-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
H2o-pok
senior tag
válasz Beni2360 #6499 üzenetére
Pl. Telekom tv go. Ha ez nem is, gondolom telefon tükrözéssel ez megoldható. Magas léc? Hát nem tudom ezekben mi az ami túl nagy kérés, elvárás. Semmi extrát nem "kérek", gyakorlatilag azokat várom el, amit alapból kellene tudnia. Csak ugye vannak tök ismeretlen tipusok, amikről még tesztekben sincs semmi info, és van jó pár bevált tipus, amit már ti is használtok, és tesztekben is ajánlanak. Tudom nincs tökéletes, ezért nem tudom mit, melyiket rendeljem. Látom neked is x96 max plus van. Ezt elég sok helyen ajánlják ahogy olvastam. 4/32 vagy 64 est néztem. Viszont erről is irtak itt vagy MA n, higy fagy, baja van, melegszik, stb. Persze benne van a pakliban hogy pont egy hibás került hozzá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Nintendo Switch
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest