Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ggbuffon1897

    őstag

    válasz Unteroff #79841 üzenetére

    750et szerintem ne vegyen felesleges pénzkidobás,főleg h tényleg komolyabb játékokat (értsd újabbakat) akar játszani, a játékoknak ma is elsősorban vga kell, nem proci, bár nyílván utóbbi se árt ha van alatta.

    i3 nem olyan sok van aprón, max 1155ösökből látok párat, ami azért arról árulkodik, h nemnagyon van egyelőre játék pl ami azt is kitudja pörgetni, bár nyílván akinek extra online igényei vannak, ott előfordulhat h már kevés, de single-höz, fullhd felbontáshoz szerintem dunsztig elég.

    nyílván egy i5 most időtállóbbnak számítana, de hát arra meg nincs keret, olyan sok különbséget amúgy se hiszem h észrevenne manapság i3 és i5 között,sőt valszeg i7 között sem, legalábbis a ph-s tesztek mind arról szólnak, h lényegében most is vga a függő a játékok 95%-a.

    Ha a táp beleférne valahogy a keretbe, nyílván érdemes cserélni egy minőségibb darabra, sőt ha a ház is olyan, lehet azt se árt.

    Fogyasztás-teljesítmény arányában a 750Ti lenne a nyerő neki, máskérdés h 40k teljesítményben viszont sehol sincs a 270x-hez képest, ami már van 5-6k-val drágábban. Videókártyát meg szvsz azért vesz az ember h játszon, nem azért h azt figyelje h 50-ft-al többet fizet-e ki havonta villanyszámlára. (most h az nvidia-k hátrányban vannak az AMD vonalhoz képest, hirtelen előkapták ezt a fogyasztás/teljesítmény mutatót, ami elég lol)

    (#79842) kalozhun100 nekem volt pár giga lapom, igaz AMD-sek, szerettem őket, viszont ehhez amit említesz nemrég volt szerencsém ismerősömnél új konfigban. Újraindulgat, érthetetlen fagyások stb, neten is találtam hasonló beszámolót róla. Ettől függetlenül lehet h csak pár ember fogott ki pár hibás darabot, ami mindig benne van a játékban , mindenesetre azóta cserélte egy Asrock B85M Pro4-re, azóta semmi gondja.

    Én azóta megfogadtam h ezt a típust én személy szerint senkinek nem fogom ajánlani. Azonkívül a kérdésedre a válasz igen, mehet bele i5 és hasonszőrű társai

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák