-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Cső! Van mostanság valami BestBuy? Legolcsóbb olyan bill. aminek jó az ár/érték aránya? Vagy valami hasonló. Be szeretnék szállni a zinternetbe! Izé, a mechanikus bill. bizniszbe.
Első cuccom lenne, szóval kapcsolókról fingom sincs, hogy melyik lenne testhezállóbb, majd egyszer úgy is végigmegyek mindegyiken, azt kiderül az igazság. Így elsőre szerintem bármelyik jobb, mint a fostos ezer forintos noname cuccok amiket eddig használtam.Mekkora összeget szánsz rá?
20 körül ha kijönne örülnék
Használt szóba jöhet-e?
Persze, bármi, ebay, amazon, banggod, használt, lopott.. ja az nem.
Mire használnád a billentyűzetet? / Miért vásárolod?
Billentyűzésre. Game, doksi gépelés, tepertős pogácsával telemorzsázás, stb, csak a szokásos.
Milyen típusú billentyűzetet keresel?
Mechanikus
Van-e valami elképzelésed? Extra igények
Olyan tenkejless vagy milyen kéne mindenképp, alig férek el az asztalon és numpadot szökőévente egyszer használom. Multimédia gombokhoz eléggé hozzászoktam (play/pause, előző/következő zene, mute, számológép), de teljesen mindegy, ha nincs akkor autohotkeyyel megoldom
Ragaszkodsz-e a magyar kiosztáshoz?
Bármi jöhet. A lényeg, hogy meglegyen í-nek meg mindennek a helye. Blank is lehet a cuccos, tök mindegy. Laptopom klaviatúráján mindenféle német betűk vannak, az sem zavar. ASI vs ISO jó kérdés, hosszú backspace és nagy enter a barátom, de szerintem 2 nap és hozzászoknék a másihoz is.Szóval röviden és tömören annyi az igény, hogy minél olcsóbban kéne egy jóféle mechanikus bill., semmi más nem számít.
Köszike!
(#22630) kristof123: +111111111. Első dolgom volt megnézni az ÖFI-t, hogy nincs-e ilyen cucc, de sajna nincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest