Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz emvy #58214 üzenetére

    Érdekes elképzelés az ISO kiosztásra.

    Eddig látott split billzeteken általában a QA oszlopban volt az Y, itt viszont az Í-t tette oda, így az alsó sor egy gombbal el van csúszva.
    Bár ha megnézzük a staggered kiosztásokat, ez is valid lehet, hiszen a YXC 0.5U-val van pluszban eltolva az ASDhez képest, és a Q-hoz az Í közelebb van, mint az Y.
    Emiatt viszont a B gomb átkerült a jobb térfélre, ami a staggered split billzeteken a bal oldalon szokott lenni. (Pl. MS Naturalok, L Cordless Pro/Comfort Keyboard, Cherry 5000, UHK...)

    Így mindenképpen meg/átszokást igényel.

    Meg ugye ennek következménye, hogy az AltGr a vessző alá került, ami csak az olyan balfasz nem standard kiosztásokon szokásos, mint a laptopokon lévő 75%-ok, vagy akár az orrom előtt lévő 1800, és már eleget picsogtam miatta, hogy emiatt nem tudok rendes billzeten programozni, mert azokon már nem áll fejben össze az AltGr-vessző az SQL utasítás végi pontosvesszőhöz, vagy az AltGr-kötőjel a csillaghoz.
    (Tudom, minek szopatom magamat programozáskor magyar kiosztással német billzeten :DDD)

    Dupla BackSpacet meg nem értem.
    Jobban járt volna az Enter fölé tett szimplával, így a jobb szélső oszlopban elfért volna a 75%-okon szokásos Home/PgUp/PgDn/End kombó, jobb felső sarokban lévő 3 kék gombhelyre meg neki tetsző sorrendben az Ins, Del, PrtScr
    De ez az én ízlésem.

    Amúgy ez melyik szferikus kupakszett profil? DSA?
    Mintha dqdb emlegette volna, hogy az XDA felszíne szélesebb, és kisebbek a rések a kupakok élei között.

    [szerk:]3U spacehez nem a szokásos "kis" stabilizátort szokták használni, amit normálisan a 2U Enter/BackSpce/NumEnter meg 2.25U Shift gombokhoz?
    Gondolom olyan plateet szabott magának, amin plate mounted stab hely van a szóköz középső kapcsolója körül.

    [ Szerkesztve ]

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák