-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
Ármester
válasz janos666 #34667 üzenetére
force k7-em volt es viszonylag meg is voltam vele elegedve. Nem egy rossz billentyuzet, viszont csak 2KRO - ahogy gondolom az osszes 10k alatti vezetek nelkuli is az lesz. Azt tanacsolom, ha ez a szempont kelloen fontos, akkor vasarlas elott mindenkepp gyozodj meg arrol, hogy az altalad nyomkodott kombinaciokat mind beveszi a billentyuzet. Gyanitom hogy nem fogja, sot mar abban is biztos vagyok, hogy lesznek olyan 3-as combok, amikkel meggyulik a baja mindegyiknek.
Az altalad emlitett logitechekrol nem remlik hogy lenne tapasztalatom - vagy ha van is akkor sem volt maradando elmeny... - viszont most gyorsba ki tudtam probalni egy mk520 parost. Az egerrol nem tudok nyilatkozni, de a billentyuzet kelloen jo volt. Az izlesemnek picit lehetne taktilisebb, es a picivel homorubb feluletu kupakok is javithatnanak rajta, de a lenyeg, hogy stabilak a billentyuk es elegge egyenletes az erzetuk. 2KRO ez is - szoval jatekra nem tudom hogy mennyire hasznalhato. Vezetek nelkuli teren nekem a logitechekkel volt a legkevesebb problemam; szoval ha mindenkeppen vezetek nelkulire kellene valtsak, szerintem toluk vennek. De szerencsere nem kell
Ha tudsz, akkor probalj ki te is minel tobbet, ismerosoknel, szakuzletekben stb. es vedd azt, ami neked leginkabb bejon.
Amugy az ansi kiosztast is igen hamar meg lehet szeretniGender of electrical connectors is defined by the pins.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest