Új hozzászólás Aktív témák

• Tibro5

senior tag

Sziasztok,
    Segítséget szeretnék kérni, pár napja kutatok, hogy milyen billentyűzetre cseréljem a Cougar 200K-t de nem találtam meg az utódot. Nem ragaszkodom a low profile kialakításhoz, de csendeset szeretnék a család miatt, emiatt talán linear vagy tactile switches billentyűzet jöhet szóba.

1.Mekkora összeget szánsz rá? max 50?
    2.Használt szóba jöhet? inkább új, de ha van használt kihagyhatatlan ajánlat akkor esetleg
    3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? Cougar 200K, a gombjai nagyon kopottak és a szóköz billentyű rögzítő pöcke el van törve és így néha leesik (gyerekeim műve) de amúgy meg vagyok vele elégedve
    4.Mire használnád a billentyűzetet? munka, játék
    5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.) mechanikust szeretnék a csendes fajtákból talán MX Silent Red vagy MX Brown? (a kapcsolás visszajelzés miatt)
    6.Van konkrét modell ami tetszik? ducky one 2 tetszett de nem biztos hogy az kell nekem
    7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.) most ISO német van, lehet maradnék ennél (olvastam hogy magyarról le kell mondani a minőség kedvéért)
    8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)

TKL-nél nem merek kisebbet félek a használhatóság rovására menne
    9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.) valami világítása legyen, inkább vezetékes, az se baj ha a speciális karakterek fel vannak tüntetve a billentyűkön

Új hozzászólás Aktív témák