Hirdetés
- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimenet
csendes tag
minél több tesztet,fórumot,topikot olvasok,annál nehezebb a döntés.
végre itt egy egyenes beszéd.szóból ért az ember
megvan a lapom,köszieddig senki sem említette,h f@s msi...
xerintem nem kéne sokáig kutatni ellentétes vélemény után sem...thx...
"we have fucked up. Not a bit, totally"
-
kimenet
csendes tag
nem vettem semmit.
bocs,ha félreérthető voltam,nem írtam,h megvettem.
csak a választásom van meg.mégegyszer kösz,h kibirtok idegileg
[ Szerkesztve ]
"we have fucked up. Not a bit, totally"
-
őstag
Hi all!
Új gépet szeretnék venni lassan, de nem tudom hol és milyen alaplappal kezdjem! Nem tudom érdemes-e SLI-s lapot venni, de ami biztos hogy ddr2 800mhzes ramot legalább tudja és vagy egy Core 2 duo-t vagy egy Quadot szeretnék beletenni! Köszi! -
bnss
veterán
válasz kimenet #4658 üzenetére
Én azért megvárnám a HD3800 szériát, ha az nem is jön be, akkor olcsóbb lesz - remélhetőleg - a 8800GT. Szted az AMD direkt olyan chipsetet csinált, amiben az nvidia kártyák ne menjenek? Így is elég szarban van, még kevesebb piacot is csináljon magának? Kétlem...
(#4659) sgergi: remélhetőleg jövő év elejétől majd a CF megéri az árát.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
őstag
800mhzes ram elég vagy jobban megéri a 1066mhzes? Most vennék 2gb 800mhzes ddr2es ramot(Kingmax) 2x5300Ftért! Megér ennyit nem?
-
sgergi
veterán
Szerintem feleseleges, drága, alig hoz gyorsulást, mert a meghajtóprogramokkal semmit nem kezdenek a gyártók. Szerintem, ha már nem elég egy vidkari teljesítménye, akkor azt eladod, és veszel helyette bikábbat.
Elég a 800 MHz, ha nem lesz tuning, jó az a memória.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hi!
Máris van kérdés Mégpedig az hogy melyik a jobbés mi a különbség?
Gigabyte GA-P35-DS3L 1333 FSB SATA2, GLan, 3 év garancia: 20.500,-
Gigabyte GA-P35-DS3 1333 FSB SATA2, GLan, 3 év garancia: 22.500,-
Köszi -
VaniliásRönk
nagyúr
Hogy ezt minden alkalommal le kell játszani.
Kit érdekel hogy van int. VGA? Jó chipset és jó lap, kész.
PCI-os S3-at meg próbáltad már új alaplapban? A KN9-emben pl. már nem megy a jó öreg Trio64..."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Huba25
tag
Sziasztok! Olyan deszka kéne ami agpÉSpcie slottal is rendelkezik, intel, s775, ddr2..ès 25k körül van. Ötlet?
Az erő sötét oldalán vagyok ÉS JÓ
-
nesa
veterán
Ascrock 4coredulal-vsta es ezen felul DDR1 es DDR2 ramot is fogad. jelenleg nemtudnek neked ennel oszverebb lapot es meg atlagos tuning is belefer.
Es Kb 10-12k 1 ilyen lap
[ Szerkesztve ]
-
Pety
senior tag
válasz VaniliásRönk #4674 üzenetére
Nem lehet,hogy elromlott a te kártyád?Én is S3 virge nyomatom a vatting új p35ds3 lapomat Ja és nekem sem akart először menni a tvtunerrel kártyával,akadhatott össze mert sakkoztam kicsit a slotokban és voilá megy.A PCI slot ugyanaz az új lapokban is 33MHz,esetleg lehet a biosban állítottad el,hogy ne az legyen a First(mert általában az)
"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"
-
Pety
senior tag
Akkor sry nekem idáig bármelyik lapomban ment szó nélkül igaz csak a hecc kedvéért próbáltam ki,most a kényszer vitt rá(8800GT hiány és az Ati új szériájára várva)úgyhogy muszáj volt,hogy menjen Jah mondjuk sosem volt Abit lapom és ez így is marad.....
[ Szerkesztve ]
"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Jan. környékén vennék majd gépet, de már lázasan töröm a fejem. Úgy volt, hogy Giga P35 DS3 lesz a kiszemelt, aztán most látom, hogy az Abit IP35 lement 25 ropira, 32-ről Szóval a kérdés, hogy melyiket ajánlanátok, és azt se bánnám, ha egy "azért, mert csak" -tól bővebb véleményt is kapnék
A mostani lapom amúgy Abit, tehát kicsit elfogult vagyok
Köszi előre is.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
lap vásárlás előtt állok kérdésem a kövtkeő lenne 1066 Fsb-s lapot vegyek vagy a közeljövőbeli fejlesztés miatt inkább 1333Fs-et?
Mit mondtok?
a csúcsprocik most még 1066-osak és két évig nem szereték csak max prockókat cserélni!!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Pety
senior tag
Istenigazából idáig Msi párti voltam,most vettem én is mást.Nem sok különbséget tudnék felhozni ellene illetve 1-et.Nincs rajta párhuzamos port azért vetettem kapásból el,van egy lézeres nyomtatóm aminek semmi baja ezért használom még azt mindíg,mondjuk azt sem értem miért spórolják le.....ok,hogy minden usb-s dehát azért na.
-
L@co
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem. E2160-as proci mellé melyik lapot ajánlanátok ezek közül? Tuning a legfontosabb szempont
MSI P31 Neo-F 15,3k
MSI P35 Neo-F 15,6k
Gigabyte GA-P31-DS3L 16,7k
MSI P965 Neo 16,7k
vagy G31 csipes lapok 14-15k -
Blackhole13
senior tag
Hi
Asus P5KC vs. Gigabyte P35-DS3, némi tuningra kéne, egy E6750hez és 2GB Super talent 800-as ramhoz, sztetek melyiket? -
Szakadék
tag
válasz Blackhole13 #4693 üzenetére
Szia!
A P5KC-t nem annyira ismerem, de itt egy teszt, amiben benne van a P5K és a Giga DS3
Szerintem sok szempont le van írva, így talán könyebben tudsz dönteni.
Saját vélemény, hogy a Giga lapok általában nagyon jók mostanában.L@co: az MSI-t mostanában tényleg nem ajánlatos tuningra, viszont a giga jó! itt a topic-ja
[ Szerkesztve ]
egy sugárirányú, radiálisan csökkenő, időben változó, nem potenciálos elektromos erőtér segítségével a dielektrikumot mozgatni lehet, hiszen ilyenkor inhomogén erőtér keletkezik.
-
Andrewhouse
aktív tag
válasz Blackhole13 #4696 üzenetére
Hát nem árt egy jó lap!
-
pajinka
tag
Üdv mindenkinek!
Socket AM2-es, integrált videós lap vásárlásához kérném a T. Fórumtársak véleményét. A jelöltek (mind Gigabyte):
GA-MA69G-S3H AMD 690G chipsettel, integrált x1250-nel,
GA-M61P-S3 nVidia 430 integrált 6100-zal (3k-val olcsóbb).Van-e olyan különbség az AMD javára, ami megér +3k-t? A 690G-ről találtam tesztet és topicot, és más 430+6100 deszkákról is, de pont erről nem. Jó lenne egy összehasonlítás.
Jöhetnek egyéb javaslatok is, szempontok (ebben a sorrendben):
stabilitás, kiforrott BIOS, memóriakopmpatibilitás kingmax 800-zal
Gigabit LAN
4 memóriaslot
tuningNem muszáj Gigának lennie, de az eltérést indokolni kell
Kétségeim: az X1250 nem tudja a SM3-at, de vajon aminek már az kell, elindul-e egyáltalán a 6100-on? Lenne-e értelme esetleg int 7050-nek?A leendő tulajdonos egyébként Age of Empires 2-vel játszik, de szeretnék neki jövőálló gépet építeni, mert a legjobb haverom.
Előre is kösz
[ Szerkesztve ]
♫ Trying hard now, it's so hard now, getting strong now, won't be long now... B.É.R.CS.A.R.O-V.
-
Huba25
tag
Hi! NESA: Amit ìrtàl asrock lapot, tudnàl nèmi infòt ròla? Pl.:stabilitàs, tuning, minôsèg..gondolom nem egy dQ6, csak elèg alacsony az àra és azèrt gagyit nem akarok venni!
Az erő sötét oldalán vagyok ÉS JÓ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest