- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz RobbeV0201 #72778 üzenetére
nem éri meg megvenni
NBA tuti jól fut, A8 meg max grafikán ment lag nélkül, nem tudom a téli frissítés óta változott-e valami
4s játékban jól tartja magát, bár most már tényleg vége -
ablack
senior tag
A Hardveraprón van néhány új Dual SIM-es Lumia 530 és 630.
Esetleg az edigitalnál kuponnal kijönne a Lumia 530 24k-ba.
Androidnál szerintem a legolcsóbb használható telefon a Lenovo A328 Lite (ez kuponnal 28k) vagy a Tescoban az OP3N DOTT telefon (30k).
Esetleg van Telekom függő Dual SIM es Lumia 530 20k-ért, de gondolom független kellene.
Vagy ha tényleg 20k a max és új kell akkor beleférhet egy bolti garis Lumia 530.
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
Ezt sajnos nem tudom hogy a GSM boltos külföldről behozott tud-e, kérdezd meg a WP topikban. A hivatalos garanciával árult az biztosan tud.
Egyébként még azzal is szoktak variálni a GSM boltokban az ilyen nagyon alacsony árnál hogy nem adnak a telefonhoz bizonyos tartozékokat (talán dobozt se) és ha kéred hozzá akkor árban majdnem ott vagy mintha rendes helyen vetted volna úgyhogy ennek is utána kell nézni.
[ Szerkesztve ]
-
Corvu$
csendes tag
Üdv.
Megvettem az Ace4-et. Gyors, jól használható. Van viszont olyan gondom hogy a net nem megy rajta. A kártyát ami benne van a neten vásároltam használtan. Lehet nincs aktiválva a net rajta? Telenor kari.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Citroware #72794 üzenetére
Igen, de bolti garanciával kerülnek annyiba, azt is vedd figyelembe. Honor6-ra pedig hivatalos forgalmazói garancia van. Mi3 pedig legjobb esetben is 90k (xiaomishop.hu-ról), ha idehaza veszed meg, persze lehet hivatalos oldalról rendelni (xiaomishop.com) EU storeból, akkor 78k+39$ postaköltség ami még egy 10-es vagyis így is 90 lesz .
[ Szerkesztve ]
-
ugróláma02
újonc
Sziasztok!
Milyen jó telót tudnátok ajánlani max. 100k-ig? Feltétel:
-max 5" (de az nagyon max)
-elfogadható kamera
-Android
Lehetőleg megbízható márkából, olyanból, (normális szervizelés)
A válaszokat előre is köszönöm! -
Corvu$
csendes tag
válasz Keil Walker #72810 üzenetére
Köszi, ezek benne vannak de csak nem megy. Lehetséges hogy nincs aktiválva a kártyán a net?
-
dokee78
félisten
A MediaTek MT6732 Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 Mali-T760MP2 nagyjából melyik Snapdragonnal van pariban?
Adreno 306-tól gyengébb ez a Mali? -
mcs
veterán
Sziasztok!
Jobb topikot nem találtam a kérdésemnek, de melyik telefonoknak van ,,erős" füles kimenete?
Erős alatt értem azt, hogy nem halk, nem torzít nagyobb hangerőn, és az átlaghoz képest dinamikusabb. -
ablack
senior tag
válasz ugróláma02 #72814 üzenetére
LG G2 (kuponnal 102k) vagy Xiaomi MI3 (nem bővíthető a tárhely).
(#72815) Corvu$
Lehet hogy le van tiltva a net. Meg ha netezni akarsz amúgy is elő kell fizetni valami netcsomagra és akkor aktiválódik.
(#72816) dokee78
Kérdezd meg a tablet topikban ,,tjb007"-et. Ő ért az ilynekhez.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szerintetek a Honor 6 megér 15k felárat a Xiaomi MI-3-hoz képest? Ha igen, akkor mi az, ami miatt megéri?
-
Zodiacus
tag
5" gorilla glass kategóriában ki mit ajánlana? Friss android, témák, ikonok letöltése sem lenne hátrány. Egyik kiszemeltem ZTE Nubia Z5S. kb 55 ezer lenne(coolicool) ha zökkenőmentesen haza érne. A jelenlegi telóm Android 2.2 tehát nem nagyon vagyok képbe. 1920*1080 felbontás jobban terheli az akksit?
-
-
monti0222w
addikt
válasz Citroware #72819 üzenetére
Igen megéri , kompaktabb mint a Mi3, sd bővíthetőség, 3GB rám, nagyon jól megoldott hőelvezetés a Mi3 ez nem működik, +energia takarékosság.
Voyager4.4: játékok futtatás ugyanúgy megy mint a snapdragonon, az hogy a tesztben a snapi többet dob mint a Kirin ez a játék élményt nem befolyásolja! Minden elmegy rajta akadás mentesen.
[ Szerkesztve ]
-
snecizero
senior tag
Szevasztok.
Ebben az évben kb a 10 telefonom amit veszek, de még mindig nem vált be egyik se.
Voltam pszichológusnál és azt mondta a doki ,hogy van esély a gyógyulásra.Van 62000 ft pénzem ,hogy végre eldöntsem mire is vágyom.
A samsung készülékek mindig is tetszettek.
Kinéztem egy pár telefont és ma mindenképp fogok venni valamilyet. A gyerkőcöm mobilját használom és szegénykém már vissza kérné. A tudás nálatok van és ezért adok is ti véleményetekre.Szerintetek ?
Samsung Galaxy s3 NEO (60000 ft 2 év gar medimark)
Huawei ascend g620s (51000 ft t-mobil 2 év gar +bluethooth hangszóró)
SonyXperia M2 (60000 ft 2 év gar extremedigital)Vagy esetleg tudtok valami más alternatívát ? A lényeg ,hogy szűz legyen a kicsike.
[ Szerkesztve ]
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Flind
senior tag
válasz snecizero #72826 üzenetére
Szerintem Xiaomi Redmi 2. De a G620S sem rossz annyiért.
-
Gery1987
őstag
Szép napot nektek!
Egyenlőre csak általánosságban kérdezősködök, a váltás valószínűleg áprilisban lesz esedékes mert a mostanim nem vált be. Kinéztem pár készüléket, a Telekomnál, flotta díjcsomagba lesz majd. Egyenlőre véleményeket gyűjtök, jöhet pro, kontra mindenre kíváncsi vagyok. Aztán kiderül melyik a legjobb.
A készülékek:
Samsung Galaxy Ace 4,
Nokia Lumia 735,
Huawei G620S,
Alcaltel OT POP2,
Alcatel OT Idol Mini 2S.A flottába nincs készülék megkötve ami a Telekomnál van bármelyiket el lehet hozni. Nincs külön készülék lista.
Volt már WP-s telefonom szóval nem gáz. Ha van ezeknél jobb javaslat ami min. 1GB RAM-os és 8GB belső tárhelyes olyat is írjatok nyugodtan. 4,3" alá nem mennék, a 4"-al szenvedek. A nagyon maximum felső határ a Lumia ára.
[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
hunderbörd
tag
Sziasztok!
Érdemes beruházni egy galaxy alphára? Vannak bajai? Esetleg más alternatíva?
ÜDv, HB
-
voyager4.4
senior tag
válasz hunderbörd #72834 üzenetére
Ha megbarátkozol a harmatos akkuval, akkor naná. Alternatívát a fém miatt meg nehéz mondani.
Ott van az A sorozat a Samunál ami fém, de még elég magas az áruk. Olcsóbban ott a Huawei Ascend G7 szép minőségi fém házzal, az pont az akkuban erős, de a soc-nál kompromisszumos. Vagy picit drágábban Iphone 5s ill. Htc M8.no fate but what we make
-
hunderbörd
tag
válasz voyager4.4 #72835 üzenetére
Nálam egy bb z10 is kibírt laza 2 napot, amire sokan panaszkodtak hogy 6-7 órás az üzemideje, úgyhogy azt hiszem ezzel nincs gond
Köszönöm a választ, azt hiszem megvan a nyertes
[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
A Honornál megoldották azt, hogy a hátsó rész egésze melegszik, ha melegszik, és nem egy pontban érzékelhető, mint a legtöbb telonál így a Mi3-nál is! A Kirin 920 processzora jobban oldja meg az energiával való takarékosságot mint a qualcomm snapdragon bármely verziója. Ez persze bizonyítani nem tudom mivel csak olvastam erről. Viszont, ha te tudsz erről hitelesebb adatott mutatni, meggyőzhető vagyok!
-
TODI1111
veterán
válasz voyager4.4 #72835 üzenetére
Azért azt hozzátenném (alpha használóként) hogy az a harmatos akku hozza azt a szintet mint a nagyobb készülékek nagyobb aksival.
-
Flind
senior tag
Elolvastad a hsz-ét?
"Volt már WP-s telefonom szóval nem gáz."(#72834) hunderbörd: Nem. Létezik a Z3 Compact is.
Alpha pro-hoz képzeld oda az ujjlenyomatolvasót is, kifelejtettem. -
snecizero
senior tag
Csak le jelentem ,hogy megvan a Huawei Ascend G620s mobiltelefonom.
Ajánlom másoknak is akiknek jó a telekom.Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
TODI1111
veterán
válasz voyager4.4 #72844 üzenetére
Azt biztos nem. Nagy általánosságban gondoltam, hogy a relatív kis aksi ami az alphaban van is tud 4-5 óra SOT-ot produkálni.
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Galaxy ace 3-as telefonomat cserélném le.
Ami fontos, hogy legalább 4,7-5 col közötti normálisabb kijelzője legyen.Beszéd minőség is fontos
Árban sajnos nem tudok sokat rászánni, max 40K a keret.
Ha lehet új készüléket vennék, vagy használtból max 2-3 hónapost.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Flind
senior tag
válasz hunderbörd #72847 üzenetére
Akkor vedd meg az Alphát! Mint írtam, az sem rossz telefon, csak a Z3C sokkal jobb.
-
Ájvé
veterán
válasz monti0222w #72839 üzenetére
Tesztekbe pont fordítva olvastam, S800/801 takarékosabb.
www.anandtech.com/show/8425/huawei-honor-6-review/7
www.trustedreviews.com/huawei-honor-6-review-battery-life-sound-quality-and-page-5
"A Kirin 920 processzora jobban oldja meg
az energiával való takarékosságot mint a qualcomm snapdragon
bármely verziója."
Ezt gondolom te se gondoltad komolyan, egy S200,400 vagy 410 meg se közelíti fogyasztásban, már csak a teljesítmény miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest