Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    Csak sikerült megtalálnom a vakuljparaszt üzemmódot a GMMKn:

    Meglepően sokat jelent a hangtompító filc beszerelése, már nem kong az egész háza, ha lendületből gépelek.

    Mondjuk a PCBbe pattintott átlátszó távtartókkal nem számoltam a filc szabásakor, úgyhogy azokat végül ki kellett hajítanom a billzetből,

    Karakterisztikára az Outemu Silent Grey egész kellemes, nagyjából az MX Brown keménységét hozza, de taktilisebb, mint a Gateron Brown.
    Hangja meg a néha pengő rugón kívül nincs. (lusta voltam megkenni, mert még célszerszámmal is szopás az Outemukat szétszedni.)

    Viszont a kapcsoló vékony lába nagyon érzékeny, 110 kapcsolóból négyet már a zacskóból kivéve ki kellett egyengetnem, aztán a billzetbe pattintva még öt kettéhajlott :W
    Szerencsére ezek is megúszták némi csontkovácsolással, de ha TKL billzetet veszel, nem biztos, hogy elég lesz rá a 90 kapcsoló!

    Némi finomhangolás még ráférne, mint mondjuk egy 80gr-os (MX Black) rugó a szóközbe, meg a valami Cherry profilos kupakszett az ideiglenesen ráhajított, diszkógömb kompatibilis kacsatoll helyett.

    Openofficera nyilván így sem merném használni, mert gamer kollégák 5 perc alatt trombitának néznék, ahhoz meg túl drága.
    (Redragon Mitra legalább egy tizessel olcsóbb donor!)

    Meg továbbra sem tudok megbarátkozni a floating dizájnnal, plusz feltűnően magas a billzet, csuklótámasz nélkül kényelmetlen. (más billzetekhez nem szoktam támaszt használni!)
    Na meg a nagyon rossz helyen lévő lockLEDeket sem lehet látni gépeléskor, mert takarja a numpad :W

    Ja, a szoftvere nem ismeri fel, ha a KVM switchbe van dugva.
    Viszont sima USB porton felprogramozás után megjegyezte, és a KVMbe dugva is tud csillámpónit játszani. (Amíg meg nem nyomom az Fn+Esc-et :DDD )
    Pl. a Ducky egyáltalán nem megy a KVM switchbe dugva, még kikapcsolt világítással sem.

    [ Szerkesztve ]

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák