Hirdetés

Aktív témák

  • sinead

    tag

    válasz Davidoff91 #22704 üzenetére

    Hello Davidoff! Azért szólítottalak meg, mert nagyon hasonló "gondban" :) vagyunk. Sajnos nagyon is kell kompromisszumokat kötni még 100 ezer körül is, és nem mindegy, hogy miben enged az emberke végül...
    Én nem éreztem, hogy bárki "újgazdag hülye gyereknek" nézett volna.

    Számomra kezd letisztulni a kép, hála a rengeteg segítségnek, amit itt kaptam a 22616 hsz óta folyamatosan! :R

    Zenében minden ellenérzésem eloszlatták a Galaxy S -el szemben, csak szoftvert kell raknom rá (lásd pl. éppen eggyel följebb) :)

    A játék nálam nem játszik :), így gyorsaságban csak a menü kezelése és az internet számít, amiben egyikkel sem lesz gond. (A letöltési sebességgel a hálózat miatt nem lesz :( )

    A kijelzőben kell kompromisszumot kötnöm: a Galaxy S erős fényben is jobban látható képéért be kell áldoznom az Incredible S (és az időközben szóba került) X10 Neo szebb betűit. A szebb betűk számítanak (net, levelek, word), de azt a kis "szőrösödést" amit az SGS produkál, elviselem a jobb utcai használhatóság érdekében. Plusz kapok még szebb színeket is az SGS-től, bár ez kevésbé szempont, mert nem videózás a célom.

    Az Optimus 3D-t nem valószínű, hogy kivárom, biztosan drága is lesz. Talán az SGS2-t még megvárom a Telenornál, de félek, már az is túl drága lesz nekem. Plusz zenében brumi szerint gyengébb is az SGS-nél, bár nem hiszem, hogy annyira, hogy engem is zavarjon.

    2 évre meg nem tervezek, mert azt még meg is kell élni :) . + addig úgyis ellopják :)
    Ha meg mindketten megleszünk még, akkor 2 év múlva úgyis más kéne már...
    Én azt várom nagyon, amikor kidobhatom a laptopot, mert minden a telefonomon lesz, amit valami dokkoló féleségen is használhatok (monitor + billentyűzet).

    brumi:
    Köszönöm, meggyőztél zenei téren! Nagyon örülök, mert leginkább ez miatt nem akartam SGS-t.
    Azért arra még kíváncsi lennék, hogy SE összehasonlítást csináltál-e, és mi a véleményed. De ez csak kíváncsiság, és nem hinném, hogy az X10 Neo árát kifizetem. Bár nagyon jól néz ki :C

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák