- Samsung LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Steam Deck
Aktív témák
-
128bit
tag
Sziasztok segitsetek nekem dönteni ,hogy melyik okostelot vegyem!
50 - 100 K között szeretnékGondolkozom Samsung Galaxy Ace -n és Galaxy S en vagy Galaxy S 2 ön !
Az Ace érezhetöen gyengébben teljesit mint a Galaxy S ???
Ugye néztem,h a Galaxy S en nincsen vaku,mennyire kell az oda,elhagyhato???Galaxy 2 öt is vennék ,csak nemtudom megéri e a mostani magas árát ....
Más márka is szoba jöhet ,csak irjatok rola valami jot!
Kérek szépen minden tapasztalatot, gondolatot!
Kösziiiiii(medence gépész) 06708810076
-
Bada Bing
tag
válasz 128bit #23752 üzenetére
A két S nem egy kategória az Ace-szel, bármilyen téren óriási különbségek vannak köztük. Az SGS1 most egy jó vétel, még mindig erős hardver, kijelző kb. ugyanolyan, vaku hiánya engem nem zavarna. Csúcstelefont sosem "éri meg" venni, mert gyorsan veszít az értékéből. De ha sok pénze van az embernek és szeretne, akkor a minimális extrákért és a presztízsért megteheti. Felhasználás szempontjából SGS1 és SGS2 között szerintem minimális a különbség, ellenben az Ace-től látványosan különböznek.
-
tőzsdesügér
csendes tag
válasz Klepti #23743 üzenetére
Köszi a választ, tényleg hasznos oldal,
eddig x8, galaxy 3, galaxy mini és gio, blade került be a látáskörömbe.
Az se x8 egyszerűen nem tetszik a blade meg törődést igényel azt olvasom és az üzemidő is nagyon kevés így ez a kettő kiesett.
A Gio lenne számomra a legmegfelelőbb a számok és a hardver alapján, de az árgép szerint 50k körül van, és nem tudom hogy megér-e számomra majd 20k-t a minihez képest (T-nél 33k) a jobb kijelző, kamera és a kicsit erősebb processzor és ráadásul cserébe még rövidebb üzemidő:S
A minivel csak a felbontás a baj hiszen a többéves telefonom is 240x320as felbontású és ha már váltok akkor szeretnék fejlődni is, igaz az android nagy előrelépés lenne
Szóval nem egyszerű eldönteni -
amzso
tag
Sziasztok!
Melyik olcsó alsókategóriás androidos telefont vegyem?Legyen benne wifi és GPS, kihasználnám a multimédiás dolgokat is, navigálnék is vele.
Használtan vagy újonan is venném (telenor). Hosszabb távra tervezek vele, kb 2 évre, lehetőleg ne essen szét.
Köszi -
molnarpeter
nagyúr
válasz tőzsdesügér #23754 üzenetére
A Galaxy Mini kijelzője elég gyatra... Vedd a Giot
amzso: ZTE Blade vagy Galaxy Gio Előbbinek a kijelzője kiemelkedő, utóbbi szép képeket csinál.
mp
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz picur220 #23750 üzenetére
Az "F" régen volt így, '94 óta nincs személyes tapasztalatom, amikor hazajöttem, és ellopták, azóta sem lett meg; csak példa volt a hasonlat, én viccnek szántam.
A SE és Samsungokkal frissebb, de ahogy írtam szubjektív, mert csak 10 darab volt nálam.
'91-óta azért volt laptopom, mert volt rá lé (320K), és sohasem voltam olyan otthonülő-fajta.
'96-ban sem érte meg a Nokia 9000 a 360K-t, de ez manapság is így van az új top cuccokkal.
Most a T-Mobile pulse Mini-vel, vagy a Motominggel is kibírnám.
Azért bátorkodtam válaszolni, mert szívesen vitatkozok értelmes emberekkel, de az olyanokat, akik csak képen láttak egy cuccot, és 100%-os véleményt írnak, azokat nem kedvelem.
Nehogy feledésbe merüljön: Csak arról nyilatkozom, amit már próbáltam, azt is csak a saját szemszögömből.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Bdanyy
addikt
Egy pár napig net nélkül kellett hogy használjam a Bladet, meglepő volt, csak ha éppen google maps vagy opera mobile ment akkor kapcsoltam be a wifit. 0 telefon és 3 sms volt összesen, viszont 4 napig húzta úgy hogy este sem kapcsoltam ki... Szal aki nincsen folyton neten annak nem kell tartania az akkutól.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Cyberpunk
félisten
válasz molnarpeter #23762 üzenetére
Persze némi pénzért cserébe
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Bada Bing
tag
válasz molnarpeter #23762 üzenetére
Mennyibe kerül nagyságrendileg a függetlenítés? A T is csinál ilyet? Minden telefontípusra (nem hűségszerződésesre gondolok, egyszerű függő, feltöltős-kártyás rendszerűre gondolok) vállalják?
Közben találtam olyan bejegyzéseket, hogy iPhone4-et 20 ezerért. Ott még el is megy, de egy középkategóriás telefonnál ez már húzós összeg lenne.
[ Szerkesztve ]
-
sajtee
őstag
Sziasztok!
Néhány héten belül szeretnék venni egy SGS-t.
Az SGSII-re pénzem sincs, és nem látom értelmét, mert nem használnám ki. (ÉN)Amint megveszem, frissítem 2.2-re. Milyen programokat ajánlanátok rá?
pl.: Taskkiller, stb.
Esetleg még annyi, hogy a gyári qwerty billentyűzetet cseréljem le? Szerintetek OperaMini-vel érdemes böngészni, vagy inkább valami "személyre szabhatóbbal"?
Válaszokat köszi!!
Üdv
-
razzorr
őstag
Lehet veszek egy sgs2-t mert a serpenyőm eltörött, azon is meg lehet sütni a reggeli tükörtojást akkora nagy :-D
De komolyan,akinek sgs1,2 vagy hasonló tepsije van,az hol tartja??? Hasitasi,hátizsák?
Engem ez is elrettent ezektől a giga méretektől,no meg az hogy egy normál nagyságú kézzel hogy lehet egykezesen vezérelni a mindennapokban?! -
sajtee
őstag
válasz molnarpeter #23767 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
Cyberpunk
félisten
válasz razzorr #23768 üzenetére
Igaz nekem nem SGS van hanem egy DHD, de ez is igazi "tepsiphone" Elsőre talán nagynak tűnik, aztán ha használod rájössz hogy többet nem kell kisebb. Főleg ha nettezel rajta, vagy filmet nézel, játszol stb..
Egy kézzel is simán elnavigálok rajta, nincs extra méretű kezem azért a kis kezűek közé sem tartozok.
Hordása sem gond, zsebben elől elfér nem zavar, persze feszülős nadrágban zavarhat a méretéből adódóan.Hope was the right choice, and it always will be.
-
zedok
őstag
Hali!
Okostelefon vásárlásra adnám a fejemet, de maximum 40000 Ft-t adnék rá, tudtok ajánlani valami jót / jókat? Előfizetés kizárva
Előre is köszi!Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
sajtee
őstag
Szia!
Galaxy Mini-t nézegesd, ez 30ezer körül mozog, és árához képest nagyon jó.
Ott van még a ZTE Blade, ami tényleg nagyon olcsó, de csak a kijelzője jó. Sőt. Mo-n TFT, míg az USA-ban AMOLED, kínai. Mennyi időre tervezel?
Van még a Galaxy 3, ez is 30ezer körül mozog, de ebben nincs 3D.
-
Veron
addikt
válasz sajtee #23772 üzenetére
a galaxy mini nem a "nem ajánlott" kategória? valaki ezt írta nem olyan rég.
mi az, hogy nincs 3D a galaxy 3-ban?
ben, zsolt: köszönöm a segítséget! úgy látom a blade kijelzőben és méretben jobb (utóbbiban kisebb), mint az optimus one, viszont az LG meg SAR értékben veri a másikat és nem kínai.[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
legenda
válasz razzorr #23768 üzenetére
zsebben!
sajtee; 2.3.3 vagy 2.3.4 kell rá, task killer pedig felesleges, a beépített tökéletes! 2.3.3 xw firmware verziók - megfelelő csc támogatás mellett - jó a magyar billentyűzet, főként a magyar swype! én a gyári böngészőjét használtam, jó az!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sajtee
őstag
válasz molnarpeter #23781 üzenetére
Köszönöm szépen!!
Hát Galaxy S-ben van
Egyébként az, hogy beta 3.0, azt rejti, hogy még nem teljes, vagy ez már egy stabil verzió?
[ Szerkesztve ]
-
sajtee
őstag
válasz molnarpeter #23783 üzenetére
Aha. Az lesz, hogy letöltöm majd 2.1-re, megnézem, aztán frissítek, és majd kiderül, kell-e rá, vagy nem.
-
legenda
válasz sajtee #23780 üzenetére
a lényeg, hogy magyar swype alá xw verziós firmware kell, 2.3 alatt már minden verzióban alapban adott - de nem véletlenül említettem a megfelelő csc verziót! -, korábbi verzióknál firmware összeállítás függvénye, mert külön is betehető!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy okostelefont.
A problémám az, hogy egy stabil, megbízható társnak örülnék, nem szeretném, ha kókányolni, mókolni kellene a rendszerrel. Még a végén földhöz vágnám
Gördülékenyen működjön, ne indulgasson nekem újra és ne akadozzon.iPhone számomra drága.
Marad a WP7 és a MeeGo, illetve Bada hármas?
A fenteik miatt feltétlenül kerüljem az Androidos telefonokat, vagy együtt lehet vele élni?Köszi!
-
Cyberpunk
félisten
válasz Braddock #23787 üzenetére
Android-ot sem kell "kókányolni" ha a te igényeidet kielégíti a gyári rom.
Egy felső kategóriás készülékkel elégedett lehet az ember, de minden csak pénz kérdése.Vagy ott az iPhone az iOS az elég megbízható és felhasználó barát leszámítva az iTunes-es szarakodásokat
Hope was the right choice, and it always will be.
-
őstag
válasz molnarpeter #23788 üzenetére
100 fölé is mehetek, nem is a pénz a gond.
Új telefon legyen.Inkább telefonálás, meg jól jön a kamera is hirtelen fotózáshoz.
Navi is menne rajta néha, PNA-m van.Nem is hardver a kérdéses, hanem a szoftver.
Legyen alapban használható, ne kelljen mindenért letöltögetnem.Érintőkijelzős telefonra szeretnék váltani.
Most van egy Nokia 6303, de ha veszek másikat, azon se lennék hard user, csak néha e-mail, néha pici net, nem vinném túlzásba. Frissíteném az időjárást, stb.
Van itthon net, az nekem elég, van hozzá wifi router.Zenelejátszó és hasonlók nem fontosak.
Mondjuk úgy, napi pár perc szinkronizálás, pár perc net, ha épp nem vagyok gép közelében, navi, ha nincs kéznél a PNA-m. Inkább telefonálás a lényeg, mai naponta lenne 30 perc átlagban, nekem az a fontos, hogy sok mindent tudjon, de azt megbízhatóan.
Svájci bicskából is leginkább a dugóhúzót használja az ember, de jó a többi vacak is rajta[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
válasz Braddock #23787 üzenetére
Ha wp belefér akkor egy defy desire desire s is bele kell hogy férjen, azok nem indulgatnak újra és egész gördülékenyek. Iphoneból esetleg használt jöhet szóba, bár 3gs-t nem vennék egyedül 4-et, de akkor már inkább megvárnám milyen lesz a szeptemberi utód
Én HTC-t néznék nagoyn jó out of the box mindegyik. Incredible DHD sőt akár Sensation ha előfozus vagy befér még az árba. Sensationnak a kamerája viszonlag tűrhető, ha jó kamera kell akkor N8 vagy Iphone4 esetleg Arc/Neo SGS2 vagy Sensation.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Wolf-15
tag
Sziasztok!
Segítséget kérek! Az első HSZ. Alapján összeszedtem milyen telefont szeretnék:- Árkategória. : max-75.000Ft
- Új
- Függetlenül újonnan gyártói garanciával esetleg T-Mobile Dominó.
- Hosszú távra kb. 3 év, árkategóriába a legjobbat(Fontossági sorrendben)
1. Tartós, jó minőségű, lehetőleg fém burkolat és karcálló üveg. Ne fagyon le, és wazer nélkül is működjön. Magyar nyelv!
2. Telefonálás (Jól áttekinthető több rétű, szerkeszthető, szinkronizálható (otthoni PC+ hálózati) telefonkönyv)
3. Naptár, határidő napló, bejegyzésekhez csatolható SMS és e-mailekkel.
4. Excel, Word file-ok szerkesztése, e-mailben, Bluethoot-on fogadása, továbbítása.
5. Teljeskörű adatátvitel (Fényképek, naptári bejegyzések, fényképek, stb) WiFi-n és Bluethoot-on.
6. 720p /30fps videó felvétel + viszonylag jó fényképek+vaku
7. Divx,Xvid lejátszás (ha már nem bírok a gyerekkel a kocsiba)
8. Offline navi
9. min. 3 nap bírja az akku (napi Kb. 20 perc beszéd, 0,5 óra Wifi (e-mail) 1 óra naptár, stb használat melett)
10. Renszeresen frissithető legyen az új szoft. Verziókra, tehát jó termék támogatás.
Amire NEM használom:
- Közössigi hálózatok,
- internek (max néha-néha Wifi-n ki Googlizok valamit)
- Online navi és egyébb online szolgáltatások (pl.: időjárás),
- Játékok (max egy kis malom, póker, vagy egyszerűbb játék ha várakozni kell)- Nyílt op.rendszer
- Kapacitív multitouch, min. 3” HVGA
- Nokia, Sony Ericsson, BlackBerry, HTC
WP7 és Motorolla kilőve a magyar nyelv hiánya miatt, LG, Samsung nem kell!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest