Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz aginor #99922 üzenetére

    A spec alapján ilyennek kellett volna lennie az E-M1 III-nak. Ugyanis ugyanolyan hatékonyságú IBIS-t írnak, tehát valószínűleg az abba kifejlesztett IBIS-t rakják bele, ami nagyon jó, de ez 7 FE, a Canon utolsó belépőként a közönséges R6-ba is belerakott 8 FE hatékonyságút és nagyjából ugyanolyan paraméterekkel rendelkezik, náluk ez középkategória.

    Valószínűleg az eladás szélén már nem szerződtek le a Sony-val az új szenzorra, meg ugye a kijelző és az EVF ami külön beszállítótól jön, azokkal se, szóval fogták és ami az E-M1 II-ből megmaradt cuccokat belerakták a III-ba és az újabb IBIS-t még mert azt ők házon belül fejlesztik. Nos ez egy jó alap és az új szenzor, új EVF és új kijelző mindenképp fejlődés, de ebben nincs semmi WoW, csak felzárkóztak a többiekhez, legalább ekkora fejlődés kellene 2 év múlva is, különben ha ezt fogják megint 4-5 évig adni, akkor ez a felzárkózás csak ideig-óráig lesz elég.

    Egyébként örülök neki, hiszen új gép, jobb gép, rendszeren belül ez mindenképp előrelépés lesz, valszeg nagyobb akksit is kap, tényleg jó, csak ha nem gurítanak valami pluszt és marad a pletyi, akkor ez nem wow, csak egy sima jó kamera lesz. :) (Hozzáteszem, hogy valószínűleg így is megveszem, mivel ide vannak objektíveim, amik tényleg wow objektívek :D )

Új hozzászólás Aktív témák