Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz prolad #56997 üzenetére

    Annyiért bőven megéri a mostani kísérlet.

    Plusz nem ismerem ezeket a kapcsolókat, de ezek is elég könnyen lenyomhatónak tűnnek, nem tudom az extra taktilitás (főleg egy bownhoz nézve, ami éppen csak taktilisnak nevezhető) mennyit kompenzál.
    Sokat. Egy taktilis kapcsolót három érték és egy karakterisztika jellemez: a kezdő erő, az érzékeléshez szükséges erő és a bottom outhoz szükséges erő, valamint a taktilis hupli formája. Az általam említett két kapcsoló éppen a karakterisztikában erős (hosszú, lekerekített és erőteljes hupli a barna szúnyogcsípésével ellentétben) és az érzékeléshez szükség erőben (közel 70 gf és 80 gf a 45 gf-es barna Cherryvel szemben). A Blueberry például nem is keményedik fel jobban a 3 mm-es érzékelési pont után jobban, mint amennyi erő a lenyomáshoz kellett. Másik megközelítés a nehezítésre az érzékeléshez 60 gf-es huplin átmenő Halo True, ami érzékelés után 100 gf-re keményedik fel.

    Esetleg még kísérletezhetsz progresszív rugókkal is, amelyek nem lineáris keményednek fel, de ilyenből valószínűleg nem fog eléggé nehezet találni.

    Persze ha a 75 gf-ről 150 gf-re felkeményedő rugó válik be neked, akkor arra csak rugócsere lehet megoldás. Nekem a 75 gf-en kapcsoló Box Navy már kicsit nehéz (ez clicky, ezért nem ajánlottam), de ez én vagyok, a neked megfelelő darabot neked kell megtalálni, amiben a mellényúlás és a telitalálat is benne van kísérletezés közben.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák