Új hozzászólás Aktív témák

• Domonkos

Ármester

válasz asuspc96 #31607 üzenetére

Figyelj! Sajnalom hogy nem tudunk mindenkinek egyedileg valaszolni, de had juttassam eszedbe, hogy mi is ugyanugy emberek vagyunk. Van csaladunk, munkank, meg minden mas egyebunk amit a topic kerdeseire valo valaszolasnal elobbre kell helyezzunk. Szeretem csinalni ezt is, de amikor tenyleg azt latom hogy minden nap teljesen azonos igenyekkel keresnek itt billentyuzetet, akkor van hogy inkabb megvarom hogy a delikvens vegye a faradsagot es visszabb gorgessem, mintsem hogy beirjam hogy pont ez kerestek tegnap is...
    Tovabba egy olyan kerdesre foloslegesnek erzem hogy valaszoljak, amire magad valaszolsz meg kozben.
    Viszont ha szeretned segiteni a munkankat, akkor irj egy rovid osszefoglalot a valasztott klavidrol, vagy eppen arrol amit most hasznalsz - esetleg ha biztos informacioid vannak egyes termekekrol - pl hogy megszunt a magyar kiosztassal valo forgalmazasa - azt is nyugodtan leirhatod ide, nekem meg ahogy majd az idom engedi frissitgetem amit kell. Nekem is csak 24 ora egy nap...
    Kerlek ne varjad el hogy majd minden kerdesedre ugrani fogunk.
    Koszi! :B

Gender of electrical connectors is defined by the pins.

Új hozzászólás Aktív témák