Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz horush #13480 üzenetére

    Erről jutott eszembe, amikor az ismerősöm még bő 15 évvel ezelőtt megrendelésre gépeket rakott úgy össze, hogy mindent megvett hozzá, ami a vevőnek kellett, aztán összerakta neki, de javasolt is konfigot, ha bizonytalan volt a vevő.
    Az egyik nagyeszű vevő panaszkodott, hogy a DOS-ban amikor folyamatosan nyomja a billentyűt nagyon lassan ismétlődik és biztos valami sz.r lassú gépet sózott rá az ismerős.

    Na a megoldás, az volt, hogy a vevővel vetetett bele jó drága ramot, mert az kell a sebességhez, cpu csere, nagyobb hdd, a fene tudja még mit nem cseréltetett és majdnem 1,5x annyiba került a módosított konfig.

    Ja igen, és persze DOS-ban átállította a paramétert, az ismétlődés sebességét. Utána már szinte hozzá sem ért az ember a billentyűhöz, máris ismétlődött és nagyon nehéz volt így gépelni, de amit a vevő akart, azt kapta.

    volt nagy öröm, hogy milyen gyors a gép :))

    Amúgy nem volt rossz az eredeti konfig sem, de mindegy volt egy elégedett vásárló, aki szerintem soha nem jött rá, hogy teljesen feleslegesen költött egy rakás pénzt még a gépre.

Új hozzászólás Aktív témák