Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ISZOLE

    senior tag

    válasz Csöves #3052 üzenetére

    Úgy látom többen is vacillálnak, leírom a saját szempontjaimat amikor választottam (S2-őt vettem tavaly). Mindig a használhatóság van előtérben.
    A Canon ceruza akkumulátorokkal működik, egy készlet akku elég mert a táskában tartok négy tartós ceruzaelemet (az állásban nem mennek tönkre). Olyan akkut és töltőt használhatok amilyet akarok (egyórás töltőm van), ha véletlenül el kell használnom az elemeket is, akkor bárhol pótolható.
    A hátsó LCD minden irányba tekergethető, ha nem használom akkor becsukva védve van a sérülésektől. Szinte mindig az EVF-et használom mert egyébként szemüveg kellene, de ha szükség van rá akkor egy mozdulat és mehet a móka az emberek feje fölött vagy akár a földre letéve.
    Az S2-S3 kikapcsolva sokkal kisebb, mikor séta közben lóg a nyakamban akkor nem akar előrebukni a nagy obi miatt, miközben az objektív paraméterei gyakorlatilag megegyeznek.
    A Canon menürendszere nagyon kézreálló, minden igen gyorsan beállítható ami egy kép elkészítéséhez kell.
    Ha netalántán fényképezés mellet (amire ugyebár való) mégiscsak csinálok videót akkor ezt teljes funkcionalitással tehetem (sztereo hang, folyamatos automatikus expozíció és élességállítás, zoom használható).

    [Szerkesztve]

    Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

Új hozzászólás Aktív témák