Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolikaDB

    veterán

    Sziasztok!
    120-130e Ft-ig tudnátok ajánlani DDR4-es mATX lap + proci kombót AMD-ből, amiben van integrált VGA és meg/lelépi egy i5-12400 szintjét? (biztonsági játékos vagyok, ha elfüstöl az elég régi VGA-m, nem akarok "kép" nélkül maradni :DDD )
    1. Mire fogod használni a gépet? Tartalomfogyasztás, net, filmezés, néha grafikai programok (CAD/CAM, de ezek jellemzően nem feltétlen VGA igényesek, inkább processzor számítási teljesítmény)
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani? Seasonic Focus Gold 450W táp (ez a táp manapság mi mindenre elég?), egyelőre egy GTX 750Ti kártya, Cooler Master Silencio 400 ház, Noctua NH-U12P léghűtés, Samsung 970 EVO Plus 500GB, Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4, 3200 MHz.
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged? mATX lap + proci, ha lehet AMD, amennyiben a keretből "erősebb" cucc kihozható, mint az Intelből. Ha nem, akkor Intel.
    4. Mennyi a kereted rá? 120-130e Ft.
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? FullHD, DVI, HDMI. Nem játszok.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Bolti új mindenből, Asrock felé voltam elkötelezett régen, de adott áron a bestbuy, és legmegbízhatóbb, bevált, kiforrt cuccok kellenének.

    Köszönöm :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák