Aktív témák
-
Inarus
addikt
Nem, nekem sincs pénzem (ez a takaródzás meg amúgyis elég kopott már), de attól még nem kell rögtön a warezt tukmálni, .... Ha a copilot-ot mondtad volna az elején, az kicsit szebben nézne ki.
Nem a warezzal van bajom, csak nem kéne ilyen nyiltan nyomni, +szerintem akkor sem egyenértékű egy legális szoftverhez mérten egy okosban beszerzett verzió.
[ Szerkesztve ]
-
ruzsabazsa
aktív tag
Sokat jelent a 2.1re való frissítés?
-
kaller1
veterán
-
adp
őstag
válasz ruzsabazsa #11752 üzenetére
Hát ja feldobja a teló stílusát, sokkal pofásabb, amúgy akkora különbség nincs szerintem.
De az 1.5-től azért élvezetőbb[ Szerkesztve ]
-
Vovi1
aktív tag
De sok butaságot írtok, egy kicsit illene elmélyedni a témában mielőtt véleményt mondtok.
Az Android rendszer csak egy keret program, ami a hardvert próbálja szervezni telefonná. Önnmagában is megy de nagyon fapados. Minden gyártónak lehetősége van, hogy saját maga egészítse ki a programot, átírhatja. Csak alap dolgok vannak meghatározva, ilyen pl 3,5-ös jack, mikro USB, GPS, stb. Pl. Az 1,5-ös és 1,6-os verzióban nincs rádió, az LG mégis bele tudta tenni. Ügyanezért olyan ritka a qwerty fizikai billentyűzet. Az elsők között volt az LG GW620-as. Éppen ez a plaszticitás az Android lényege, ebben jobb mint a többi, sokkal jobban kötött belső tartalmú op. rendszer, pl Symbian, Win.
Az 1,5-2,1 között jelenleg a jobb és gyorsabb driverek, néhány új tartalom pl rádió, jobb hang minőség, jobb képernyő meghajtók, kezeli a jobb felbontást, jobb kamera szoft és még sok minden a különbség.
Kipróbáltam több Androidos telefont, nyilván a belső tartalom meghatározza az árukat. Szerintem az LG az ár-értékben vezet, nagyon belemászott a rendszerbe, sokkal többet javított, mint pl a Samu. Ezért nehéz rá a szoft frissítés, az új rendszer frissítés. Ezért halódik az X10-es, mert igen lassan halad a timescape és a médiascape átirása a 2,1-re. Viszont az adott időpontban, a megjelnésekor a legjobban voltak.
Tapasztalom, hogy valami borzasztó elfogultság van egyesekben az LG ellen, már nemcsak olcsó telefonokat gyárt, kiváló telefonjai vannak, csak hozzánk az olcsó gagyi érkezik, ami jó annak gyenge a marketingje - kivéve az ARÉNA. A nyáron jön az Lu2300, mindent fog ütni.
Megjegyzem magam a Nokiára vagyok allergiás, igazán jó Samuval sem találkoztam, mégsem szidom őket, biztosan megvan a saját vevőkörük.
-
-
ruzsabazsa
aktív tag
egy kicsit a Spica-ra hajazok .. de nincs döntés:/ ..teszem hozzá h szeptemberben lesz a vétel...vagy talán kicsit hamarabb
-
Inarus
addikt
válasz ruzsabazsa #11760 üzenetére
Az sem most lesz.
Szerintem addig ráérsz még eldönteni, kipróbálni mindenfélét. Az is lehet, hogy addig jön jobb vétel. -
Vovi1
aktív tag
válasz Inarus #11758 üzenetére
Most X10-esem van, az egyik lányomnak GT540-e (még nem jelent meg, de tudok róla véleményt írni, feltöltöttem apk programokkal)
Nagyon féltem az X10-től, decemberben még nagyon szidtam. A végleges, új szofttal azonban valami eszméletlen teló, szerintem jobb mint a HTC-k, azt is tapiskoltam egy párat. (most a HTC fanok fognak szidni, de ez a szubjektív véleményem)
Nem ismerem a Spicát, de néha beleolvasok a fórumukba, ezt tanácsolom másoknak is. Nem te szidtad az LG-t. Egyébként összesen 2 db LG kütyü van itthon, a maga nemében csúcs Aréna telefon - gondolkodom rajta, hogy eladjam-e, egy éves - és a GW620-at meg el akarom passzolni, de csak azért mert van jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Csaabi10
csendes tag
Szerintetek a HTC Touch Pro 2 jó vásár lenne? Az ára nem számít. De szerintetek tudásba ott van?
-
MichaelRaven
csendes tag
Helló.
Szeretnék venni egy okos telefont, de csak 26000Ft-ig, de minimum legyen benne wifi, és lehet külfőldről is, de szállítással max 26000.
Egyet kinéztem már, de nem találok róla véleményt . Ez Szállítással $109.31, 25457Ft.
link: [link]
http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/direktor-wifi-dual-sim-quadband-worldphone/
segítsetek
kép: 1. [link]
2. [link]
3. [link]
tőbb kép az oldalon.
Köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
Márton
-
Nordik
őstag
válasz MichaelRaven #11766 üzenetére
Nah ilyen készülékeket ne vegyél...
-
válasz MichaelRaven #11768 üzenetére
Egyet találhatsz.
Bár segítek, mert véleményt kértél: szarok mind.
“All nothings are not equal.”
-
MichaelRaven
csendes tag
És akkor milyet vegyek 26000 f-ból?
Márton
-
MichaelRaven
csendes tag
A mostani sony e k660i egyfolytába lefagy, a névkönyvbe cserélgeti a neveket, és telefonálás közben leáll.
garanciában már aszolgáltató átnézte, frissítete, egy ideig jó is volt, de most ujra kezd tönkremenni.Márton
-
blt.62
őstag
Sziasztok!
Az ismerősöm lecserélte az Omnia 2-őt, egy Samsung S8500 Wave-ra és elvan ájulva tőle.80-ért adta el az Omniát és 30-al kell toldani a 8500-at,mert a PhotoHallba vette kamatmentes részletre.Nem is ez a lényeg hanem,hogy többet tud e 30-al a 8500-as?MegtorloXp
-
korpicschess
veterán
válasz MichaelRaven #11772 üzenetére
Például: LG KS20, Nokia E51, (E66, E71, HTC Diamond)
Amik zárójelben vannak azok drágábbak.
Ha van rá módod használd a szerkesztés gombot.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
adp
őstag
válasz MichaelRaven #11772 üzenetére
ez
Szerintem ez még jobb lenne az Lg-nél és pont 26 ezer és van benne gps-is
Haveromnak Kaisere van, néha lassú de ha megfelelő rom van rajta akkor jól fut
ez egy e66 ez is elég jó telefon 30ért de gondolom az 4 ezer nem számí annyira,kérsz kölcsön valakitől vagy nem tudom[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Nagyon sok az öreg PDA közöttük, jó nem azt mondom, hogy nem kell őket lenézni, de lassúak. Amióta iPod Touchom van azóta nem hiszem el, hogy milyen lassúak a winmos eszközök és, hogy én hogy szerethettem a winmo-t annyira.
Kínai telefont (Cect) ne vegyél!Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
adp
őstag
válasz korpicschess #11777 üzenetére
26-ért mit ajánlanál akkor????Amúgy a kaiser meg az eten x500+ jo rommal nem olyan rossz.!!!!
Kaiser is ismerem havernak olyan van etenem meg volt régebben
netezéshez ezek közül az a legjobb a kaiser+ a qwerty miatt.[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
LG KS20-at, vagy egy kopott Diamondot ha kijön az árból. De értelmes Diát nem találsz annyiért.
Kaiser bitang nagy, én nem tudnám elviselni. Eten X500 is nagyon nagy, ráadásul eladhatatlan.
KS20 kicsi és jó. Nem egy full extra de olcsó. 20-25ért vannak!Megsúgok valamit: helyedben vennék egy iPod Touchot. Netre, Zenére, gyorsaságra, játékokra fényévekkel többet mutat, mint ezek a PDA-k
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
kaller1
veterán
-
adp
őstag
válasz korpicschess #11779 üzenetére
Amúgy mondasz valami, ez tényleg igaz nagyon jo kis készülék csak kár hogy gsm nincs benne, ha lenne azt vennék. Iphon meg szerintem nem éri meg az árát
-
korpicschess
veterán
-
blt.62
őstag
Szio!
Sly-ról tudtok valamit???MegtorloXp
-
MichaelRaven
csendes tag
válasz korpicschess #11779 üzenetére
És hol találok 20-25 ezerért lg ks20-at?
Nekem igazából egy olyan teló kell, ami jó, és vanrajta wifi éríntőképernyővel, és az alkalmazások is menyenek rajta!!Márton
-
adp
őstag
válasz MichaelRaven #11786 üzenetére
-
korpicschess
veterán
Ha valamihez nem értesz akkor ne szólj bele!
KS20-at 20-25ért találni többért nem is érdemes megvenni, nemrég adtam el egyet 24ért.. Keresgélj PH-n és vaterán meg a hasonló oldalakon, aki keres az talál.
Nem rossz a Kaiser de bitang nagy.[ Szerkesztve ]
-
Vovi1
aktív tag
válasz kaller1 #11781 üzenetére
Erősen női telefon, kerekített sarkokkal, krómozott oldalakkal. Öt billentyű, az alsó 3 nyomógombos, új!= telefont felvesz, letesz gomb, - Androidban nincs - középső az alap képernyőre visz, valamint 2 kapacitív, a visszalép egyet és a menüs.
5 ablak, tetszőlegesen tölthető. Ikonok mint a gw620-ban. Jobban optimalizált, jelentősen gyorsabb, a kép pörgetése látványos, suhannak a sorok, alig akar megállni. Sokmindent lejátszik, kép, hang videó, bár csak 3 Mpixeles a kamera, de jó minőségű, sokat javult a videó. GPS gyorsan talál és stabil. WIFI felállása gyors, az linkek jól olvashatóak. Viszonyítási alap a gw620-asIndítási képernyőn 2 lehetőség az egyik némít - minek? -a másik elhúz balról jobbra, akkor éled.
Akku nagy és sokáig bírja. Rezisztív képernyő, de igen jó a tapis felület, szinte nem is lehet észrevenni, hogy nyomni kell, érintésre egy kicsi rezgése is van, ez jó.
Műszaki paraméterek több helyen megtekinthetők, nem értékelem, de vaku vagy segédfény nincs!? Telefonálni lehet vele, jó a hangszórója.
Marketről minden tölthető, fejleszthető, mindent tud a kiegészítő programokkal, mint az okos telók - ugye azokhoz is kellenek a kiegészítések. Műszaki érzékkel rendelkező 2 személyi számúaknak erősen ajánlott, női kézbe való a mérete alapján is.
-
adp
őstag
válasz Inarus #11788 üzenetére
bocsi azt hittem hogy ez egy telefon neve
korpicschess: Megint egy intelligens hozzászólás Grat!!!!
Azért mert neked a azaz Lg -tetszik attól független nem biztos hogy jobb, (kinek a pap kinek a papné...)
Én a Kaisert választanám, te azt, tudod ez a fórum azért van hogy tanácsokat adjunk egymásnak,nem hogy leszoljuk a másikat.... azért mert valami neked nem jön be nem biztos hogy másnak nem tetszik, amúgy szerintem a régi winmobos telók csak qwerty-vel érnek valamit[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Ember nézz már körül kicsit! Nem értesz hozzá aztán itt osztod az észt, de lásd, tőled idézek:
"sehol nem találsz annyiért ,ez hülyeség"
Küldtem a PH-s linket, ott van ezer! Nem azt mondtam, hogy jobb, mint a Kaiser, hanem, hogy lehet annyiért találni, Te meg lehülyézel, hogy nem, de látszik, hogy mennyire vágod az árakat..
Remélem nincs harag.[ Szerkesztve ]
-
Vovi1
aktív tag
válasz kaller1 #11791 üzenetére
Két változatát ismerem, pink -rózsaszín és a fehér. Feketében nem is tudnám elképzelni. Pl X10 férfias teló, ez nem. Puha, gömbölyű fogású, könnyű. Egy kézzel átérhető a képernyő, de nem kicsi. Kb mint az Arénáé, de gyengébb felbontású ha jól emlékszem.
Android 1,6. jelentős LG fejlesztésekkel megspékelve, korszerű, nem hivalkodó okoska,, inkább egyedi. Kezelése hasonlóan könnyű, mint az összes Androidé, hiszen egyező koncepción alapulnak. Nem véletlen az Android sikere.
-
adp
őstag
válasz korpicschess #11794 üzenetére
azt nem arra írtam... de bocs már amúgy meg nem mondtam egy szóval se hogy hülye vagy....Ok igen te telefontudósnak születtél
Na igen :
Ezt te írtad :" nem értesz hozzá......(pár sorral arrébb )de nem az mondám ám hogy az Lg jobb...."
Na...??? ez a kettő úgy üti egymást
Nem írom le még egyszer amit előbb írtam.....Kicsit önfejű vagy, de ráhagyom legyen igazad[ Szerkesztve ]
-
Csaabi10
csendes tag
A htc touch pro 2 mi a véleményetek?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest