- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati 666
tag
Üdv mindenkinek.
-A barátnőmnek keresnénk valami jó olcsó Androidos Sony(Ericsson) telefont.
-Az ár max 30.000 Ft lehet,és ha lehet független vagy Trés és vadi új kellene ...A válaszokat előre is nagyon köszönöm mindenkinek.
SonyEricsson MBW-150 BT Watch,SE W705,SE K530i,Sony Xperia S.Sony SLT a33.Sony KDL-40EX500, Sony STR-DH820, Sony BDP-S360,Sony SS-FCR6000,Sony SS-B1000,
-
Archanon
őstag
válasz csapoadambp #2050 üzenetére
Igen ám, de az 1 Ft mellé legalább 11k-s havidíj párosul 2 évig... Annyi pénzem azért nincs (sajnos). Viszont a telefon bejön. O_o Így teszt alapján, meg a dizájn is jóféle.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Cyberpunk
félisten
válasz csapoadambp #2039 üzenetére
Van ki pont ezt keresi, hogy legyen nagy, de még hordozható.
unyadavid: Note, ha a méter a lényeg. Ajánlom, sokkal szerint nem lehet zsebben hordani, de ez hülyeség. Viszont kétkezes.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
NyomiBobby
csendes tag
Sziasztok! Melyik lenne a legjobb ár/érték arányú droidos teló 50-80e Ft. Annyi kikötésem lenne hogy:
-jó legyen játékra, szép képeket készítsen(egy exponáló gomb nem lenne rossz), és gyors legyen.
-márka függő nem vagyok(bár a Sonyk, és a HTC -k jónak tünnek), kártya független kéne.Előre is köszi a válaszokat!
-
korpicschess
veterán
válasz NyomiBobby #2055 üzenetére
Új/használt?
Használtan SGS II, Sony Xperia S
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Dexter-2000
őstag
Amúgy a super amoled kijelző ajánlatosabb (SGS3) vagy a led megvilágítású TFT mint pl xperia S/P
Szép napot!
-
akos727
senior tag
A Korpicschess által említetteken kívül én még hozzá tenném a HTC Sensation Xe-t és a Motorola Razr-t.
-
Herczi
senior tag
Átnyálaztam egy nagy csomó készüléket és apróhirdetést. Az alábbi 3-ra szűkítettem le:
LG Optimus Black 40k + 1 év garancia, 8gbs micro sd, 2 tok, fólia
Google Nexus S 48k + 1 év gari, invisible shield
Alcatel OT-995 38k + 1 év gariJelen állás szerint nekem az LG a legszimpatikusabb.
Zene hallgatás (napi 1-2 óra)
e-mail, facebook, böngészés (ez csak minimális)
GPS (isten háta mögötti kis falukban, beazonosítani az utcákat, ha úgy adódik)
Játék (átlag fél óra naponta, van, hogy 1, angry birds szintű játékokkal elvagyok)Akksinak ezt ki kell bírnia, igazából 40-nél nem szeretnék többet rákölteni, de még a Nexust beleszórítanám, ha megéri a többletet + esetleg ha más, hasonló telefonokat tudtok mondani, jöhet (T-mobile vagy független). Ki melyiket választaná?
Ja igen, még Xperia Ray-t és PLAY-t néztem, de nem találtam számomra szimpatikus apróhirdetést belőlük.
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
Én tuti xperia S-t vennék
halahala
-
Švejk
őstag
Az LG jó. De kérdés, hogy kap-e ICS-t, ha igen, mikor.
A Nexus S, garantáltan megkapja az új frissítéseket, méghozzá azonnal.
Az OT-995 meg. Hát. Elég felemás valami. Kapott már hideget, meleget, de inkább az előbbit.
Ezek közül szerintem a Nexus a nyerő, a frissítések miatt. De a Black is jó cucc. -
Švejk
őstag
Újonnan az Xperia Sola, Ace II a legjobbak. Kb egy árban mozognak.
-
Krisz79
őstag
Valakinek van esteleg tapasztalata?
Ha nem vagyok T-s de lehet az lennék és felsőbb kategóriás telt szeretnék,
minden esetben kérnek kaucciót?
Illetve ez a vodánál is fennál?
Köszi a válaszokat.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
NyomiBobby
csendes tag
Újonnan venném legszívesebben, de ha használtan jobbakat lehet venni ebben az árban akkor elgondolkodom rajta.
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #2056 üzenetére
SGS II, Sony Xperia S
A kettő közül melyik a jobb? Egyáltalán van most a Sony-nak olyan mobilja ami felveszi a versenyt a Samsungokkal,főleg kijelzőben és médiában,és zenében????MegtorloXp
-
Krisz79
őstag
Kinek mi lenne a véleménye -e 3 készülékről?
HTC One S Vs Iphone 4s vagy 5?
Indok amiért mellette döntenél?[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
korpicschess
veterán
Ma éjjel lesz nálam SXS, szóval hamarosan saját telefonomként nyilatkozhatok róla. Zenében szerintem mindenképp jobb lesz, mint az S2 (ami zenében gyatra). Kijelzőben a 720p vs 800x480-as kijelzőhöz képest mindenképp nagy előrelépés.
S2 viszont szerintem gyorsabb, több frissítés van rá, nem zárt a bootloader. Kamerában kb. ugyanaz a szint.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #2070 üzenetére
Akkor az SXS kijelzője már van olyan szép mint az SGS2-jé?
MegtorloXp
-
korpicschess
veterán
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #2073 üzenetére
Nekem nincs gondom a túl szaturált színekkel,akkor maradjak az SGS2-nél?
Egyébként a 3500-ös (nagy) aksi (gondolom külön hátlappal) mennyivel bírja tovább mint a gyári? 2 nap, átlagos használattal?MegtorloXp
-
korpicschess
veterán
Nem túl nagy igénybevétellel, gyári 4.0.4-es ROMon, gyári 2000-res akkuval (ami nem rondítja el a telefont) szerintem meglehet a 2 nap. Nagyon használatfüggő.
Nézd meg esetleg egy boltban kirakva őket. Én már nagyon szerettem volna 720p felbontású telefont.
3500-as kínai akkuk (ha arról van szó) kapacitása nem tudom, hogy mennyire valós.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Krisz79
őstag
válasz #40993792 #2071 üzenetére
Valójában az android rendszert ismerem.
Az iOS-t még nem. Kinézete nagyon bejön. /apple/
/Illetve a 4S-nek láttam fotóit,brutál jó. + panorámakép./
Jelenleg HTC Desire S-t használok.
Az utódját keresem. Bár már ezen is 4.0.4 Sense 3.6 fut.
Az Android nyitottabb rendszer,bár nem vagyok az a szétmókolós fajta.
Szeretem a stabil dolgokat.
Minimum 3.5"felettit keresek.
4"-ig tudnám elképzelni.
Ami miért szóba került Nálam a One S- 4.3" -mert jelenleg tudná az álltalam elképzelt képet.
A mérete talán megszokható.
Illetve kb ebben a kategóriában nincs jobb HTC.
Gondolok itt az 1080p illetve a 8mpixelre.[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #2075 üzenetére
Miért érdekes ennyire a 720p felbontás? Már csak azért kérdezem,mert neked SGS2-öd volt és annak a kijelzőjét nem sok mobil veri. Mert hogy nagyot mutat képeknél és videóknál az tagadhatatlan. Ezért is érdekel a felbontás kérdése.
Ui: Egyébként nagyon elrondítja a nagy aksi és hátlap az SGDS2-őt? Pedig az ember azt hinné,hogy a vastagsággal jobb fogása lesz,és súlya is.
[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
válasz korpicschess #2078 üzenetére
Okvetlenül írd majd meg,hogy mennyivel és miben lesz szebb mint az SGS2-jé.
MegtorloXp
-
Dexter-2000
őstag
-
Prego
senior tag
Sziasztok
Korosodó Nokia 5800-mat tervezem lassan lecserélni, gondolkozom droidos gépen
Pénzben 30-35-40 Ft, amit mondtak hogy ne adjam 1Ghz alá.
Az általam használt okos ficsörök:
- zseblámpa
- mp3
- útvonaltervezés
- némi FB ha vidéken vagy WC-n vagyok
- esetleg aux-on keresztül összekötöm a fejegységgel és az utasok tudnak nézni filmet autózás közben.
Független vagy Vodás készülék kellene (feltöltős vagyok), mostanában nagyon szemezgetek a Huawei G300-al, persze tudom hogy itt PH-n veszélyes az IMEI tiltás miatt telefont venni, de a vásárlás sem sürgős.
Ellenvetés vagy egyéb típus iránt érdeklődnék.Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
Krisz79
őstag
(#2068)
(#2076)
Ezekre valaki?[ Szerkesztve ]
-
-
HuMarc
veterán
válasz Dexter-2000 #2057 üzenetére
Amikor egy Mediamarkt-os tapizás alkalmából egymás után volt a kezemben egy SXP és egy SGSIII, az SGSIII kijelzője egyszerűen pocséknak tűnt, de többen is írták már, hogy ha megszokod az amoled-et, akkor már a TFT lesz furcsa...
-
Ati 666
tag
Üdv.
-Ez így igaz.
-A Samsung Galaxy S az első Android-os telefon korszakomban még én is azt hittem hogy a Samsung-nak van az egyik legjobb kijelzője,de amikor meg vettem a Sony Xperia S telefonomat azonnal megláttam a hatalmas különbséget.
-A TFT-nek sokkal természetesebb a színei mint mesterséges harsány színekkel megáldott Amoled-é.szerintemSonyEricsson MBW-150 BT Watch,SE W705,SE K530i,Sony Xperia S.Sony SLT a33.Sony KDL-40EX500, Sony STR-DH820, Sony BDP-S360,Sony SS-FCR6000,Sony SS-B1000,
-
Predator666
aktív tag
Sziasztok.
Alapvetően a Galaxy Nexus és a HTC One S között vacillálok jelenleg.
Ha jól tudom kb egy árkategóriában vannak.Tehát, akkor az első hsz alapján:
- hosszútávra tervezek
- sokat e-mailezek/facebookolok/chatelek telefonon
- az eddigi Motorola Defy-m borzasztó lassú volt, ezt mindenképp elkerülném (már volt, hoyg majdnem eltörtem az idegtől)
- alkalmanként telepítek alkalmazásokat (leginkább nagyon ritkán), de pl sokat használom a térképet
- nem nagyon foglalkozom a frissítésekkel, plusz programokkal, blabla csak azt érzem meg, ha valami nem jól működik, szóval nagyon berchelni meg buzizni nem fogom, max a legelején
- sokat telefonálok, online skype is befigyel
- üzleti környezetben meg kell tudom jelenni vele (fuj fuj iPhone)
- alkalmi zene hallgatás
- sok netezés
- fontos, hogy a naptár meg a kontaktok kezelése zökkenő mentes legyen - szinkronizálás gmaillel, facebookkal. gmailen belül több account (facebookon belül is, bár ezt semelyik telefon nem segíti még elő azt hiszem)Látom, hogy a Nexus hardverileg gyengébb, viszont tovább bírja az akkumulátora. Nem tudom, hogy melyik néz ki jobban, valószínűleg fog az új telefonra tok kerülni. Másrészt nagyon sok jót hallok a Sense-ről. Szóval érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek melyik a jobb, melyik lenne NEKEM jobb.
Köszi
Kivettem, mert volt, kit zavart.
-
HuMarc
veterán
válasz Predator666 #2089 üzenetére
A kettő közül egyiknek sincs olyan eget rengető előnye, ami miatt egyértelműen az a jobb, mint a másik. Így szerintem tapizd meg a két készüléket és azt válaszd, amelyik jobban bejön.
-
TayRol
nagyúr
Galaxy S Advance megéri az árát az Ace 2-vel és a Lumia 800-zal szemben?
-
Archanon
őstag
No, nézegettem ezt a Sony Xperia U-t. Jó cucc. Kezdek képben lenni ám a különböző szolgáltatók tarifacsomagjaiban...
Vodafonnál a számomra legkedvezőbb megoldás ez a felállás lenne:
Matrix 2 tarifacsomaggal, 28 990 Ft-ért, 5360 Ft-os havidíjjal. Aztán elvileg úgy is meg lehet csinálni, hogy a 29k-t azt 0%-os THM-el részletben is kifizethetem 1 év alatt, 8k-s kezdőrészlet ellenében. Szal egyszer ~13k, utána 11 hónapig még havi ~8k, végül ha megvan a készülék 100%-ban, marad a matrix csomagdíj, ami azért egész sok extrával jár. Nem rossz ár, valóban.Telenornál viszont találtam ZTE blade-et, még lehet kapni... O_o 0 Ft+havi 4790 Ft-os havidíjjal ki is jönnék (Smarttarifa extra 2). Ennyire nagyon nem ajánlott már ez a darab?
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Archanon
őstag
válasz mohotol #2093 üzenetére
Ez csak természetes, hogy jobb... de vajon meg is érné az ilyen mértékű a felárat hosszútávon?
#nggabi: Miért is nem?
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Archanon #2092 üzenetére
A telenor-t nem ismerem miert nem ajanlott most (de tenyleg .. nggabi mi a gubanc veluk? Mert ha valami gaz, akkor nem ajanlom rokonnak sem aki kerdezett tarifakrol), de ha megis naluk vennel telot, akkor ennyibol (sot olcsobban) kijonne egy xperia sola is amiben ott a microsd bovitesi lehetoseg, es 4giga szabad rom helyett sokkal tobb is lehet nem tul dragan, emellett 100perc halozaton beluli + nem egeszen 90perc halzaton kivuli hivas is benne van, nomeg 800mega net, amibe webbongeszes, facebook, terkephasznalat nincs is benne, mert az korlatlan es a 800megan kivuli.
Ami kicsit zavaro, hogy kapcsolasi dij 2,5 forint sikeres hivasonkent, azt pluszban szamlazzak a havidijon felul (ha mondjuk 200hivasod volt a honapban akkor az +500ft), es ha nagyon sok a rovid hivasod, akkor osszessegeben a jobbnak tuno csomagban foglalt percdijak mar nem lesznek olyan sokkal jobbak mint voda matrix 2-ese.,sot a csomagon tuli beszelgetesek percdijai mar magasabbak...szoval ha havi 10-15ezernel tobb a szamlad, akkor mar lehet a matrix2 eri meg percdijakban jobban...de ez csak durva becsles...viszont akkor mas dijcsomagokat neznel, ezert feltetelezem ennel kevesebb.
Vodanal plusz 1giga netet kell rendelni ha ip alapon akarnal mobilneten keresztul beszelni (skype, viber,gtalk....stb), mert az nincs benne a Matrix 2-ben alapbol, es az 500megas keret is joval kevesebb ha azt nezzuk, hogy bongeszes, facebook is ebbol vonodik le, mert ott nem korlatlan es csomagon feluli mint telenornal.(#2094) nggabi:
pengen kivul mi az ok ami miatt nem jok a norvegok? Nem vagyok otthon a szolgaltatoi problemakkal kapcsolatban.(#2095) Archanon:
Sok tekintetben megeri a felarat...jo hardver, friss szoftverekkel (azaz gordulekenyen hasznalhato a telefon az ujabb szebb szolgaltatasokkal, appokkal is), sokkal jobb kamera, solaban ott az nfc is....bar az ics-nel nem mindenki maadektalanul boldog meg ahogy olvasom a topikjat , es az 513mega ram miatt multitaskban nem bir annyit mint az 1gigasok
Szoval sok tekintetben jobb egy olcsobb telonal, de ezt neked kell tudni fontosak-e szamodra, es kihasznalnad-e vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Szerintem lényegében mindegy. Egyik szolgáltató sem arról híres, hogy előfizető "barát lenne". Én voltam már mind a háromnál. Most telenorvégos vagyok, mert nekik legalább fullos a térerő mifelénk. De aláírni, biztos nem írnák még egyszer hűséget.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Archanon
őstag
Tudtommal az Xperia U-nak 8 giga memóriája van, amiből 5,5-öt lehet felhasználni. Jelenleg mindössze 1 gigával gazdálkodok, nehezen tudom elképzelni, hogy kevés lenne. Bár ki tudja, egy okostelefonnal bőven megnőnek a felhasználási területek...
A sola-t én is néztem telenornál, ha ott is lehet 0%-os THM-el, kezdőrészlettel fizetni a telefont, akkor nagyjából hasonló áron jönnék ki, mint a vodánál az Xperia U-val, és ezek szerint egy sok tekintetben jobb csomagban (bár ott az a +2,5 ft hívásonként, noha nekem inkább hosszú hívásaim vannak, és az is ritka, mert mindig spóroltam - most ez megszűnne nyilván), mint a Matrix 2. Dizájnra mondjuk az U jobban tetszik, sola-nál zavarónak tűnik ez a kiemelkedő "műanyagkeret"...
De engem mégis főként az érdekelne, hogy ha én 20-as (vagy 30-as) számról pl. egy 70-est hívok, vagy SMS-t küldök rá, az mennyivel drágább? A tarifatáblázatoknál ezt mi mutatja (ha mutatja)?
[ Szerkesztve ]
-
ronda
aktív tag
Megkérdem még egyszer, hátha...
Aki vodás kártyával használ androidos telefont, megmondaná, hogy mobilneten működik-e neki VOIP? A Ray-en (telenorosból függetlenített) nekem működött, de váltottam Iphone-ra, ezen meg nem megy. Se skype se viber. A Voda azt mondja, tiltják (először azt mondta a csávó, hogy bizonyos csomagoknál, de hamar kiderült, hogy mindnél). De nem értem akkor a Ray-en miért ment?
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs