Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • copass

    veterán

    válasz arcsin #56575 üzenetére

    nem számít hogy ünnep vagy munkaszüneti napra esik, az számít hogy akkor még időn belül jelezted-e a boltnak pl. emailben.
    hasonlóan jártam egy egérrel, ~1 hét múlva belül elkezdett nyikorogni a görgője, pont pünkösd előtti szombaton, aznap küldtem a boltnak egy emailt hogy mi a probléma, elállnék. írták kedden amikor éppen lejárt a 14 nap hogy oké.
    keycap az szutyok, magasabb árkategóriában is van ilyen hogy törik (pl. ~28K cherry mx board 3, fél év után elkezdett hullani az aktívan használt keycapek, mondjuk cherry support 5-ös. mert küldtek csere keycap-et, ami ugyanúgy beszart fél év után! :D )
    ~1,5 évig használtam aktív napi 10-14 órában a natecet meló/játék. kávét is sikerült beleöntenem :U de a bevonatot kikezdte az isoporpyl a takarítás miatt. az irányoknál is lekopott kicsit. igaz én lecseréltem hamar pbt keycap-re. most ~fél éve a lányom használja a gyári világítós kupakokkal és némi rózsaszín pbt-vel! :D de napi 1 óra max, szóval nem kap nagy terhelést. viszont használatban van a világítás aktívan! :D

    mechák legnagyobb előnye a javíthatóság. ha nem küzdesz dühkezelési problémákkal = nem reped meg a nyák (habár az is javítható). akkor örökélet, mert switch, keycap cserélhető.
    a kontakt hiba forrása lehet az is hogy a forrasztás elengedte.

    "amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"

Új hozzászólás Aktív témák