- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nagy Matrox topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kontron KTQM87/mITX hűtés módosítás (Socket G2)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyde
aktív tag
válasz Milka 78 #91599 üzenetére
Persze, nyilván nem az egy két nap alatt várható hogy megoldják a problémákat, de valószínű nem is a megjelenés napján kaptak az AMD-től procit hogy el tudják kezdeni a fejlesztést. És a problémám az hogy több frissítés se oldott meg semmit. Nekem ez fura mert szoftverfejlesztő vagyok, az én szemszögemből egy olyan kritikus hiba amit egy ekkora cég nem annyira engedhet meg magának. Intel, hagyjuk már ki vesz intelt? Vissza fordítva a szót, más gyártóknál nem követtem ezt annyira, de nekem ez volt az első gépem amit én raktam össze, és kihullott a fél hajam mire ráakadtam arra hogy nem én vagyok a b*lfasz hanem a bios random sz*r. De ez lelkileg engem nem értintett túl jól. És nyilván azért vettem ezt a lapot mert ár/értékben kb bajnok, csak lehet 2600-al kellett volna kezdeni és majd 1-2 hónap múlva 3600.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs