- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
dadu7
tag
válasz tariattila #11600 üzenetére
fehér n97 van, de full műanyag miatt nagyon nincs minőségérzetem, max még x6? bár arról nem sok jót hallottam, szoftveresen eltér az n97től? az már legalább kapacitív..
-
Forceman
tag
Hali!
Nemsokára új teló után kell néznem , mert kicsit kiöregedett a W610-em.
A lényeg az hogy legyen jól kezelhető, jó összeszerelésű, érintőképernyő, wifi és 3G.
Árkategóriát még nem lövök be majd meglátom.
KösznömMilyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
blt.62
őstag
Samsung S8500 wave-ról mi a véleményetek? Gondolkodom,hogy kicseréljem e az SE vivaz-om rá? Vagyis inkább mondják a haverok,hogy váltsunk arra.
MegtorloXp
-
adp
őstag
X6-ot ne vegyél legnagyobb átbaszás,ugyanaz mint az 5800
csak 32gb na és?? meg 5mp kamera...na és ??
ezzel nem az 5800-át minősítem csak én akkor már inkább 5800-át vennék meg egy fényképező meg egy memkari is mert belefér az x6 árába,amúgy meg nem csinál az 5800 olyan borzasztó képeket szerintem[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
dadu7
tag
x6 engem sem annyira mozgat 5800 pedig felejtős, felsőbb kategóriára váltanék, szval marad a t-mobile g2 vs n97 mini dilemma, a sima n97 full műanyag háza annyira nem tetszik, és az itteni teszt szerint is jobb a mini, fm transzmitter pl nem annyira alapkövetelmény, nokiához a megbízhatóság miatt húz a szívem, főleg lg arena után, symbianos telom volt több, de valószínűleg azért az android rendszer bővíthetőbb, bár pl játékok terén nem tudom hogy áll, qwerty is nagy előny, de a rezisztív kijelző visszalépés, nem tudom mennyire érzékeny a mini esetében, de még az arénához képest is mindenképp rosszabb, hero esetében viszont gyengébb multimédiás képességek, de sense felület stb.. szval nehéz kérdés, mivel fontos a multimédia, megbízhatóság, kezelhetőség, bővíthetőség, kezelhető touch... és csak a t-től válogathatok
-
tariattila
veterán
"5800 pedig felejtős, felsőbb kategóriára váltanék, szval marad a t-mobile g2 vs n97 mini dilemma, a sima n97 full műanyag háza annyira nem tetszik, és az itteni teszt szerint is jobb a mini..."
na ez ezer sebből vérzik...
az 5800-nál mitől felsőbb kategóriás az n97 mini ??? attól hogy van egy fém keret a kijelző körül és egy fém akku fedlap és qwerty??? ez még nem kategória ugrás...
ugyanaz a kijelző, szoftver és hardver... és egy gyengébb telep...
az N97 pedig a jelen szoftververziók mellett ugyan olyan jó mint a mini...
részemről biztos ezt választanám a 3,5 kijelző és 1500mAh akku miatt...n97 miniért dupla annyit kiadni mint egy 5800 szerintem állatság (amit persze én is megcsináltam de azóta beláttam és visszabizniszeltem)
-
S73V3
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem nekem is
Vmi szép, jó telót szeretnék. 50-60 közt. ( van előfizetésem, lejárt a 2év, úgyis tudok venni vodánál), nem baj ha használt kicsit.
Elvárás: Értelmes kamera(2mpx ) + vaku féle, wifi gps, touch, és nem winmo!
Amiket nézegettem már: n97,spica,BB Storm2Remélem tudok segíteni, előre is köszi
-
adp
őstag
válasz tariattila #11615 üzenetére
vagy omnia 2őt
-
DaviD202
aktív tag
hát ha mutatsz nekem egy legendet vagy desiret 60-70k ért akkor azonnal megveszem
-
adp
őstag
válasz tariattila #11621 üzenetére
gondolom nekem , jó de akkor toshibát hol találsz 60-70ért?meg hd-t???
[ Szerkesztve ]
-
adp
őstag
-
DaviD202
aktív tag
adp: itt a hardveraprón
Csak arra voltam kiváncsi hogy a 3 közül melyik a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
dadu7
tag
válasz tariattila #11610 üzenetére
ez esetben akkor inkább a hero felé húz a szívem a mini helyett...
-
Motaba78
addikt
sziasztok
érdeklődni szeretnék, hogy ismerős kérdezett az ügyben, hogy okostelot szeretne venni, de
olyan lenne az elképzelés, hogy tetszik neki mind az omnia2, mind pedig az iphone, de a mutatvány ott bukik, hogy amit szeretne venni az két SIM kártyás legyen !na itt megbukott a tudásom.
az összeghatár amit szánna rá 80-120.000 Ft lenne és okosteló kellene , ami független.
sok két szimes telot néztem de mindegyik valami miatt nem szimpi neki.ebben a kérdésben szeretnék segítséget kérni, hogy okostelo 80-120.000 Ft között és dual simes legyen + független
mit tudnátok ajánlani ?
előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz picur220 #11630 üzenetére
Vannak Windows Mobile-os kétSIMes telefonok, pl. nemrég volt egy ilyen teszt, meg asszem az Acernek is volt ilyen mobilja.
“All nothings are not equal.”
-
tariattila
veterán
mit szóltok a HTC Scorpion-hoz ???
-
addikt
-
blt.62
őstag
Sziasztok!
Tudtok Windows telcsire magyar nyelvű hívásszűrő programot?MegtorloXp
-
addikt
-
csimmasz
aktív tag
Sziasztok telefon vásárlás előtt állok,
Amit kinéztem az a samsung Omnia2 és az Omnia HD (i8910)
Tudom hogy más oprendszer,és épp ezért érdekelne melyik a jobb,kényelmesebb bővithetőbb,stb.Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Lusta-láma kérdés: régóta gondolkozom m530w winmo smartphone-rendszerű telefonom érintőkijelzősre cserélésén, de egy ideje már nem követem a fejleményeket, okostelefon-tesztek is ritkábbak manapság, kicsit kiestem, ezért Tőletek kérdezem, hogy milyen (jelenleg elérhető, vagy egy-két hónapon belül megjelenő) okostelefont ajánlotok az alábbi paraméterekkel?- legalább 3.2", legalább HVGA (320*480) felbontás
- legalább 128MB RAM
- Android vagy WinMo
- WLAN, GPS
- viszonylag nagy akku, jó készenléti idő
- Cortex-A8 preferált, vagy legalább 500MHz ARM9/ARM11, de jól futó oprendszerNem számít: rezisztív vagy kapacitív, sima tft vagy amoled, csillió megapixeles kamera (2-3MPx nekem elég, köszönöm, úgyse használom), és sima EDGE-nél se kell több nekem, azt se nagyon használom; qwerty-ről is hajlandó vagyok lemondani; 3.5mm jacknek és szabvány usb-nek örülnék, de hiányuk nem kizáró tényező
Anyámnak Samu Spica-ja van, így azt már volt alkalmam alaposan kiismerni ("és ezt hogyan, és azt hogyan, és lehet-e evvel olyat, hogy, és van-e hozzá olyan, hogy.." de most már szerencsére kezd önállósodni ), avval az egyetlen bajom, hogy kevés a RAM benne, meg néhol kicsit döcög (bár az enyémhez képest még így is hasít).
Cél természetesen minél kevesebből kihozni, kb 60-70k új vagy használt.
Ötletek, mit nézzek?
Kösz!Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
tariattila
veterán
a T-mobile Pulse-ot nézted már???
csak mert kijött rá a 2.1-es android frissítés és állítólag jó lett vele...
a ára pedig baráti (49900 domino-val)
a t-függése állítólag házilag orvosolható...
3,5 kapacitív kijelző 1500mAh akksi...itt erősen figyelembe vettem, hogy minél kevesebből kihozni
[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
válasz tariattila #11646 üzenetére
Igen, régen már láttam a tesztet, Bocha eléggé lehúzta
"itt erősen figyelembe vettem, hogy minél kevesebből kihozni "
Na jó, azért túlzásokba ne essünk
Igaz, ez annyira nem vészes, nem esik távol attól, amit keresek, csak az elavult hardver, lassú menü, rossz hang, 2.5mm-es jack és gyenge anyagminőség nem éppen előnye. A menü sebességén mennyit javított a 2.1?Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
sagesz93
addikt
Mert bocha a gyári 1.5-el tesztelte, ami elég gáz a 2.1-hez képest.
Mondjuk én moddolt 1.5-el használom, és nekem igy tökéletes, nem hiányzik a 2.1.
A hang nem rossz, gyárilag van hozzá 2.5>3.5 átalakító. Nemtudom miért gyenge az anyagminősége, 5800-nál jobb
Elvileg holnaptól kapható a pulse mini is kishazánkban [link]
szerintem a spica se a kevés ram miatt döcög... főleg azért mert, ha az android érzi hogy kevés neki a ram, akkor bezár háttérben futó alkalmazásokat..(de ott a task killer is)[ Szerkesztve ]
-
Ninja-Metal
tag
Üdv!
Készülék váltás előtt állok, és nem tudok dönteni.
Az HTC Legend-re gondoltam, de anyagi okokból mégsem az lesz a választásom. Ezért arra gondoltam, hogy a Sony Ericsson Vivaz, vagy a HTC Hero. Nem tudok dönteni, hogy melyiket válasszam, mert mindegyiknek van előnye, és hátránya a másikkal szemben.
Tudnátok segíteni a választásban? Más készülék is felmerülhet, de az LG-t, a Nokiát, és a Samsungot nem preferálom, és az Acer Liquid sem tetszik.Köszönöm előre is!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest