Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tibcsiworld

    aktív tag

    válasz DonLaca@ #43532 üzenetére

    Épp a minap léptem ki egy hasonló közlekedési csoportból, ahol a fele sem ismerte a kreszt, és csak az anyázás ment. Itt szeretek olvasni, mert sokat is tanulok, de ez most kicsit sok lett:

    "ha nem lenének ilyen 70km/h-val közlekedő barmok mint a sárga suzukis akkor ritkábbak lenének az ilyen "hülye barmok" is mint az aki meggondolatlanul előzött."

    MI vagy Te trafipax, hogy látod mennyivel megy???? És ha 70-el megy egy olyan helyen, ahol a megengedett 90 az BAROM????

    Nem arról van szó, hogy én nem nyomom le, mint a xart, de nem így!

    "Jó lenne ha azokat is büntetnék akik feltartják a forgalmat."

    Ha valaki 90-el megy manapság, sokaknak az is kevés, mert Ők 120-al mennének! Nem tudom, az ide vonatkozó szabályt, de a 70 még autópályán is hivatalosan elfogadott sebesség, nem még közúton. Innen nézve nem tartotta fel a forgalmat, csak az önkéntes Fittipaldikat! Az meg menjen a hungaroringre, ne mások életét veszélyeztesse!!!

    MasterMark.

    "más szabálytalankodása nem jogosít fel senkit szabálytalankodásra"

    Igaz, de Laca nem is állította, hogy szabálytalan, ha valaki a megengedett sebesség alatt megy picivel! Szerintem teljesen szabályos!

    DonLaca@

    "Igazad van. Én is ezt írtam. Ok okozat összefüggés. Mindkettő hibás volt"

    Ugyan miben hibás az, aki nem a megengedett maximum sebességgel megy????

    Lauda

    "az ilyeneket is ki kéne vágni az utakról,"

    Sok mindenkit ki kellene, de ez szerintem nem az az eset!

    Én kimondottan örülök, ha vannak "ilyen 70km/h-val közlekedő barmok", mert sokkal gyorsabban kielőzöm, mint ha 85-el menne!

    Ma egész a munkahelyemig 80-85-el követtem valakit, (10km) és nem haltam bele! De ha őrülten, idegesen előzök, lehet! És akkor a másik lett volna a hibás, aki 80-al megy, mert "feltartott"?! Nah ne már!

    Nem kell késéssel indulni, és a közút nem versenypálya! Ezt figyelembe kell venni! Ha nem tudja, menjen busszal az illető!!!

Új hozzászólás Aktív témák