- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
sinead
tag
válasz korpicschess #22701 üzenetére
Szuper!!!
Majd csak megértem már!Fontosabbnak számító kérdéseimnél igyekeztem nagyon pontosan fogalmazni, de ezt a kérdést nagyon pongyolán tettem fel, bocsánat...
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz sinead #22702 üzenetére
A jövendőben figyelj majd a szerkesztés gomb használatára, mert arra allergiások a fórumon. Ne írj új hozzászólást, amíg az előzőt tudod szerkeszteni. Ráadásul ez kiemelt topic. Csak azért mondom, mert sokszor elkövetted, de fátylat rá.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Davidoff91
aktív tag
válasz sinead #22702 üzenetére
Szia, olvastam amiket írtál! Köszönöm a véleményed! Még mindig nem sikerült döntenem. Viszont a Tisztelt fórumrársak férreértettek...Nem akartam játszani az újgazdag hülyegyereket (nem is vagyok az)...Csak szeretnék egy megbízható, full extrás okostelefont, ha az 100 000 Ft akkor 100 000 Ft...Például laptopra nem áldoznék 2 fillért se, amit én elvárok, azt hozza egy SGS2 is, és sokkal kompaktabb, plussz kibír 1 napot sok nyúzással, amire egy laptop nem képes. Alapvetően az a problémám, hogy hajlandó vagyok kiadni 100 000 Ft-ot, de azért akkor tényleg ne kelljen semmilyen kompromisszumot kötni, mint pl egy fele annyiba kerülő telefonnál. SGS2, LG Optimus 2X, LG Optimus 3D és HTC Incredible S továbbra is a jelölteim, mind kapható Telenornál (SGS2 kb egy hét múlva, 3D pedig majd jön kicsit később)...Optimus 2X 2.3-ától én sokat várok, ha nem ad az LG semmi jót, akkor kilőve. SGS2-nél egyre többször olvasom, hogy a melegedést szoftveres gond okozza, Samu úgyis javítja majd. HTC Incredible S nagyon lenyűgözött videókról, gyengéje, hogy 1 magos, és ki tudja ez meddig elegendő (én másfél, 2 évre tervezek). Optimus 3D-től pedig sokat várok, nekem a 3D nagyon bejön, lesz@rom, hogy még fejlődnie kell a technikának, imádom, Mobile Meetingen bejövős volt. Szóval ez a helyzet...tömören..khmm, elég hosszú lett.
[ Szerkesztve ]
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
brumi1024
veterán
válasz sinead #22659 üzenetére
Az fm volt a próbánál a gond, az alapján nehéz összehasonlítani a telefonok hangminőségét(valamiért kaphatott rosszabb adást pl az sgs). Tényleg jól szól voodoo soundal az sgs, az almatelefonnál is jobban szvsz(dinamikusabb és jóval erősebb jel, komoly rendszeren összehasonlítva, tudom van a családban mind2 telefon).
-
sinead
tag
válasz Davidoff91 #22704 üzenetére
Hello Davidoff! Azért szólítottalak meg, mert nagyon hasonló "gondban" vagyunk. Sajnos nagyon is kell kompromisszumokat kötni még 100 ezer körül is, és nem mindegy, hogy miben enged az emberke végül...
Én nem éreztem, hogy bárki "újgazdag hülye gyereknek" nézett volna.Számomra kezd letisztulni a kép, hála a rengeteg segítségnek, amit itt kaptam a 22616 hsz óta folyamatosan!
Zenében minden ellenérzésem eloszlatták a Galaxy S -el szemben, csak szoftvert kell raknom rá (lásd pl. éppen eggyel följebb)
A játék nálam nem játszik , így gyorsaságban csak a menü kezelése és az internet számít, amiben egyikkel sem lesz gond. (A letöltési sebességgel a hálózat miatt nem lesz )
A kijelzőben kell kompromisszumot kötnöm: a Galaxy S erős fényben is jobban látható képéért be kell áldoznom az Incredible S (és az időközben szóba került) X10 Neo szebb betűit. A szebb betűk számítanak (net, levelek, word), de azt a kis "szőrösödést" amit az SGS produkál, elviselem a jobb utcai használhatóság érdekében. Plusz kapok még szebb színeket is az SGS-től, bár ez kevésbé szempont, mert nem videózás a célom.
Az Optimus 3D-t nem valószínű, hogy kivárom, biztosan drága is lesz. Talán az SGS2-t még megvárom a Telenornál, de félek, már az is túl drága lesz nekem. Plusz zenében brumi szerint gyengébb is az SGS-nél, bár nem hiszem, hogy annyira, hogy engem is zavarjon.
2 évre meg nem tervezek, mert azt még meg is kell élni . + addig úgyis ellopják
Ha meg mindketten megleszünk még, akkor 2 év múlva úgyis más kéne már...
Én azt várom nagyon, amikor kidobhatom a laptopot, mert minden a telefonomon lesz, amit valami dokkoló féleségen is használhatok (monitor + billentyűzet).brumi:
Köszönöm, meggyőztél zenei téren! Nagyon örülök, mert leginkább ez miatt nem akartam SGS-t.
Azért arra még kíváncsi lennék, hogy SE összehasonlítást csináltál-e, és mi a véleményed. De ez csak kíváncsiság, és nem hinném, hogy az X10 Neo árát kifizetem. Bár nagyon jól néz ki[ Szerkesztve ]
-
inkubator
aktív tag
Köszönöm válaszaitokat a letiltásos dologban!
Ha használtan veszek ilyen telefont és alkalmam van személyesen megnézni akkor mire érdemes odafigyelni?
Én gondoltam olyanra hogy biztos van valami teszter menürendszer amivel a kijelző színeit, pixelhibáit ki lehet szűrni, első hátsó kamera teszt, vibra teszt stb..Tudnátok adni tippeket mire figyeljek? Mik a meghibásodási lehetőségek?
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
Davidoff91
aktív tag
válasz sinead #22706 üzenetére
Optimus 3D függetlenül 10 000Ft-tal olcsóbb a ,agyar Expansys-nál, mint az SGS2. Lg-s srácok anno mondták is, hogy nem sokkal lesz drágább, mint a 2X. Amúgy tényleg nemsokára jön, Trénél már fentvan a hamarosan érkezik oldalon, Telenorhoz is jön akkor hamarosan. Hát én SGS1-et nem ajánlanám neked. Én csakis gyári rommal használnám (nem tudom, hogy te hogyan), engem már 625-ször sírba tett volna az SGS1, azok alapján amit kollégámnál és megnyomkodáskor láttam...Pentile matrix nem olyan vészes, csak nem kell 3 cm-ről nagyítóval nézni a kijelzőt. Egyébként ha Telenor nagyon irreális árakat talál ki, akkor elképzelhető, hogy otthagyom mostmár őket. 7 év hűségemért ne nézzenek tök hülyének...Előző telefonod hogy lopták el ha szabad megkérdezni?
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
mhorvat
senior tag
Üdv,
jelenleg egy Nokia 8910i-m van, amit szeretek, de nagyon sok bugja van, valamint hiányzik róla az internet. Következő telefonomnak egy 8800-t gondoltam (német eBay -> 40.000 körül), de ilyen árban lehet már kapnék valami "érintős csodát" is, amire igazak a következők:
- Gyártók, amik nálam szóba jöhetnek: HTC, Nokia, Blackberry, (esetleg Sony Ericsson)
- Milyen árkategóriában: 40.000 Ft (maximum 50.000)
- Használt és új készülék is szóba jöhet, de mindenképpen hálózatfüggetlenül
- Funkciók, amik kellenek: jól kezelhető, hívás, sms, WiFi, jó e-mail kliens, jó böngésző, lehetőleg nagy felbontású kijelző (ezeken felül minden csak további extra számomra, amihez nem ragaszkodom)
- bölcső (asztali dokkoló) nagyon jó lenne mellé, de gondolom ilyet már nem csinálnak egyikhez semÓdzkodok a mai érintős tucattelefonoktól, amik elrettentő anyagminőséggel bírnak, tehát ha nem találok a szívemhez közel álló készüléket, maradok a 8800-nál és annyit a modern technika vívmányairól.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Davidoff91 #22710 üzenetére
engem már 625-ször sírba tett volna az SGS1, azok alapján amit kollégámnál és megnyomkodáskor láttam
Nincsen semmi gond a Galaxy S-sel. Mit láttál, ami ekkora riadalmat keltett benned?
-
Davidoff91
aktív tag
válasz Dhampir #22713 üzenetére
Alapjároton tényleg korrekt volt a sebesség, ezt mindenféleképpen aláírom, de aztán egyszercsak derültégből villámcsapásként jött a lefagyás mikor a feladatkezelőt nézegettem. Kolléga telefonjával történt ez a konkrét eset. A telefon 5 percig hevert az asztalon sötét kijelzővel, és csak utána tért magához. Hasonlót tapasztaltam anno MM-ben is mikor kipróbáltam. És mondom én tuti nem tennék rá főzött romot, szóval vagy jó gyári rommal vagy akkor sehogy. Android verziószámot viszont nem tudok sajnos mondani, lehet, hogy csak frissítenie kellett volna a kollégának illetve MM-ben is csak 2.1-el volt kirakva, nem tudom, mindesetre rémisztő volt a jelenség.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Davidoff91 #22714 üzenetére
Vannak stabil ROM-ok is. Többet ki kell próbálni vagy figyelgetni a fórumokat. Az én HTC-men is custom rom van még egyszer sem fagyott
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Dhampir
félisten
válasz Davidoff91 #22714 üzenetére
Gyárival sosem fagyott még. Egy PC is lefagyasztható, ha kísérletezik vele az ember.
-
Joe bácsi
őstag
A sok szemét, hulladék Android telók közül melyik a nem annyira hulladék reális áron (értsd: max. 65 K)?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Slowman
aktív tag
üdv!
Fater megkért, hogy nézzek már rá a Galaxy Mini-re, hogy van-e értelme megvennie. Közben körülnézem Telenoréknál és teláltam még a ZTE Blade és az LG Optimus One ami ebben az árkategóriába van. Néztem a teszteket, de mindegyik viszonylag korrekt (nyilván ebben az árkategóriában egyik sem lesz maradéktalanul hibátlan) de a kérdé az, hogy, a 3 közül melyik a befutó? Nincs semmi kikötés szóval más is lehet de hirtelen én ennyit találtam. Fontos, hogy GPS és WiFi legyen benne.
-
majkel
tag
válasz sinead #22694 üzenetére
Csak akkor ha fut a háttérben valami ami hangot közvetít (jellemzően a zenelejátszó). De őszintén szólva miért is lenne szükség, hogy egy üres üzemben pörgő telefonon állítgasd a hangerőt? Szép is lenne ha véletlenül lenémítanád vele a telefont, aztán meg nem hallod meg ha csörög. Jó ez így ahogy van. Aktív zenelejátszás közben lehet csak hangerőt szabályozni lezárt képernyő mellett. Szerintem ez egy logikus húzás.
De amúgy az általad említett X10 Mini Pro szerintem zenehallgatáshoz jó (sőt ez az egyik nagy erénye az SE telefonoknak), de egy SGS-el nem tud versenyezni. Igaz egyik már nulla forintért is hazavihető míg a másik még mindig a felső kategóriában trónol.
Mindenki döntse el, hogy mik az igényei és mennyit tud kifizetni.
-
aggleány
addikt
válasz Joe bácsi #22717 üzenetére
Nincs. A szemét, hulladék Android telók közül mindegyik szemét és hulladék, de azokat mi itt nem ismerjük. Ha szép, okos, jó és nem túl drága Androidos telefont akarsz venni, akkor kérdezz, de én az általad leírt kategóriában egyet sem ismerek.
Ha ez a véleményed a rendszerről, akkor miért Androidos telót keresel?
Az első hsz-ben le van írva, hogy milyen elvárások alapján tudunk bármit is javasolni, olvasd el, szedd össze, hogy Neked mi a fontos, írd le, és szívesen segítek, még akkor is, ha mindig ilyen morci vagy.
És mielőtt még belém kötnél, már egy párszor csak én voltam az az egész fórumon, aki normálisan szólt Hozzád a stílusod ellenére, úgyhogy ezt kérem figyelembe venni jelen esetben is.
ben11:
Például én?
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Slowman #22718 üzenetére
Engedelmeddel egy sorrendet állítanél fel a mobilok között, első a legjobb:
ZTE Blade
Optimus One
Galaxy Mini (ezt egyáltalán nem ajánlanám, mert a képernyője nagyon rossz)
Megjegyzés: minden androidos okostelefonban van WiFi és GPSben11: én a hardver fontosabbnak tartom, mint a körítést...
mp
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
Jajjajjajjajjj! Megint kaptam egy kérdést, de az én ötletem nem tetszik a kedves munkatársamnak.
Kb. 50.000,- pénze van, ennyiért szeretne androidos telót venni. Fiúkolléga, tehát a telefon nem lehet rózsaszín. Ha lehet, legyen vakuja zseblámpának, ne legyen túl nagy kijelzője (3,5" alatt legyen), hogy zsebre lehessen vágni, és szép éles legyen a képe. Ne legyen túl lassú, és minimum Froyo legyen rajta. Ace nem tetszik, X10 Mini nem tetszik. Új készülék legyen, kártyafüggetlen, egy picivel esetleg lehet több is, mondjuk 55-ig. Ötlet?
-
Davidoff91
aktív tag
Ha ez vicc akart lenni, akkor haha. Ha komolyan gondoltad, akkor gondolom nem magadnak lesz a telefon, javasolom vegyen az illető egy használt iPhone-t, aztán majd ütlegel téged, hogy milyen kis bénácska a telefon
aggleány: HTC Wildfire esetleg?[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Szerintem nincsen olyan, amilyet szeretnél. Neked Symbiant és Nokia E52-t javasolnék.
PS.:
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
aggleány
addikt
válasz Davidoff91 #22724 üzenetére
Én is gondoltam a Wildfire-re, de annak kockás a kijelzője, és az fontos, hogy szépek legyenek a betűk. A Wildfire S már jó lenne, de az meg túl drága neki.
-
Davidoff91
aktív tag
Azta mindenit...T-mobile beárzta az Optimus 3D-t!!! Média mánia S csomaggal 85 000 Ft!!! Ez azért elég olcsó!! Mondtam én, hogy kb 10 000-15 000 Ft-tal lesz olcsóbb az SGS2-nél, senki nem hitt nekem.
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz Davidoff91 #22727 üzenetére
Hol láttad, hogy beárazta? Én csak a hamarosan jön kategóriában látom, és ott nincs ár.
Akkor most egy költői kérdés: SGS II vagy LG 3D???
-
talpalavalo
aktív tag
válasz aggleány #22723 üzenetére
Először is olyan paraméterek alapján próbálsz választani ami nem feltétlen logikus... Először is ha kis telefont akar ami nyilvánvaló hisz 3,5" alatt nem is nagyon lehet válogatni akkor ne várd hogy ne legyen "női" kinézete...
a Froyo-t meg is tudod indokolni vagy csak jól hangzik? Tehát valamilyen funkció miatt szükséges vagy mert legyen friss??
Vakut ne használj zseblámpának vannak kulcstartóra szerelhető kisebb fogyasztású jobb fényű tartósabb pici zseblámpák is. amiket kezelni is könnyebb meg gyorsabb. Lassú? Mihez képest mi számít túl lassúnak, mi az ami elég, mi fog futni rajta mit kell elbírnia, vagy csak a menüben pörögjön úgy hogy semmi sem fut a háttérben?
Ebben a kategóriában szerintem mini, ha férfiasabb kell, ami nehéz 3,5" alatt akkor talán mini pro, ezek olcsóak és jók, habár nem írtad konkrétan mit használna rajta jah és ingyér is kapható most a t-nél habár nyilván előfizuval ....
-
Davidoff91
aktív tag
válasz aggleány #22728 üzenetére
Katt a linkre! Hát szerintem érdemes megvárni a 3D tesztjét, érzésem szerint a BOG-ék javában tesztelik és a héten vagy jövőhéten jön a teszt Mobilarénán. Hidd el, médium vagyok, bejönnek a jóslataim. Jó amúgy ezt arra alapozom, hogy volt egy előzetes írás a 3D-ről múlt hét végén, és abból sejtem...
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz talpalavalo #22729 üzenetére
Mint azt a kérdésben írtam, fiúkollégának kell, az ő elvárásait írtam le, tehát ökényesen nem áll módomban változtatni rajta.
Egyébként szerintem nem csak egy szívlapát méretű telefon lehet férfias, inkább a színen múlik, hogy férfias vagy nőies egy készülék. Azért kell a Froyo, mert olyat akar rá, és kész. Sem Eclair, sem Ginger nem felel meg, a Froyo a megfelelő.
Nem azt kérdeztem, hogy milyen a jó zseblámpa, leírtam az elvárásait. Leírtam azt is, hogy legyen független, max. 55-ig, és az X10 Mini és az Ace nem jó.
A ne legyen túl lassú annyit jelent, hogy ne akadozzon a menüben való mászkáláskor, ha komolyabb igénybevételnek lenne kitéve, azt írtam volna.
Imádom, amikor egy férfiember megmagyarázza nekem, hogy nem logikus, amit akarok, amikor nem is én akarom, hanem egy férfikollégája. Ráadásul nem is olvastad el alaposan a kérdésemet, mert nagyjából a felét nem vetted figyelembe a válaszadásnál.
Davidoff91:
Látom, köszönöm! Én is úgy látom, hogy meg kell várni a 3D tesztjét, és felfedeztem az előzetest is. Csak ilyen nagy lapátokat csinálnak tisztességes tudással??? Van ötleted a Wildfire-n kívül? Tök ciki, hogy nem tudok neki mit mondani, ami megfelelne a kényes ízlésének.
-
Tim82
félisten
válasz aggleány #22731 üzenetére
Hé-hé, take it easy.
A kollégádnak amúgy csak vadonatúj telefon jó, vagy használtban is gondolkodik? Kis szerencsével találna Defy-t ebben az ársávban, az a legtöbb kívánalmának megfelelne.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Davidoff91
aktív tag
Amit írtál az szerintem teljesen logikus, és én ezt férfiemberként ismerem el. Mindenképpen érdemes megvárni a tesztet, mert a hardver ha minden igaz rendben van, ezzel 2X-nél sincs probléma, viszont a szoftver lehet nagyon gáz, lásd 2X. Az a baj, hogy perpillanat nem tudok neki más vakus telefont mondani ebben az árkategóriában, ezekkel a feltételekkel, de még gondolkodom, keresgélek hátha van valami.
-
aggleány
addikt
Oké. Az zavar, hogy leírtam, hogy nem nekem kell, az illetőnek meg a felsoroltak az elvárásai. Innentől egyértelmű, hogy nem én döntök. Új kell neki, nem szereti a használt dolgokat, és amit nem írtam, hogy mindenképpen magyar nyelvű kütyü kell, elég hiányos az angol tudása.
Davidoff91:
Lehet, hogy velem van a baj, de valamiért nem bízom az LGkben. Nem mintha bármikor is bajom lett volna akár egy példánnyal is, de valamiért nem jönnek be, bár ez a 3D bitang jól néz ki.
A kollégának meg gyorsan-gyorsan ki kell találni valamit, mert fél 5 után már indul is megvenni. Most találta ki, most kell megvenni, hiába próbáltam rábeszélni, hogy várjon egy kicsit, nem vár.
talpalavalo:
Ne haragudj, kicsit kekec voltam, de engem is idegesít, amikor olyan hülyeséget talál ki valaki, aminek nincs sok értelme, és ha mondok valamit, az meg biztos nem jó neki. Máskor nem segítek munkatársaknak, mindenki olyat vesz, amilyet akar, és a probléma máris meg van oldva.
Mindenki:
Szerintetek egy Wildfire S-en elfut egy döntögetős autós játék, vagy ahhoz már kevés a proci?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz aggleány #22734 üzenetére
Én értem, teljesen igazad is van, csak ne akadj ki más user errorján.
Az a baj, hogy a Samsung-okat kilőve nem sok lehetőség marad, amelyik az összes kívánalomnak - Froyo, vaku, árkategória, méret, "férfias" külső - megfelelne. Valamelyikben kompromisszumot kellene kötnie.
-
mhorvat
senior tag
válasz mhorvat #22711 üzenetére
A diskurzusok alapján úgy látom inkább felejtsem el ilyen vagy ehhez hasonló követelményekkel ezt az árkategóriát. Még használt HTC-ben gondolkodtam, mert bejönnek, de nyilván a Windows megöli a sebességet, vagy ha más gyártó vagy op.rendszer, akkor meg a frissítés hiánya okozhat gondot (mert ahogy olvastam az Android fő verziónként nem frissíthető már utólag, mint általában az op.rendszerek).
-
Davidoff91
aktív tag
válasz aggleány #22734 üzenetére
Sokan nem bíznak az LG-ben...Én a bizalmamat az itthon lévő számos LG cuccra alapozom (Flatron TV, Flatron monitor, 2 minihifi, dvd driveok, stb, stb.), amikkel sose volt még semmilyen gondunk. Bár hozzáteszem, sose volt még LG telefonom. Hardver rendben van, ha csinálnak egy normális szoftvert végre, azonnal rohanok LG telefont venni. Megnéztem közben a HTC Wildfire S-t. Szerintem még az jó lehet neki, egész jóra sikeredett, és jobbra cserélték a sima Wildfire bénácska kijelzőjét. Ha az se mjó neki, akkor Galaxy ACE-re kéne mindenképpen rávenni.
-
aggleány
addikt
Este leszek, elhalasztotta a vásárlást.
-
Jazz^
tag
Basszus, már csak egy "karnyújtásnyira" voltam attól, hogy megrendeljem az SGS-t nagy dilemmák után, erre itt van az LG Optimus Black... hihetetlen.
A felhasználási kör maradt ugyanaz, tehát Zenehallgatásra, netezésre, e-mail-ezgetésre, játékra, néha dokumentumok olvasására kellene. Fontos lenne a stabilitás, gyorsaság és jó lenne, ha nem nyekeregne, ropogna a ház. Superamoled és a nova ips kijelző is egyaránt szimpatikus, így ez nem döntő tényező.(Bárcsak az lenne, sokkal könnyebb lenne a dolgom. )
Ezeket figyelembe véve melyik készüléket ajánlanátok?
-
Tim82
félisten
válasz mhorvat #22736 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hogy a német eBay-en milyen árban mennek a használt telefonok, de én ránéznék a helyedben a használt HTC Desire-kre. Itthon ugyan 60-70k körül mennek, de lehet, hogy ott olcsóbbak.
Amiért ajánlom: Android-os telefonok között jó összeszerelési és anyagminőségűnek mondható, a Sense felület valamennyire kiküszöböli az OS esetleges lassulásait, nagy felbontású kijelző, a "jól kezelhető, hívás, sms, WiFi, jó e-mail kliens, jó böngésző" követelményhalmaznak akár gyárilag, akár Marketből leszedett programokkal megfelelhet (ízlés szerint). A HTC egyelőre nem ejtette ki a terméktámogatásból a Desire-t, tehát hivatalos 2.3 (Gingerbread) is lesz rá.
Dokkoló-ügyben inkább univerzális dokkoló után nézelődnék, mint pl. ez.
-
GyéBen
tag
Sziasztok, nehéz döntés előtt állok.
30-40k-ért kéne Androidos okostelefon, T-Mobileos vagy független.
Galaxy Mini szóba se jöhet a kis kijelző miatt.
ZTE Blade szintén nem érdekelne.
Mi jöhet még szóba, amin (viszonylag) akadásmentesen megy a net és a dühös madarak? -
-
talpalavalo
aktív tag
Jajjahhh most mindenki egyből a védelmébe száll a hölgyeménynek, de attól még igazam volt....
Ha nem tudja megindokolni hogy miért Froyo, akkor minek neki egyáltalán Froyo??? Meg Froyot bármire fel lehet rakni ha rootolod, rootolná, vagy szimpla átlag user (ha jól vettem le az elvárásaiból még az átlagnál is átlagosabb ).
Telefon vakuját zseblámpának háááttt... Gratulálok. Mármint persze jó ha van rá lehetőség, de hogy ez egy szempont legyen??? És nem is fényképezésnél hanem zseblámpa miatt Bocsáss meg de elég röhejesCsak az a baj, hogy idegesítő, ha valaki totál következetlen, csak úgy akar valamit de nem tud róla semmit (pl, Froyo????).
Elolvastam jól amit írtál és nem hagytam figyelmen kívül, csak olyan telefon abban az árkategóriában pontosan azokkal a feltételekkel nem létezik, azt is írhattam volna hogy nem ilyen nincs, azzal ki lettél volna segítve?????
-
GyéBen
tag
válasz Davidoff91 #22743 üzenetére
Elfelejtettem: csak Domino kártyásan, előfizetés, meg MédiaMánia meg minden egyéb nélkül.
-
Bdanyy
addikt
válasz talpalavalo #22744 üzenetére
Én is többet használom, mint fényképezésnél, mert N95höz képest i8910en totál beég a gép a vakutól, nem állít záridőt előbbivel ellentétben...
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
elfelejtette
veterán
válasz GyéBen #22741 üzenetére
Ennyi pénzért ne várj a ZTE Blade-en kívül másikat, aminek 3.2"-nál nagyobb kijelzője van.
Vagy a másik oldalt nézve ennyiért ne várj jobbat a Galaxy Mini-nél. Kapacitív kijelző, MSM7227-es proci Adreno200-as 3D gyorsítóval. Ennél csak gyengébbeket kapsz ennyiért."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz elfelejtette #22748 üzenetére
Bocsika.
Kimaradt:
"Vagy a másik oldalt nézve ennyiért ne várj jobbat a Galaxy Mini-nél. Kapacitív kijelző, MSM7227-es proci Adreno200-as 3D gyorsítóval. Ennél csak gyengébbeket kapsz ennyiért."
Már ha a ZTE, vagy a Huawei neked nem elég nagy név.
40kból ezek jönnek ki Dominóval:
Huawei U8500 33k
Sony Ericsson Xperia X8 37k
LG Optimus ME 40k
A többit csak ennél drágábban kapod meg. Függetlenül pedig még drágábban."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Dzsano
tag
válasz aggleány #22723 üzenetére
Szia!
Tessék! Megtaláltam barátod álmainak telefonját. Froyo van rajta! És nem is rossz!
Link: OT 990
Na most mit morogtok? Van olyan jó, mint az azonos árkategóriába tartozó Samsungok, nem? Kb. a Samsung GIO/ACE vonulat.
Őszintén, ha lehetne kapni, (jó árban) már vettem volna egyet.
Szóljatok a szolgáltatóknak, boltosoknak, rendeljenek!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest