Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TYÜTYI2006

    tag

    Sziasztok!
    A médiában nálunk nincs mechanikus kirakva, nem is tartanak, tehát a kipróbálás ugrott.

    A kérdésem. Igen megtetszett a Gigabyte Aivia Osmium. Sajnos újan nem lehet már Magyarországon kapni, ahogyan a Logitech G400S-t sem. Volt mostanában Német kiosztású hirdetve, amit más vitt el. most van [EZ], nemrégen írtam neki, még várom a válaszát. Cseh nyelvű nem tudom milyen, meg melyik szabványú, ezért saját képeket is kértem (bár a szabványokról is olvasni neten, iso, ansi, qwertz, qwerty. Így ezeket sem ismerem jól, az utóbbi 2-őt értem belőle.)

    Ha már magyar kiosztású nem is sikerülne, G15 gen 2-őm van 8 éve kb. Akkor is európai betűkkel szeretném [EZT]. Kizárva pedig [EZ] van. Illetve olyant is láttam már, ahol a középső enter, és az a rész rendben volt, de a képen a bal shift széles volt, tehát nincsen Í betűnek meg a billentyűje, az sem érdekel.

    Nézegettem Ebayen is már, a német nyelvűn is külön, találtam egyet [Osztrák] webáruházban is (a német kiosztású biztosan jó lenne). Angolul nem tanultam, a német már erősen hiányos, paypalom nincsen. Viszont egyik haveromnak van, ő szokott is rendelni termékeket külföldről.

    Honnan lenne érdemes rendelnem, illetve hol találok Osztrák, stb európai webáruházakat konkrétabban? A vám miatt, illetve az említett szabvány miatt is tartok az Európán kívüli rendeléstől, meg a szállítási költség is lehet hogy drágább. De persze kizárva semmi nincs. Vagy érdemes lenne a Cseh kiosztásút használtan megvenni, ha sikerül? Lehet hogy új azért jobb lenne talán. Köszönöm a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák