Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz tjb007 #11350 üzenetére
ja, hogy android kell... azt mondtad, hogy a zene és gps a fontos...
az itteni tesztben panaszkodtak a beszélgetés hangminőségére is ...nem tudom ez javult-e azóta... szerintem se zenére se gps-re nem a legjobb ...sőt...
( tehát a három fő funkció amire kell pont gyenge... )[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz tariattila #11349 üzenetére
Szerintem a csatlakozó nem sokat mond el egy hangminőségről, javíts ki ha tévedek Minőségi fülhallgató, EQ, ezek amik számítanak.
Kérdezze meg a tulajokat, állítom sokan használják zenére a Pulse-t!
Valószínűleg tisztában van vele, hogy: Pulse not iPhone
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
tariattila
veterán
válasz D@niel #11352 üzenetére
de sokat elmond... mivel amik még 2,5mm jack-al készültek azokat nem igazán tökéletesítették zenelejátszásra (mint funkciót hordozzák persze...de a minőség az másodlagos volt ezeknél...)
végighallgattam párat ...de a 2,5-ösök mind zajosak és sávszűkek voltak...de persze ahogy érzi...csak szóltam...
-
D@niel
addikt
válasz tariattila #11353 üzenetére
Próbálja ki, igazából mindenre ezt szoktam mondani, de tényleg ez a legjobb megoldás.
-
sagesz93
addikt
válasz tjb007 #11355 üzenetére
Nekem pulse van, 2. napja nyúzom, skullcandy fülessel jól szól..
De ez a füles mindenben jól szól A külső hangszorója a telónak meglepően jó!
Ha van valami kérdés, megpróbálok válaszolni, friss userként..
mod: volt szerencsém iphone mellé tenni/használni, a kijelzőben nem vérzik el, a multitouchon kívül, persze az iphone mindenhol "folyamatosabb".
De az egy másik kategória.. Én 35-ért vettem használtan, 40-ért adtam el az lg arénámat, és ahhoz képest megváltás ez a telefon...
A marakodás azért megy a topikban, mert kijött a hivatalos 2.1 update..,[ Szerkesztve ]
-
-
Na a szerkesztésről lecsúsztam, de DarkByte tapasztalatai alapján úgy tűnik, hogy csak hivatalos szoftverre lehet rátolni - ami végülis nem hülyeség, hogyha egy patch jellegű frissítésről van szó. Ellenkező esetben érdekes dolgokat tud művelni.
“All nothings are not equal.”
-
adp
őstag
Nem tudom szerintem csak az vegyen 5800-át aki zenét akar rajta hallgatni,mert abban télleg az 5800 a legjobb,nagyon szépen és hagosan szól, de próbáltam már 4 ilyen telót és nekem nagyon lassúnak tűnt, a kamerája is elég pocsék az árához képest, jó mos tmár lehet olcsón is kapni de akkor is, és szerintem a kijelző is érzéketlen, a menürendszere meg a style is sztem nagyon egyszerű
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
-
chubii
senior tag
Lg BL40-ről mi a véleményetek??? Mik az erősségei és gyenge pontjai ???
[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
tariattila
veterán
válasz sagesz93 #11362 üzenetére
jaja azok elég tré dolgok...
Most akkor a T adta ki a 2.1-et? Nem is értem...hogy van ez...nem a készülékgyártó teszi elérhetővé a frissítést...vagy itt mivel a T nevén fut így gondolom csak a szolgáltatós belepiszkált változat elérhető...
Más hivatalos verzió akkor nincs is? -
sagesz93
addikt
válasz tariattila #11367 üzenetére
Hát mivel t-mobile pulse néven csak a t forgalmazza, csak t-s szoft van rá, a huawei nem adott ki rá semmit...
Majd paul remélhetőleg szépen megcsinálja sallangmentesre+app2sd se rossz dolog... (mondjuk nekem most tökéletes az ő általa kiadott 1.7 is..)[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
hello
tudtok mondani olyan újabb androidos telefont, amin van fm rádió (+3.5 jack)?
ahogy nézegetem még a legdrágábbakban sem láttam rádiót, nekem pedig fontos lenne9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
akos3
addikt
válasz tariattila #11371 üzenetére
nah tessék
-
surgery
senior tag
nos azt hiszem veszek egy samsung i8910 et csak gondba vagyok mert ugye csak bolti garival van és hát ilyen összegnél ugye csak olyan bolt jöhet szóba aki megbízható tudtok nekem ajánlani olyat ahol megbízható a bolti garancia amit adnak?
-
D@niel
addikt
válasz miniszter úr #11363 üzenetére
Nagyjából azonos aksi van benne a többhez képest. Ha nem hagysz hatérben futó programot, egy napot el kell vinnie.
Az tény, hogy az akkumulátor kapacitás nem fejlődik olyan gyorsan, mint ahogy igény van rá, de tegyük hozzá: az okos telefonok nem csak mobil telefonok, hanem egy kézi számítógépek: zene, böngészés, fotózás, e-mailezés, videózás, szinte mindenre használja az ember amire szüksége lehet, nem is csoda, hogy 2-3 napnál tovább nem igazán bírják egy töltéssel.
[ Szerkesztve ]
-
surgery
senior tag
válasz tariattila #11375 üzenetére
igen 90 fölött van még de jó telefon szerintem már csak jó boltot kell találnom
-
saltrocksurf
csendes tag
hali!
Most szeretnék telót váltani, lehet, hogy hülye kérdés lesz, de 25-30 ezerből lehet venni okostelefont. Árak tekintetében nem vagyok képbe.
5110 --> 3410 --> my-x-5 --> ot-535 --> k750i --> k800i --> 6303i --> Wave
-
D@niel
addikt
válasz saltrocksurf #11379 üzenetére
hali!
37.000-ért lehet kapni Nokia 5230-at, olcsóbb nem valószínű, hogy van.
-
surgery
senior tag
válasz tariattila #11378 üzenetére
na igen de úgy halottam van rá jó lejátszó ami korrigálja ezt a problémát kihangosítva sincs vele gond kiprobáltam már
-
tariattila
veterán
válasz saltrocksurf #11379 üzenetére
lehet simán...
De ha újat akarsz akkor 37körül indul nokiáéknál az s60v5 symbian...D@niel: nahh pont arról beszélek...beelőztél...
Szép E51-es már 20-24 körül van... ebben gps nincs az 5230-ban meg wifi...
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz saltrocksurf #11383 üzenetére
Ez új mobil ár. Keress rá argepdothu-n, speedshop-nál azt hiszem 39.000-ért láttam múltkor.
-
Johnny001
senior tag
válasz D@niel #11345 üzenetére
Hi!
Nem fenyeget T-Mobilos vásárlás, mert hiába a T-Home-os tizen-valahány éves (Internet, vonalas, kábel) szolgáltatások, cég, 2 állás, kocsi, ház nem tartanak elég megbízhatónak (legalábbis az ügyintéző hölgy szerint), úgyhogy a vásárlás úgy kezdődne, hogy le kell raknom 30K-t, amit aztán majd lebeszélhetek. Szóval vicc.
El is ment a kedvem az egésztől egyelőre, de azért köszi a választ.
By.: Johnny
U.i: ..asszák meg a telefonjukat csak halkan, de idekívánkozik
[ Szerkesztve ]
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
D@niel
addikt
válasz Johnny001 #11387 üzenetére
Valahol érthető, ha hitelvizsgálatot csinálnak új előfizetés előtt, mert gyakran vannak / voltak vissza élések ezzel kapcsolatban.
Az meg már más, hogy meglévő ügyfeleknél szóba jön egy ilyesmi. Megértelek maximálisan, gáz, hogy ilyen ár kategóriában "törzsvendégnél" kötbért kell fizetni.Nem tudom mennyi időt vesz még igénybe, mire észreveszik: fontosabb dolog a jelenlegi ügyfelek megtartása, mint az újak berántása.
[ Szerkesztve ]
-
Johnny001
senior tag
válasz D@niel #11388 üzenetére
Hi!
Mindjárt lehiggadok, pedig arra gondoltam kéne egy kicsit fröcsögni a szolgáltatós topicban is, de ahogy leírtam már nem is annyira érdekes, inkább neked válaszolok
Azon viszont erősen elgondolkozom, hogy az egy év hűség után mi maradjon a szolgáltatásaik közül
By.: Johnny
[ Szerkesztve ]
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
blt.62
őstag
Hali!
X10-ről mi a véleményetek? Most Omnia 2-őm van de lehet,hogy váltanom kell valami másra,mert idegileg tönkre tesz a GPS-e! 10-ből egyszer indul el és akkor is pontatlan de nagyon és állandóan újratervez de akkor se jó.
Ui: Vagy a vivaz is jó lenne?[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
Gábor2010
csendes tag
Hali!
Jelenleg egy Omnia II-m van, de meg akarok tőle válni, mert nem igazán jött be. Tudnátok helyette ajánlani vmi nokiát? Mivel talán 60 körül lehetne eladni a Samsungot ezért ebben az árfekvésben kellene néznem vmit. 3G-t azért tudja és ha GPS is van benne mégjobb.
450d
-
Gábor2010
csendes tag
-
Gábor2010
csendes tag
-
D@niel
addikt
válasz Gábor2010 #11396 üzenetére
Nézd, nálam Nokiában csak Eseries jöhet szóba: fém, minőség, kifogástalan összeszerelés. Eseries Nseries-hez képest mszp - fidesz.
Ha bejön a slide-os történet (N95 miatt), az E66 jó választás lehet. Bár ezek közül egyik sem új modell.
[ Szerkesztve ]
-
Gábor2010
csendes tag
Köszi a válaszokat. E66 lesz belőle.
450d
-
tariattila
veterán
válasz Gábor2010 #11396 üzenetére
én éltem együtt N/E/XM szériákkal... több mutánsukkal is...
személyes véleményem az 5800 az új 50-es moddolt szoftverrel...
gyorsabb/stabilabb/érzékenyebb már a kijelzője is mint amilyen a 31-es szoft-ig volt...
térerő/wifi rendben...
az összes többi nokiával durva hibák voltak (nem csak szoftveres...) ez pedig most nagyon jó lett...csak ajánlani tudom!
De ha kisérletező kedvű vagy akkor azt választod amelyik jobban bejön elsőre...utána majd ráérsz váltani[ Szerkesztve ]
-
Gábor2010
csendes tag
válasz tariattila #11399 üzenetére
5800 volt már a kezemben bár még akkor mikor kiadták és az alap szoftver volt rajta. Azzal tényleg egy ... volt. De ha új szoftverrel már rendbe jöttek a dolgok, akkor lehet meggondolom.
450d
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest