Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tvamos

    nagyúr

    válasz Stauffenberg #1610 üzenetére

    "De ugye az a paradox helyzet áll fenn, hogy minél fejlettebb a kamera technológia, minél több a fotóst segítő segéd, annál több a panasz is arra, hogy miattuk lett elk*rva egy fotó."

    En ezt nem latom, vagy legalabbis nekem nem mondanak ilyeneket az emberek. Nagyon szeretek beszelgetni az egyik kollegammal fotozasrol, es mindig aradozik rola, hogy mennyivel jobb a D750, mint a filmes Nikonja volt. A masik mindig azt mondja nekem, hogy a D7200 mennyivel jobb, mint a D80, (tole van a D80-am,) es mennyitvel konnyebb, es szorakoztatobb vele fotozni.

    En inkabb azt latom, hogy az egyik vazbol ez a funkcio kene, a masik vazbol meg az, meg a harmadik jpeg motorja, meg a negyedik platformrol az olcso obik. Na erre nincs mit mondani... a vallalhato kompromisszumot kell keresni!

    Inkabb az kellemetlen, amikor fikazzak a "nagy gepem," (Nikon 1,) mert az iPhone mennyivel jobb, es nem kell allitgatni, igy is sokkal jobb kepet lo. (De ilyenkor mar csak felcsavarokom ra a teleobjektivet, es lefotozok vele egy fustos kemenyt, vagy egy madarat a villanyoszlop tetejen. Akkor altalaban elhalkulnak, hogy hat igen, ha ez a szempont...)

    Mas: Neztem most sok videot a Z50-rol... sajnos nincs IBIS, de amugy, imadnam! Nagyon bejon. Es vegre jo helyre raktak az iso gombot is. (A D80-on olyan hulye helyen van... miert ott??? Bezzeg a Nikon 1-en, ott mar jol eltalaltak.) Egyaltalan nem "nagy hiba" ez a vaz. Remelem, nemsoka ki is tudom probalni! Meg par ev mulva tudok loni egyet hasznaltan.

    "Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

Új hozzászólás Aktív témák