Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avgina
újonc
Sziasztok!
Olyan gépet szeretnék összerakni kb 200 000 Ft-ból, ami a mai és a jövőbeli játékokat is képes legyen futtatni, tehát főleg játékra használnám.
A monitor egy 35" LCD tv lenne
Ezen kívül mindenre szükségem lenne, gépház, dvd író, HDD, Videókártya, alaplap, táp, proci, RAMMilyen konfigurációt tudnátok ajánlani ebből a keretből?
Előre is köszi!!
[ Szerkesztve ]
-
Avgina
újonc
válasz membrandj #71914 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Azonban annyira nem vagyok otthon hardver ügyben, próbáltam iponról összeszedni hogy pontosan mire gondolhattál, de nem tudtam sokszor egyértelmű találatot kapni. Innen is rendelném majd meg.
Pl a gépházat meg se találtam.
Le tudnád írni újra, kicsit részletesebben?
Plusz hdd mellé ssd nagyon fontos? most is csak hdd-m van, kicsit a töltés lassabb, de tökéletes számomra, inkább a többi komponenst, pl videókártyát, procit, alaplapot erősítenék hogy minél tovább életképes maradjon.
Mi a véleményed?
Előre is köszi megint.
-
Avgina
újonc
Sziasztok.
Jelenlegi gépemet szeretném felújítani. Keretem kb. 100 000 Ft.
Mostani konfig:
LAP: ASROCK A75M-HVS
CPU: AMD A6-3500 2.10GHz FM1 BOX
RAM: CSX 4096Mb DDR3 1333MHz CL9 CSXA-LO-1333-4G
HDD: HITACHI 500GB 7K1000.C 7200rpm 16MB HDS721050CLA362
VGA: VTX3D VX6670 1GBK3-H 1GB GDDR3 PCIE
TÁP: FSP400-60APN
CLR: XILENCE COO-XPF120
HÁZ: GABA 2936A RAM-ot dupláznám, a házat is nagyobbra cserélném. Szeretném az Alaplapot/CPU/VGA-t cserélni.
Egy ismerősöm a következős ajánlotta:
LAP: GIGABYTE GA-78LMT-USB3
VGA: SAPPHIRE 11222-06-20G R7 260X 2GB GDDR5 PCIE OC
CPU: AMD FX-6300 3.50GHz AM3+ BOX Black EditionBármilyen vélemény jól jönne, érdemes-e ezt beszereznem, vagy tudtok-e olyan konfigot ami ennél jobb? Sajna annyira a hardware-hez nem értek, ezért is kérem a segítségetek.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- MSI GAMING ASZTALI KONFIGURÁCIÓ
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest