Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mandras81

    senior tag

    Sziasztok!

    Alaplap+proci+RAM+ház kombóra szeretnék tanácsot kérni tőletek ~50000 Ft összeghatárig.

    Funkcióját tekintve mondjuk 60%-ban HTPC-ként használnám, viszont azért nem a HTPC topicba írtam, mert általános netezés, esetleg pár éves játékok futtatása is szempont lehet, ezért lehetséges, hogy mATX vonal lenne belőle.

    Tehát, alapesetben a tévére lenne ráküldve a kép, és menne bele egy RCA kimenetes hangkártya, ami pedig a hangot adná át a hifi-nek, illetve plusz egy monitor, amit meg netezésre, és egyéb általános dolgokhoz használnék.

    Alapvetően AMD A6-A8 APU + 4giga RAM + mini-ITX lapbban gondolkozom paneltáppal, és majd a későbbiekben bővíteném ezt a konfigot egy jobb videókártyával, kérdés hogy van-e értelme. Viszont, a külön videókártya és a hangkártya miatt talán jobb lenne egy nagyobb ház és mATX lap hozzá illő procival, mert fogalmam nincs, hogy mennyivel drágábbak a félmagas bővítőkártyák, illetve hogy ebbe a keretbe belefér-e (egyáltalán van?) olyan mini-ITX lap, amire hangkártyát és videókártyát egyszerre rápakolhatok, és HDMI-DVI kimenet is van rajta.

    Nagyon fontos lenne, hogy a ház minél kisebb helyet foglaljon el, lehetőleg fekete legyen, és a HTPC funkciók miatt a csendesség is szempont.

Új hozzászólás Aktív témák