Aktív témák
-
Ninja-Metal
tag
Köszönet azoknak, akik segítségemre voltak a szakértelmükkel!
[ Szerkesztve ]
-
adp
őstag
válasz korpicschess #11902 üzenetére
amúgy az itouchon milyen oprendszer van??mint az iphonon ?
-
picur220
veterán
válasz soccerati #11892 üzenetére
Én N79-et vennék ennyiből, ha nem érintős kell. Kicsit szokni kell a Symbiant, de sztem kb 1 nap, és tudja majd kezelni. Nagyon jó képeket csinál! A wifije is tökéletes, szinte minden nyíltra egyből csatlakozott!
A C901 is lehet jó, de én csalódtam eleget az SE-kben, szóval nem ajánlom.
Szerintem fényképezésre (nappal) a legjobb nem-okostelo az a Samsung G600.Egyébként ha nem feltétlenül kell okostelo, akkor miért ide írtál?
[ Szerkesztve ]
-
adp
őstag
válasz korpicschess #11906 üzenetére
ja értem. Már nyomkodtam egyet egyik isimnek van, a kijelzője nagyon érzékeny tetszett is de nem értem hogy miért ennyivel drágább az ájfon
-
Csaabi10
csendes tag
Na akkor az lenne a kérdésem. Léci válaszoljatok ne mellé beszéljetek
Szóval:
n97 n97mini x10 x10mini htc tp2 iphone 3gs vagy nokia n8?
Vegyek? -
picur220
veterán
Ez nem fér a fejembe. Hogy a tetves f@**ba ilyen gyors az iPhone? Nézzétek meg: [link]. Besz@rás. A desire-re a pinch-zoomnál már azt hinnéd, "wow, ez tök gyors", aztán pinch-el egyet az iphone-nal is, és látszik, hogy gyorsabb!
Csaabi: ha tudsz várni, akkor N8, ha nem, akkor én egy HTC Desire-t megszavaznék neked. De ha akarod, 3GS, én a jelenlegi mobilhelyzet alapján akkor is Desiret vennék.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz Csaabi10 #11909 üzenetére
TP2-t, N97-et, N97 minit kilőném első körben, Nokia N8-ról nem tudok véleményt..
Maradékok közül szerintem iPhone 3GS.
Ha még jobbat akarsz a pénzedért akkor HTC Desire.picur220: Hát az iPhone az iPhone Apple és drága. Oké.
De: ott az App Store, hihetetlen minőségű alkalmazásokkal
ott a mobile OSX hihetetlen sebességgel.
ott van a készülék az atomstabil összeszerelésével.
Lehet hibát találni, sok a gyenge pontja, de szerintem sok mindenben etalon[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Csaabi10
csendes tag
Én igazábol motorola milestone vennék de csak 50 ezrem van kp ba a telót a t-mobiltól tudnám venni kedvezménnyel de a t nél csak ezek vannak de nekem a droidhoz húz a szivem az android és a qwerty miatt
-
korpicschess
veterán
Azért használt piacon inkább legalsó áron 50 a 3. generációs 32 gigás (ugyanis a 8 gigás az a 2generációs touch hardverét kapta, a 32 és 64 gigás kapta a 3GS hardverét)
Nincs kamera, GPS, GSM. Viszont vékonyabb és (karcolodó) fém a hátulja. Nekem az tetszik benne a legjobban, hogy atomstabil, őrületbe kerget ha valami nyikorog... K770 is eléggé mozog..Szerintem nem lehet összehasonlítani a Desire-t az iPhone-nal. Más. Amint lesz mögötte egy App Store szintű android market akkor már talán... de mindjárt itt az iPhone 4, lesz benne egy frankó kamera is.. álmaim telefonja. Majd talán 1,5 év múlva meg is veszem
Csaabi10: Milestone is jó igen, viszont a Desire szerintem sokkal jobb, főleg a proci miatt mondom ezt, Milestone-nal a Legend van egy szinten.
A listából szerintem iPhone-t vegyél, esetleg X10-et, de arról nekem nincs személyes tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz korpicschess #11914 üzenetére
de mindjárt itt az iPhone 4 a Német T-nél már "neu" cimkével megvásárolható... [link]
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
korpicschess
veterán
válasz dedike #11915 üzenetére
Na ez a másik baj, hogy nem vagyok T-s De azt még el is nézném neki.. szerintem amúgy sokkal szebb az új design.
szerk: 100 euró? Hát az még letiltva is (bőven) megéri... Telenor, Telenor.. Van még hová fejlődnöd ezen a téren
[ Szerkesztve ]
-
adp
őstag
válasz korpicschess #11916 üzenetére
-
Chosen
addikt
válasz korpicschess #11914 üzenetére
Olvass kicsit utána, mielőtt hülyeséget írsz.
"Milestone is jó igen, viszont a Desire szerintem sokkal jobb, főleg a proci miatt mondom ezt, Milestone-nal a Legend van egy szinten."
A Legendben egy Qualcomm MSM7227 600Mhz-es proci van, a Milestoneban pedig egy 550Mhz-es ARM Cortex A8, ami az iPhone 3GS-ben is van. Az ARM-ben van grafikus gyorsító, és jóval erősebb a felépítése is. Eredetileg 833Mhz-es, de képes akár 1GHz-re is könnyedén. a Milestone tehát az iPhone 3GS-el van egy szinten, nem a Legenddel.
-
korpicschess
veterán
Ez 1. generációs Messze-messze a 3. generációstól.
szerk: átrakom on-ba
TheChos3nOne:
Igazad van biztosan, nekem csak a 600mhz körüli órajel rémlett, arra már nem emlékeztem, hogy ARM Cortex A8, persze azt tudom, hogy az van a szifonban, meg még sok másban is.[ Szerkesztve ]
-
Csaabi10
csendes tag
Nem tudjátok mostanába nem jelenik meg qwerty billes android teló?
-
Csaabi10
csendes tag
Nem tudom de olyan rossz élményeim vannak az érintő képernyő után egy lg kp502 sel
-
korpicschess
veterán
válasz Csaabi10 #11922 üzenetére
Igen, ezért mondjuk itt a fórumon, hogy nem érdemes olyan kategóriát venni. Sajna mind szar.
Kezelhetőségben nem érnek fel mondjuk egy Legend-Desire-iPhone szintre, meg sem közelítik azt. Nem szabad az alsó kategória alapján elítélni a felsőt
Lassúak, nehezen kezelhetőek. Kapacitív képernyőn lehet jól gépelni, de én HTC Diamond rezisztíven is tudtam viszonlag gyorsan anno, persze iPhone-on sokkal gyorsabb[ Szerkesztve ]
-
Csaabi10
csendes tag
Szerintetek X10 milyen? tudom h a desire a legjobb nekem is az tetszik meg a milestone de a t-nél csak ez van
-
picur220
veterán
válasz korpicschess #11911 üzenetére
Nemcsak neked:
Ez mind szép és jó, de ha veszek 160ezerért egy telot, akkor legalább tudjak elküldeni egy képet bt-n. Vagy legyen egyéni eq.
Én megvagyok elégedve a markettel is, tökre elég.
Ezzel szemben 120ért minden általam álmodott cuccot megkaphatok, egy villámgyors teloban.
Jelenleg a spicámmal is meg vagyok elégedve, tök jó, mondjuk szarrá van moddolva.[ Szerkesztve ]
-
Fuksza
tag
lg ks20-ról kérnék véleményt
-
picur220
veterán
válasz tariattila #11931 üzenetére
Úgy tudtam, nincs benne. Vagy rosszul tudtam?
Zenei téren még mindig nagyon jó az iPhone, de két hibája továbbra is van: nincs benne FM-rádió, a hangszínszabályzóban pedig nem hozhatunk létre egyéni sémákat.Mobilarena teszt
[ Szerkesztve ]
-
popecc
csendes tag
Sziasztok!
Két telefon közül akarnék választani: Spica v. X10.
Ti melyiket ajánljátok? -
picur220
veterán
válasz tariattila #11936 üzenetére
Ebben nem vagyok olyan biztos. Attól, hogy super AMOLED, még nem biztos, hogy az egész telefon jó lesz. Lehet úgy jár, mint a Galaxy (i7500).
-
tariattila
veterán
válasz picur220 #11938 üzenetére
szerintem pedig borítékolható, hogy ütni fog...
Azért ha az eddigi teszteket nyomonköveted.../ajánlom a gsmarena tesztjét/ akkor leszűrhető, hogy nem bízták a véletlenre...
Szerintem csak az ár ami itthon visszavetheti a sikerét... én még reménykedek, hogy nem lesz irreális... -
Jadro
veterán
válasz tariattila #11936 üzenetére
Szépen el is jutottunk a Spicától a Galaxy S-ig. A kettő meg ugye teljesen más kategória.
Ezzel így vagyok egyébként én is. Mindig még hozzáteszek egy kicsit, mert azért ez is kell bele meg az is és azt veszem észre, hogy az eredeti át duplájánál járok.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
tariattila
veterán
igen ez így szokott lenni...
valaki vagy vesz egy telefont ami belefér a rá szánt keretbe és tudja amit tud... a tulaj pedig nem agyal többet ezeken a dolgokon...mert ha igen akkor el is jutunk oda, hogy a legjobbat kell, hogy megvegye...ami után már csak az következhet, hogy valamiért nem találja meg benne a számítását és anyázik, hogy jó lett volna az eredeti felállás harmad annyi pénzért...
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz tariattila #11939 üzenetére
Szerintem ha az iPhonet veszi a nép, akkor ezt is fogja, de más része a felhasználóknak, mint az iPhone-t.
Nekem most akkor is a Desire az álmom, a VÁGYam![ Szerkesztve ]
-
Antibazsi
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olyan újabb okostelefont amiben van fm transmitter?Üdv, Balázs
-
picur220
veterán
-
Antibazsi
aktív tag
válasz korpicschess #11946 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Nekem úgy rémlik egyszer olvastam valahol , hogy HTC HD2-ben is van de csak moddolással hozható elő, erről nem tudsz esetleg?
Üdv, Balázs
-
Antibazsi
aktív tag
válasz tariattila #11949 üzenetére
Manapság már annyira összettek és sokoldalúak ezek az okostelók, hogy az sem meglepő ha az ember fél év után talál rajta új funkciót . Na de szurkolok, hogy hamarosan megtalálod benne mert akkor azonnal cserélném a mosatanit, per pillnat a HD2 ami legjobban tetszik. Reméltem,hogy iPhone4-ben lesz és maradhatok továbbra is az Apple-nél,de nem lett így mindenképp elhagyom az almát. Külön transmittert meg nem szeretnék...nem kell még egy "kütyü".
Üdv, Balázs
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mobil flották