- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Klemens
őstag
akkor nincs probléma, lehet még gyermekcipöben jár a wp7, de biztos jobb így is a rendszer, mint a pulse-omon az Android 2.1.
sokszor úgy falhozvágnám, de nem lehet, gariban akarom cserélni, mert egy nagy rakás kaki az egész telefon."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz pistijb87 #22592 üzenetére
Ebben az árban nem sok erősebb vassal rendelkező gép van A kijelzője kiemelkedően jó, csak maga a mobil nem harmonikus. Ár/érték arányban verhetetlen Én ebben a kategóriában őt venném.
Davidoff91: Ha kell a 3D akkor Optimus 3D, ha nem, akkor Galaxy S II.
Klemens: Esetleg köss rá biztosítást, aztán tedd ki a napra...
mp
[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
válasz Davidoff91 #22594 üzenetére
A 2x,az zsir teló és árba függetlenül pont ott van ahol a te költségvetési szinted...
Már másfél hónapja boldog tulaja vagyok....LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Davidoff91
aktív tag
Sajnos ez azért nem így van, hogy nem kell kompromisszumokat kötni. Hozzáteszem én csakis gyári rommal szeretném használni leendő telefonom. Optimus 2X-nek, amint olvastam, azért rendesen vannak gondok a szoftverével (a kijelzős dolog butaság amúgy, megnéztem azóta egy csomó kijelzőt, és a 200 000 Ft-os laptopig csomó helyen tapasztaltam hasonlót). SGS2-nél melegedéssel és kijelző elszineződéssel vannak gondok(bár már olvastam olyat, hogy szoftverfrissítés megoldja). A Desire HD és Incredible S elég gyorsaknak tűnnek, a kettő közül nekem mondjuk az Incredible S szimpatikusabb. Ezekkel csupán annyi gondom lenne, hogy a jövő a többmagos Androidos telefonoké, és nem biztos, hogy megfelelő választás ennyi pénzért egy egymagos HTC. Aztán ott van még az Optimus 3D, ami nekem mondjuk tetszett a Mobile Meetingen, de ugye még sokat nem lehet róla tudni, meg ugye 2.2-vel jön...De LG igéri a 2.3-at erre és az Optimus 2X-re is (amitől sokan, köztük én is a megváltást várják). Szerintem a HSZ-emből jól látszik a tanácstalanság és a bizonytalanság, szóval nem olyan egyszerű a helyzet....
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
ben11
őstag
válasz Davidoff91 #22610 üzenetére
Én igyekszem átérezni a helyzeted nehézségét..
-
molnarpeter
nagyúr
Talán az Optimus 3D lenne a legsokoldalúbb. 3D, TegraZone (ugye Tegrás? )
mp
-
umek7
őstag
Ha a több mag miatt aggódsz akkor ne tedd, még a jelenlegi android rendszerek sincsenek kellően beoptimalizálva, nem hogy a két magra..
-
aggleány
addikt
Ha alaposan szétnézel, mindegyik készüléknél találni fogsz valamilyen hibát, ami miatt kiesik a tökéletes készülékek listájából. Sajnos ez van, egyelőre nem szeretnek a gyártók tökéletes telókat csinálni, de a kívánságlistám már megvan, ha kérdeznek, szívesen átadom nekik.
Azért vigasztaljon a tudat, hogy sokkal jobb helyzetben vagy, mint azok, akik ugyanilyen jó telefont szeretnének feleannyi pénzből venni. Én még mindig a GalaxyS II-t venném.
-
sinead
tag
válasz aggleány #22615 üzenetére
Én is pont ezt látom: mindegyiknél könnyű találni valamilyen kis hibát. Pedig ennyi pénzért...
Nem fórumoztam (eddig), viszont elmentem összehasonlítani az esélyeseimet: Nálam az Optimus 2x, a Galaxy S, és az Incredible S van versenyben, és ez utóbbi áll nyerésre. (Az S2 drága, a 3D meg nincs még, ha jól tudom.)
"Laikusként" az alábbi kis hibákat találtam:Olvashatóság: Mind szép, de (picivel) legjobb a HTC. Neten néztem grafikonokat, és csak az apró betűs feliratokon jött ki különbség: a másik kettőn kicsit "szétestek" a betűk, míg a HTC szépen olvasható maradt. Összességében alig észrevehető a különbség a 3 között.
Képminőség: Elsőre a HTC tűnt a legkevésbé szépnek, mert a fehér nem fehér, a fekete nem fekete volt. Viszont utólag jutott eszembe, hogy lehetséges, hogy állítgathattam volna fényerőt. Lehet, hogy a HTC fényereje nagyon le volt véve.Zene: Sony Ericsson-okhoz vagyok szokva, és sajnos azokat meg sem közelíti egyik sem. Egyedül itt találtam jelentősebb különbségeket. A Samsung különösen gyenge, kifejezetten "doboz hangzású", az LG már egy fokkal jobb. Zenét egyiken sem szívesen hallgatnék. Ami már hallgatható minőségű volt, az a HTC. Ha 1-5 ig osztályozom: Samsung 1-es, LG 2-es, HTC 3-as, SonyEricsson 5-ös, még az ősrégi SE W300 telefonom is messzi jobb zenében bármelyik "okosnál". (Ugyanazzal a jó minőségű fülessel hallgattam meg mindet, és a gyári beállításokon nem változtattam. Lehet, hogy érdemes lett volna.)
Gyorsaság: Nem tapasztaltam különbséget a próbálgatás során, mind szuper! (A korábbi SE X10 mini pro-hoz képest mindhárom felüdülést jelentett, az még a menüben ugrálásnál is lassan reagált.) Viszont játszani nem szoktam, így az nálam nem szempont.
Internetezés: (Kicsivel, de: ) Legkényelmesebb a HTC-n volt, ráadásul egyedül ez használja a teljes kijelzőt a letöltött oldal megjelenítésére, mert a másik kettőn "menük" vesznek le egy-egy sávot belőle.
Viszont a HTC valamiért lényegesen lassabban töltötte le az oldalakat. Nem tudom, hogy a készülék miatt volt-e, de szinte minden letöltésnél 3x-5x annyi ideig tartott a letöltés a másikokhoz képest (egyszerre indítottam ugyanazokat a letöltéseket). Lehet, hogy valami más gond volt, mert már gyanúsan nagy különbség volt a 3 mobil között.[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz sinead #22616 üzenetére
Nézd meg azt a cikket, ami összehasonlítja a kétmagosokat, itt van a Mobilarénán, egészen pontosan ITT. Igaz, hogy az Incredible S nincs benne, de arról is van már cikk.
Mindenkinek el kell dönteni, hogy neki mi a fontos. Én nagyon nem akartam lapát méretű telefont, de amikor anno megláttam a Galaxy S kijelzőjét, nem bírtam ellenállni. Olyan színei semelyik másiknak nem voltak.
-
viktorhmv
senior tag
sziasztok!
szerintetek erdemes motorola milestonerol samsung galaxy s re valtani? erezhetoen gyorsabb? kijelzoje szebb annyival?
elore is kossz!
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
CivicEsi
senior tag
Hello.
Tervezem lecserélni a Desiremet, Novemberben válthatok telefont a Vodánál, és egy olyan kérdésem lenne, hogy SGS II, vagy Sensation, vagy esetleg engedjek a hypenak és Iphone 4?
Szerintetek?ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
.wantííd
tag
Megéri még Samsung Galaxy S-t vagy Motorola Milestone 2 -t venni hosszab távra?
Létszives indokoljátok!. -
r4z
nagyúr
válasz .wantííd #22624 üzenetére
Szerintem nem. Az Ice Cream Sandwich már nem lesz elérhető rájuk. Ilyesmi áron megy az Optimus 2X is, arra biztosan lesz frissítés. Motorolát főleg ne vegyél ilyen szempontból, az szerintem már a Gingerbreadet se kapja meg.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
.wantííd
tag
Akkor még mindig tanácstalana vagyok. 90.000 ezret nem nagyon adnék ki egy telefonért.
-
sinead
tag
válasz aggleány #22617 üzenetére
Köszi a tippet, érdemes volt megnézni. Ha jól értem, nagyjából az jön le belőle, amit én is tapasztaltam a Galaxy S / Incredible S / Optimus 2x összehasonlításomban (hsz 22616). Sajnos megerősíti a cikk a favoritom (HTC) gyengéit is, így el is bizonytalanodtam alaposan.
Kijelző tekintetében a HTC nagyobb felbontása miatt érezhettem picit szebbnek a betűket, viszont a színekben egyértelmű a hátránya a Samsung/LG-vel szemben. Mivel hírek, levelek, dokumentumok olvasására használnám elsősorban, és csak másodlagos a videó/fotó, ezért nekem így még akár jó is lehetne a HTC.
Viszont attól tartok, ha kiviszem a boltból az utcára (nyilván ezt nem tehettem meg), akkor az utcai fényben a HTC-t nem fogom olyan jól látni, mert teljesen "elszürkül", a másik kettő mellett. Jól sejtem szerintetek? Kérek szépen ebben segítséget!Zene: "...a Samsung kicsit tompább, lágyabb benyomást kelt, a HTC nagyon éles, minden nesz jobban hallatszik..." Ugyanezt tapasztaltam, csak nagyon. A HTC sokkal "részletgazdagabb", és "van tere" a zenének. Az LG a kettő közötti hangzású. (De zenében a SE utolérhetetlen.)
Internetezés tekintetében megint nem egyértelmű a helyzet. HTC: "a magasabb felbontású kijelző miatt sokkal több információ fér el a kijelzőn" + "automatikusan teljes képernyőre rakja magát". Ugyanakkor az "oldalak betöltési sebességében is sereghajtó volt". Az Incredible S-nél ugyanezeket tapasztaltam én is. (Talán még abban volt jobb a HTC, hogy a letöltött cikkek szövegét ügyesebben tördelte be egy oldalra, amikor nagyítottam/kicsinyítettem a méretét.)
Viszont, ha nem videókat töltök le, akkor talán mégis a HTC-t érdemes választanom. Csak attól tartok, hogy a térerő csökkenésével a letöltési sebességben tapasztalt hátránya fokozódik, és már nagyon zavaróvá fog válni. (A belvárosban próbáltam ki, ott még nem volt vészes a cikkek letöltési sebessége.) Szerintetek várható, hogy kisebb térerőnél nagyobb lesz a letöltési sebességben a különbség? Vagy inkább az lesz, hogy mind a 3 mobil egyformán lassan fogja tölteni az oldalakat?
Segítsetek légyszi! Köszönöm! -
veterán
válasz sinead #22627 üzenetére
A letöltés sebessége alapvetően a hálózati lefedettségtől függ. A telefon által jelzett térerő nem mérvadó. Sajnos itthon, bármennyire nyomják is az ellenkezőjét, a 3G elég silány lefedettséggel rendelkezik. EDGE, illetve 2G van elég sok helyen, de az meg olyan lassú, hogy megőszülsz, mire lejön egy 5 MB-os levélcsatolmány. Szóval hiába gyors a 3G még uniós átlagban is itthon, ha nem gócpontokban használod, nem stabil vagy el sem éri a hálózatot - de cserébe legalább drága. A fővárosban érdemes és pár nagyvárosban 3G-ben gondolkodni egyelőre. Az aktuális lefedettség minden szolgáltatónál megvan a honlapon.
És egy másik hátrány: a 3G eszi a legjobban az akksit. Ha erős a jel és száguld, az is zabál, de ha gyenge, jön-megy, akkor 1-2 óra és lemerítheti nullára.
Mindegy, melyik telefont választod netezés szempontjából, hasonló szolgáltatásokra képes mind hardveresen. Ez szerintem marginális a fentiek tükrében.
Szoftveres oldalon szintén kár a böngészők sebességkülönbségén lovagolni ezeknél. Miért? Első sorban azért, mert úgyis egyet használsz majd, így nem érdekes, hogy 1-2 másodperccel lassabb, mint ez vagy az, mert nem látod a különbséget használat közben, hiszen nem három telefonnal a kezedben rohangálsz, gondolom. A többi megszokható kb. pár használat után.
Azon már érdemesebb gondolkodni, melyik kijelzőt válaszd, de egy biztos: napfényben minden telefon szar, csak van, ami kevésbé. Ebben a tekintetben nekem eddig a SAMOLED jött be legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
sinead
tag
válasz stevve #22628 üzenetére
Stevve, köszönöm, ez nagy segítség volt! Én is pont ettől tartottam, hogy nem a telefonom fogja meghatározni, hogy milyen gyors lesz a letöltés. Sajnos...
Viszont az egyéb szempontok (felbontás, oldal-kitöltés, tördelés, "kényelmesség") alapján meg a HTC tetszett legjobban internetezésben.Most már "csak" azt kellene eldöntenem, hogy napfényben tud-e annyit hozni a SAMOLED, hogy ez legyen a döntő szempontom az internetezéssel és a zenével szemben. Jó lenne, ha ki tudnám próbálni...
[ Szerkesztve ]
-
válasz sinead #22627 üzenetére
Android-os telefonnál a zenét a gyári lejátszóval nem érdemes erőltetni szerintem. Egy PowerAMP-al lényegesen jobb a minőség(tapasztalat), illetve SGS esetében a Voodoo kernel is sokat javít.
Az LG NOVA és a Samsung SAMOLED+ kijelzői tényleg nagyon jók, de a HTC Sensation SLCD-je sem marad nagyon alul, csak a betekintési szögben. Szemből nézve majdnem hozza ugyanazt mint a SAMOLED+. ITT egy összehasonlító videó ahol a tesztelő megmutatja szemből is a különbséget.
Internetezés meg nem mérvadó megint csak, ha az ember nem a gyári böngészőket használja(én szvsz ajánlom is cserét). A gsmarena tesztjében például Opera böngészővel tovább bírta szuflával az SGS2 mint a gyárival. [link]
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
sinead
tag
Xaels, Neked is köszönöm! Számomra új megközelítés, amit írtál a szoftverek cseréjéről
A zene minőségét nem a telefon hardveres tulajdonságai határozzák meg? Jól értelmezem? Ha letöltöm ugyanazt a szoftvert 2 telefonra, akkor ugyanazt fogom hallani? (Természetesen ugyanazzal a fülessel.)
A kijelző tesztet megnéztem (a szövegét sajnos nem értem, de) a képen tényleg az látszik, hogy leginkább csak a betekintési szög szempontjából kell kompromisszumot kötnöm, ha HTC-t választok. (Feltételezve, hogy nagyjából ugyanez a helyzet az Incredibe S és Galaxy S esetében is, mivel az áruk miatt én ezek közül akarok választani, nem a nagytestvérek közül.)
Internetezés vonalon meg megint a szoftver csere... Ha más böngészőt használok, lehet, hogy más a letöltés sebessége is? Tehát megint csak nem a hardvertől függ? Illetve kérdés még, hogy csere esetén maradnak-e a HTC előnyei: a teljes képernyő, a pontosabb oldal-tördelés. (A nagyobb felbontás nyilván marad, ezt még én is ki tudom találni )
Köszönöm!!!
Bocs, hogy nagyon amatőr kérdéseim vannak... (ez lenne az első komolyabb telóm)[ Szerkesztve ]
-
válasz sinead #22631 üzenetére
"A zene minőségét nem a telefon hardveres tulajdonságai határozzák meg? Jól értelmezem? Ha letöltöm ugyanazt a szoftvert 2 telefonra, akkor ugyanazt fogom hallani? (Természetesen ugyanazzal a fülessel.)"
- Mindkettőtől függ. Például a kiszemelteid között ott van az SGS, ami elsőosztályú hangchipet kapott, csak a Samsung gyárilag b@szott foglalkozni a szoftverrel, azért kell a Voodoo kernel. Természetesen nem ugyanaz az eredmény azonos szoftver esetén sem ha más a hardver.
"Internetezés vonalon meg megint a szoftver csere... Ha más böngészőt használok, lehet, hogy más a letöltés sebessége is? Tehát megint csak nem a hardvertől függ? Illetve kérdés még, hogy csere esetén maradnak-e a HTC előnyei: a teljes képernyő, a pontosabb oldal-tördelés. (A nagyobb felbontás nyilván marad, ezt még én is ki tudom találni )"
- A letöltési sebességet főleg a hálózat és a hardver szablya meg. Ha böngészőt cserélsz a látható sebesség növekedést az oldalak megjelenítésének optimalizálása is előidézheti. Példa: ha egy képet nem 1920x1080-ban tölt le hanem csak a felében, máris kisebb az adatforgalom és a mobil kijelzőjén úgy sem látni a különbséget. A HTC előnyei elvesznek ha másik böngészőt használsz, mert egy külsős böngésző minden telefonon ugyanúgy működik. De én ajánlom, hogy próbálj ki többet is, ha van rá lehetőséged. Ezek amúgy ingyenes alkalmazások és nem kell hozzájuk semmi.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
aggleány
addikt
molnarpeter:
Igen, az USB-s okosság nekem is nagyon bejön.
viktorhmv:
Ha igazán élő színeket akarsz, akkor igen. Nem színhű a Galaxy S kijelzője, de szinte leugranak róla a színek, nekem nagyon bejön.
sinead:
A fiúk a cikkben nagyon figyelnek arra, hogy pontosak legyenek, a lehető legjobb leírást adják. Ha nem nézegeted egymás mellett ugyanolyan akármiknél a telefonokat, nem fogod észrevenni a különbséget, és mindhárom tökéletesen megfelel arra, amire Neked kell. Ha annyira fontos a zene, akkor azt érdemes választani, amiben az a legjobb. Legalábbis szerintem. Én még mindig a Galaxy S II-t venném, de én elfogult vagyok. Látom, már kaptál segítséget máshonnan is, csak megerősíteni tudom a kollégákat.
-
brumi1024
veterán
válasz sinead #22631 üzenetére
Hardverileg zenében a galaxy s fényévekkel a másik két kiszemelted előtt van(szerintem valami el volt állítva a zenelejátszón amikor tesztelted(pl 5.1 effekt be lehetett kapcsolva)), sőt az s II-nél is sokkal jobb(sajnos). Voodoo control plus alkalmazással, szinte bármilyen zenelejátszó programmal az egyik legjobb multimédiás zenelejátszó a piacon, telefonok között pedig a legjobb.
Teszt a hangról(alul), és ez még nem voodoo sounddal volt tesztelve.[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
Kivételesen nekem van kérdésem.
Kedves ismerősöm okostelót akar venni, és két példányra szűkítette le a kiszemeltek körét: SE Xperia X10 Mini és Samsung Galaxy Gio. Ezek árban megfelelnek.
Nem igazán számít a méret, az a fontos, hogy zsebben kényelmesen hordozható legyen a teló. Az X10 Mini azért tetszik, mert szögletes, a Gio pedig azért, mert tojás. Innentől kezdve én nem tudtam neki mit mondani. Tisztában van az előnyökkel és hátrányokkal, mindent elmondtam neki, amit tudok, mindkettőt használtam rövidebb-hosszabb ideig.
Szerintetek melyik lenne a jobb megoldás általános felhasználásra? Főleg telefonálás, olvasgatás (ebookok), néha egérmozizás. Az viszonylag fontos neki, hogy a könyvolvasásnál ne legyenek szőrösek a betűk, de én már nem igazán emlékszem, hogy volt-e ilyen problémám bármelyikkel.
-
sinead
tag
Zene: "Mindkettőtől függ. Például a kiszemelteid között ott van az SGS, ami elsőosztályú hangchipet kapott, csak a Samsung gyárilag b@szott foglalkozni a szoftverrel, azért kell a Voodoo kernel."
Elég nehéz így dönteni. Eddig a zene volt az egyedüli szempont, amiben egyértelmű volt a sorrendem: (1. Sony Ericsson, ami most kiesett más okból); 2. HTC Incredible S; 3. LG Optimus 2x; 4. Samsug Galaxy S
Viszont, ha az SGS valóban rendelkezik egy első osztályú hangchip-pel (csak ügyesen titkolja), akkor ez könnyen boríthatja a sorrendem zenében. Csak ugyebár az egyszerű paraszt (én), honnan tudhatom, hogy hogyan szól Voodoo kernel-lel???? (Miután az általam olvasott tesztek jónak minősítették az SGS audio képességeit, egyébként is hajlok arra, hogy jobb hallanom igaziból, mint teszteket olvasni erről, mivel a zene valószínűleg másnak nem olyan fontos szempont, mint nekem. Érthető, hogy mindenkinek más a fontos )
Ezzel kapcsolatban még egy kérdés jutott eszembe: a Voodoo kernel a rádión hallgatott zenét is "feljavítja"? Vagy csak az mp3-at?Viszont, ha zenében megfordul a sorrend, akkor lehet, hogy az összesített sorrendem is változik. Mivel:
- Kijelzőben az SGS-nek (és még a 2x-nek is) előnye van a HTC-vel szemben, a színek és a betekintési szög miatt. Igaz némileg ellen súlyozza ezt a HTC nagyobb felbontása.
- Internetezésben meg nincs lényeges különbség. Az SGS/LG gyorsabban tölt le, de úgyis a hálózat lesz a gyenge pont. A HTC-nek viszont a kezelése "kényelmesebb" kicsit.
Internetben még mindig a HTC felé hajlok. (Ha eltekintek a böngésző lecserélésének lehetőségétől, amit viszont megint csak vásárlás után tudnék kipróbálni. Éppen időben )BOCS, MOST LÁTOM, HOGY KÖZBEN SZÜLETETT PÁR FONTOS ÉS ÉRDEKES HOZZÁSZÓLÁS!
Köszönöm, és mindjárt átgondolom az új helyzetet![ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
válasz sinead #22638 üzenetére
Incrediblenek is ugyanakkora felbontása mint amásik kettőnek, csak SGS-nek a samoled miatt kevesebb subpixele van, mint a HTC-nek és az LG-nek. Engem ez i8910-en abszolút nem zavar, de pl észrevehező kisbetűknél hogy a blade élesebb.
SE miért esett ki? Pedig a neot még betenném ezek közé kipróbálni.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Otisz
őstag
válasz aggleány #22637 üzenetére
Olvasgatás, egérmozizás miatt az X10mini/pro-t nyugodtan ki lehet ejteni.
2x is megpróbálkoztam vele, hátha együtt tudunk élni, de eléggé szűkös a használhatósága pont a méretéből kifolyólag. Szerintem egyáltalán nem áll kézre, még telefonáláskor sem
Ez már túl kicsi.(OO[IIII][IIII]OO)
-
sinead
tag
Ezt én is meg tudom erősíteni. Nekem is volt kis ideig SE X10 mini pro (csak hamar ellopták ).
A véleményem ugyanez, plusz:
- Nekem a menüben ugráláskor is lassúnak tűnt.
- Túl sokszor kellett 2x-3x ráütnöm a kijelzőre, hogy észrevegye, hogy mit akarok tőle.
Viszont gyönyörűen szólt (gyári beállítással ) ...[ Szerkesztve ]
-
sinead
tag
válasz aggleány #22635 üzenetére
Kedves Aggleány!
"A fiúk a cikkben nagyon figyelnek arra, hogy pontosak legyenek, a lehető legjobb leírást adják."
Ezért nagyon hálás is vagyok nekik, és köszönet érte!"Ha nem nézegeted egymás mellett ugyanolyan akármiknél a telefonokat, nem fogod észrevenni a különbséget, és mindhárom tökéletesen megfelel arra, amire Neked kell.
Ha annyira fontos a zene, akkor azt érdemes választani, amiben az a legjobb. Legalábbis szerintem."
Lehet, hogy tényleg ez lesz a vége. Viszont sajnos én "nézegetős" típus vagyok. Születési rendellenesség"Én még mindig a Galaxy S II-t venném, de én elfogult vagyok."
Sajnos ennyit nem tudok rászánni egy telefonra. Az SGS-nél meg kell álljak. De azt hiszem, nem is érne meg nekem annyival több pénzt.Köszönöm a többszöri segítséged!!!
-
sinead
tag
válasz Bdanyy #22640 üzenetére
"SE miért esett ki? Pedig a neot még betenném ezek közé kipróbálni."
Volt egy SE X10 mini pro-m, amivel rossz tapasztalataim voltak (hsz 22643):
- Nekem a menüben ugráláskor is lassúnak tűnt.
- Túl sokszor kellett 2x-3x ráütnöm a kijelzőre, hogy észrevegye, hogy mit akarok tőle.
Előítéletes lettem az SE-nal szemben. Pedig lehetséges, hogy nem kellene...
Tapasztaltatok hasonlót az SE X10 Neo-nál?Plusz még az sem mellékes, hogy nekem cégesen kellene a Telenortól, és náluk nincsen X10 Neo.
Vehetném függetlenül is de úgy meg jóval drágább. Főleg, mert a kis boltoknál a számla nem tartalmaz áfát, így nem is kapom vissza azt -
sinead
tag
Én is pontosan az itteni teszt alapján döntöttem az X10 mini pro mellett, és én is nagyot csalódtam!
(+ még a hardveres billentyűzet vonzott + az SE W300-nál tapasztalt szép zenei hangzás).(Azt nem mondom, hogy jó, hogy ellopták, de nem sajnálom, csak a pénzt, amit kidobtam rá.)
-
Bdanyy
addikt
válasz sinead #22648 üzenetére
Hát, abban armv7-es proci van 1ghzen ráadásul az újabb snadpragon, ugyanaz mint az incredibleben is pl, x10 minikben pedig armv6-os van ugyanaz mint pl Bladeben.
Menüben állítólag gyorsabb is a neo mint az sgs ha mindkettőn gyári szoftver van. x10-eknél én is olvastam róla hogy rossz a digitizer és kb mintha rezisztív lenne úgy kell erőlködni hogy érzékelje, neonál úgy tudom ezt javították már.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kupon kunyeráló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest