Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    Brutál ez a Prophet mennyire halk :DDD Ebbe tényleg nincs értelme halk kapcsolót tenni. Első körben sima (nem silent) Alpaca-t tettem bele és alig van hangja (open office irodában az 52dB alapzaj 55-re nőtt gépelés közben). Mondjuk a kapcsoló hangjával annyira nem vagyok kibékülve, meg a space-el sem (PP half-plate), de szerintem ez csak a kapcsolók miatt van, nem a billentyűzettel van gond. A bakenekoban a Durock POM-nak nagyon szép hangja van, kipróbálom majd a Prophetet is Durock POM-al meg a Bakenekoba is építek egy PCB-t Alpacaval hogy össze tudjam hasonlítani őket jobban.

    Azt nem értem sajnos miért csak 7U space-es Tsangan alsó sort támogat, sajnos a jobb Alt így messze van az Alt+J-hez a hosszú í-hez, legalábbis nem áll kézre. Majd faragok kicsit az egyik plate alsó során, hogy elférjen a 6.25u space, másik PCB-m van hozzá ami támogatja.

    A nylon plate nagyon brutál, mint ha gumi lenne :DDD Nem építettem még azt meg, de kíváncsi leszek rá. Kár, hogy nem vállalnak sehol nylon plate vágást, csak 1 nylon plate-em van, azt nincs szívem szétvagdalni a 6.25u space-hez.

    Érdekes egyébként, hogy nincs semmi féle izoláció a házban, és mégis ilyen halk tud lenni. A plate gyakorlatilag a ház alsó részén van, nincs semmi gasket vagy szivacs köztük. Tetszik az egyeszerűsége, szétszedni/összerakni is egyszerű.

    Remélhetőleg másik kapcsolóval sikerül a hangot és a gépelést (kezdem azt sejteni, hogy a long-pole kapcsolókon jobban szeretek gépelni) is tetszetősre varázsolni.

Új hozzászólás Aktív témák