, meg egy picit túl keskeny. Utóbbit griptape orvosolta.

    - Pulsar X2 Mini: Túl rövid, és szintén talán túl flat side

    - Viper Ultimate: Ezt amúgy formája ellenére picit palmosabban fogtam, de túl lapos

    (Nyilván itt most nit pickelek, mindegyikkel relatív jó voltam, high rank meg versenyek, csak most keresem a "tökéletest")

    Azt pedig láttad korábbi kommentjeimből, hogy milyen egerekre szűrtem le most az igényeimet:

    - Sora V2
    - Zowie U2
    - NP-01S

    Amit még érdemes tudni, hogy amikkel annó játszottam és jó voltam bennük azok mind magas ttk-s játékok, főleg tracking aimmel (apex, ow, destiny) viszont most szinte csak Valorant menne amihez viszont akármilyen furcsa is ezt mondanom de szerintem formájától eltekintve a Beast X Mini túl könnyű volt, nem ad annyi stabilitást. Vagy ha méret megfelelne nem lenne ilyen bajom a súllyal? Nem tudom.

    A Soráról nincs mit mondani a másik kettő viszont trükkösebb.

    Az U2 ahogy nézgettem a hüvelykujjnál a curve segíthet megoldani azt ami többi egéren zavart, hogy túl flat a side. A humpja is szerintem jó helyen van.

    Az NP-01S nél pedig félek, hogy a hátsó rész ahogy kiszélesedik túl sok helyen érne hozzá a kezemhez (pl a kisujjam oldalán a tenyerem aljához, na ezt nem szeretném). Emiatt nem tetszett az XM1 sem mikor próbáltam.

    A kezem: hosszra, 18.5-19cm között, szélesség pedig 9-9.5cm között
    Néztem videókat, olvastam redditet, néztem eloshapest, néztem vaxee saját comparisonjét (még a supportjukkal is beszéltem, hogy mit ajánlanak így és az NP-01S jött ki), néztem rtings 3d modelleket.

    Help
    MIT VEGYEK??? :D :D

Új hozzászólás Aktív témák