- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Brutál ez a Prophet mennyire halk Ebbe tényleg nincs értelme halk kapcsolót tenni. Első körben sima (nem silent) Alpaca-t tettem bele és alig van hangja (open office irodában az 52dB alapzaj 55-re nőtt gépelés közben). Mondjuk a kapcsoló hangjával annyira nem vagyok kibékülve, meg a space-el sem (PP half-plate), de szerintem ez csak a kapcsolók miatt van, nem a billentyűzettel van gond. A bakenekoban a Durock POM-nak nagyon szép hangja van, kipróbálom majd a Prophetet is Durock POM-al meg a Bakenekoba is építek egy PCB-t Alpacaval hogy össze tudjam hasonlítani őket jobban.
Azt nem értem sajnos miért csak 7U space-es Tsangan alsó sort támogat, sajnos a jobb Alt így messze van az Alt+J-hez a hosszú í-hez, legalábbis nem áll kézre. Majd faragok kicsit az egyik plate alsó során, hogy elférjen a 6.25u space, másik PCB-m van hozzá ami támogatja.
A nylon plate nagyon brutál, mint ha gumi lenne Nem építettem még azt meg, de kíváncsi leszek rá. Kár, hogy nem vállalnak sehol nylon plate vágást, csak 1 nylon plate-em van, azt nincs szívem szétvagdalni a 6.25u space-hez.
Érdekes egyébként, hogy nincs semmi féle izoláció a házban, és mégis ilyen halk tud lenni. A plate gyakorlatilag a ház alsó részén van, nincs semmi gasket vagy szivacs köztük. Tetszik az egyeszerűsége, szétszedni/összerakni is egyszerű.
Remélhetőleg másik kapcsolóval sikerül a hangot és a gépelést (kezdem azt sejteni, hogy a long-pole kapcsolókon jobban szeretek gépelni) is tetszetősre varázsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Hyperx Alloy Elite 2 Mechanikus Gaming Billentyűzet - Red Switch
- LOGITECH G815 LIGHTSYNC RGB GL Clicky US
- SteelSeries Apex Pro TKL Billentyűzet, új ára 90eFt felett! 12 hó jótállás! HATALMAS AKCIÓ!!
- Silent Tactile Switch - Haimu x Geon Yellow 110db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest