Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ra3

    őstag

    válasz AMD Power #94717 üzenetére

    Nem lenne, felfüggesztenék az azonnali kifizetéseket, és mondjuk eltolnák pár hónappal, így időt nyernének hogy lenyugodjanak a kedélyek.
    2008-9 környékén eljátszották ezt azzal hogy az ingatlanalapok visszaváltását is csak delay-el engedték, én pont az OTP-vel szívtam meg akkor.
    Valószínű hogy a külföldi adósoknak fizetnének szépen, úgyhogy technikailag nem lene államcsőd, csak valami részleges amit kommunikációval elütnének.
    Amúgy meg pontosan tudják hogy a lakosság az ideális hitelező, nem fognak így megindulni, lásd a 2000 milliárdnyi máp+ esetét, ahol csak kattintani kéne párat, de inkább buknak évi 10%-ot.
    szerk.: Amúgy mostanában volt ilyen államcsőd bárhol hogy egyik pillanatról a másikra földbe állt egy ország? Törökök, Venezuela, Argentína elég régóta permanens csődközeli helyzetben vannak, de csak nem akar összedőlni teljesen ott se a rendszer, valamit mindig kitalálnak hogy tovább lavírozzanak.
    Nyilván nem jók ezek a helyzetek a brutál inflával meg rengeteg gerjesztett gazdasági problémával (pl. árstoppok) , de valahogy már az csőd se a régi, el van kenve :D

    [ Szerkesztve ]

    ''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

Új hozzászólás Aktív témák