Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    őstag

    válasz micafighter #69286 üzenetére

    Bár szerintem is nagyon jól sikerült switch a két Gateron Pro és remek az ár/érték arányuk, de halknak egyiket sem nevezném. Háromféle Gateron Redem van itthon és gyári állapotban szerintem kb így viszonyulnak egymáshoz (hangostól a halkig, ugyanabba a bill.-be beépítve)
    Red < Red Pro << Silent Red
    A sima Red és a Pro között inkább az tesz különbséget, hogy a Pro a kenés miatt lenyomáskor nem súrlódik és így jobban hallani a rugó hangját, de pl. bottom-out koppanásában nincs akkora különbség. A Silentnél mivel a bottom-outot és a visszatérés koppanását csillapítja a stem vállán a szilikon, ezért a többi zajt így már meg lehet hallani (az enyhe rugóhangot és reszelést). Kb. ezért is kezdtem bele ebbe a hibrid "Silent Pro" kísérletbe, hogy - figyelembe véve a gyári kenés milyenségét - szimplán egy stem cserével mi hozható ki. Aztán a rugóhang kérdésre a 105 helyett végül a 205g0-t választottam, így több verziót is ki tudok próbálni házon belül.
    A Yellow Pro és Red Pro között sem hallok ki nagy különbséget, én is inkább hajlok arra, ahogy Prolixus is látja, a kialakítás többet nyomhat a latba, mint pusztán a rugóerő.

    M.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák