Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Foglalt név

    addikt

    válasz aesir #1234 üzenetére

    Egy kicsit továbbfűzném, ha nem baj :)

    Hamár foglalkozunk a másik oldallal, akkor magunkból kiindulva tudhatjuk, hogy bárkinek lehet rossz napja(én is szolgáltattam már erre példát :) ), bárkinek lehet sürgős dolga, mikor jó lenne, ha többiek előzékenyebbek lennének vele(régen erre tökéletes volt a fényjelzés) vagy van aki pusztán csak kelletlenül és aggresszivan áll a dologhoz. Tehetünk mi is így, de akkor semmivel nem lesz jobb a helyzet, ha én nem teszem meg az első lépést, miért várom el a másiktól.
    Ha régen rámvillogtak szemből, kisebb örömmel a szívemben húzodtam le, mert tudtam, hogy segíthetek. Mára ez a szokás pl. teljesen kikopott a köztudatból(mind az engedélykérés, mind a segítség), pedig ugyanúgy ember ül mindkét volán mögött, mint 10 vagy 20 éve, csak a hozzáállás változott. Ebben pedig ugyanolyan szerepe van mindenkinek, hiszen amilyen az adjon isten, nem kell mindig olyannak lenni a fogadjistennek különben itt ragadunk az adok-kapok országában, ahol nem a segítség, hanem a pofon az aktuális portéka.

    u.i.: nem szerény személyednek szólt az egész, de mostanában sűrűn elkap a filozofálhatnék és képtelen vagyok magamban tartani és csak későn kapok észbe, hogy felszaporodtak a mondatok :)

Új hozzászólás Aktív témák