- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz Semplar #74801 üzenetére
Én kifejezetten csak ezért vettem már a Pro verziót is, csak a defender miatt hogy betudjam lőni rendesen, szeretek mindet fullra tolni ha védelmi programról van szó, természetesen amíg a hardver bírja és jól kezelhető marad a rendszer, nem mondom hogy nem működik az nem lenne igaz, mert van ami működik és azonnal látható eredménye van a beállításoknál jelzi, de van ami nem működött, mindegy már úgy sem használom a defendert, nézegettem az enterprise verziót pont miattad .
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
Cs1csó
félisten
válasz Semplar #74804 üzenetére
Bármilyen játék úgy tudom pár dolog nincs integrálva ilyen téren a legjobb a Home. Az Enterprise otthonra kicsit ágyúval verébre. A Defender UI-nak pont az lenne az értelme, hogy hozzáférhet az ember az elrejtett beállításokhoz egy átlátható GUI-val de mégsem működik.
Ugye van 4 profil ami teljesen logikus felépítésű:
1. alap profil - ami a gyári beállítások
2. az ajánlott - pár a Defender UI fejlesztői által javasolt módosítással
3. interaktív mód - ez talán a legfontosabb mód azt hinné az ember, hogy ennek az aktiválása után a kezünkben az irányítás de nem
4. agresszív mód - nem tudom miben erősít de pl. ha az a zsaroló vírusok elleni védelem az rendesen macerássá teheti a mappaeléréseket. -
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
merqree
őstag
Sziasztok,
Jól látom, hogy az
összesjó pár víruskergető program csak az első évben ad alacsony árat, utána pedig akár meg is duplázódhat az ár? Mi az értelme annak, hogy évente csinálok újabb regisztrációt, hogy olcsóbban kapjam? Miért éri meg nekik a fiókok gyűjtése? -
Cs1csó
félisten
válasz merqree #74810 üzenetére
Ez sajnos így megy, igazán csak akkor "'akcióznak" amikor:
1. új ügyfeleket akarnak bevonzani
2. régi ügyfeleket megtartaniHa egy régi ügyfél nem "veri az asztalt" akkor neki egy emelt áron fogják adni, ez valahol logikus az ő szempontjukból és azt emberi megszokásra apellálnak hiszen megszoktuk, hogy mindig mindennek az ára megy fel, az, hogy most ez a "infláció" csak 3-5% vagy 30-50% az már globális vagy helyi gazdasági helyzettől függ. Tehát minden évben fognak egy egy 5 vagy akár 10%-ot emelni "suttyomban" ezért kell figyelni.
Hasonlót csinálnak a telekommunikációs cégek is aztán amikor lejára a szerződésed minimum ugyanolyan áron hosszabbíthatnál ilyenkor verni kell az asztalt hogy elviszed tőlük a 3-4-5 vagy több telefont tartalmazó szerződésedet és hirtelen jön majd egy jobb ajánlat persze előtte érdemes körülnézni és tudni, hogy ha mégsem engednek akkor nyugodtan beválthatod az ígéretet mert a számhordozás miatt is csak pár óra fog kiesni a telefonálásból és pikk-pakk a másik szolgáltatónál vagy.Munkahelyeken is ez szokott lenni, amikor az új dolgozók bevonzására olyan béreket kínálnak amit a már ott 5-10 éve dolgozó kap, ezt hívják bérfeszültségnek ilyenkor hiába emeli az új belépők bérajánlatát a már ott lévőkét is kell felfelé tolni ugyanakkor százalékkal különben megy a lázongás. (konkrét példa egy adott gépre betanulni lehet hogy kell vagy 3 hónap és ha melléd beosztanak egy újoncot, hogy tanítsd meg úgy hogy ő többet fog keresni mint te és te a "tanító" plusz feladatért alig kapsz pénzt akkor könnyen kiborul a bili)
-
zazenke
őstag
válasz junior11 #74807 üzenetére
a poén az hogy virusokat és adware-okat töltök le lassan már 1 hónapja és az avast felismeri de a norton keresője bizony nem mindíg hasonlóan mint a kaspersky illetve csak 1-2 hét késéssel ismerik fel. Egyetlen egyszer maradt el az avast a kasperskytől de egy olyan mintával amit a norton azóta sem ismer és a 60 keresőböl azóta is csak 8 látja(tegnap).
-
Dévacsen
senior tag
válasz zazenke #74812 üzenetére
Nincs ebben semmi különös, különböző gyártók termékei különböző módon működnek, van amelyik le sem engedi tölteni már akkor szól, van amelyik kicsomagoláskor, van amelyik csak futtatáskor, kinek melyik megnyugtatóbb válassza azt,ez nem gyengeség, eltérő működés.Itt van ez a tesztoldal, itt jól látható, a zöld csík amikor futás előtt felismerte, a sárga csík amikor csak már a vírus indulásakor ismerte fel, és a piros csík amikor sikerült megfertőzni a rendszert.Jól látható a defendernél és a comodo nál(xcitium) hogy legtöbbjüket nem adatbázisuk alapján ismerték fel, hanem futáskor.Recent Results » AVLab Cybersecurity Foundation
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
zazenke
őstag
válasz Dévacsen #74813 üzenetére
ez azért nem teljesen igaz mert ugyanazon gyártó ugyanazon keresőjével jelen esetben (norton power eraser vagy kaspersky virus removal tool) vizsgálom meg minden nap és amit nem ismer fel tegnap azt 2 hét múlva felismeri. Itt szimpla adatbázis hiányosság van . tehát még futtatásos vizsgálatról szó sincs hiszen nem telepíthetem fel a rendszeremre egymás mellé 5 internet security-t. Ez persze így hiányos vélemény mert csak azt tudom vizsgálni hogy milyen gyorsan frissül az adatbázisuk és nem pedig viselkedés alapon történik a dolog. Ettől függetlenül érdekes hogy van amelyik mintát csak 2 hét elteltével kezdi látni a neves vírusírtó terméke. (adatbázis alapon)
-
merqree
őstag
Sziasztok,
Ránéztem a névadó topicra, de kérdésem lenne a Bitdefenderrel kapcsolatban.
Megvettemelőfizettem a Family packra (találtam kupont, így 15ezer forintért belevágtam, a 18ezer helyett, iszonyat deal )
Az lenne a kérdésem, hogy mobileszközön, vagy a kezelő központban hogyan tudnám "eltüntetni"/"tudomásul venni", hogy nem biztonságos a böngészés. Az indoklás szerint azért nem biztonságos, használjam a Bitdefender VPN kiegészítőt. De én nem akarom, van saját VPNem, ha kell.Válaszotokat/ötleteteket előre is köszönöm!
-
merqree
őstag
válasz zazenke #74819 üzenetére
a webböngésző védelemhez szintén létrehoz egy VPN profil, és az ő DNS szerverükön keresztül kell, hogy menjen a forgalom. wtf?
tehát, nem VPN adatforgalom, hanem DNS szervert konfigurál.
magyarul logolhatja, hogy mit nézek meg. ez azért meredek. nekem. pedig semmi tiltott dolgot nem nézek meg. -
junior11
veterán
válasz merqree #74815 üzenetére
Ma én is megvettem a BD Family pack-ot (15e/1 év), nálunk kiárusítva volt 2,99€-ért. Bár nekem elég a Microsoft Defender is, de ennyiért megérte, majd valamikor felrakom kipróbálni + androidra is.
Ami nem tetszett nekem a BD-vel kapcsolatban:
- gyengébb gépen, bár sokat fejlődött, azért még kicsit mindig érezni a hatását a Defenderhez képest
- 350-500mb memóriát kér (tudom, manapság ez már nem gond) alapból
- a programot megnyitva néha másodpercekig semmi sem történik, csak azután reagál, keresési folyamat során a megnyitott ablak néha magától másodpercekig megfagy, szintén nem reagál
- néha percekig képes végezni a frissítéseket, ami a konkurens termékeknél másodpercek kérdése
- FF böngészőt megnyitva BD mellett legalább kb egy percig csak homokórázik a böngésző, nem nyílik meg azonnal, mint a többi (erről a problémáról a Malwaretipsen is írtak)Talán kb ennyi jut most hirtelen eszembe, persze ez nem jelenti azt, hogy másoknál is jelentkeznek ilyen jellegű problémák, amúgy, mint védelem, állítólag továbbra is az élvonalban van a Kaspersky mellett.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
ledgeri
nagyúr
Az ugyanaz mint a mulvad ilyen tesztje: mindaddig "védtelen vagy" amíg nem az ő listájukban lévő, saját szervereiket fedő IP-ről lépsz be... Így értelmetlen!
legegyszerűbb https://html.duckduckgo.com/html?q=what%20is%20my%20ip. Ha ott bukkansz ki ahol akarnál (progiban beállított ország), akkor már jó lehetsz, vagy https://browserleaks.com/ és mélyebben utánanézni!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
junior11
veterán
Baromira bosszantó a Defender utóbbi napokban történő "figyelmeztetései", védett mappák be vannak kapcsolva, kb óráként dobálja az üzenetet, hogy a runtimebroker.exe folyamat hozzá akar férni az userprofile/pictures mappához, ezért blokkolva van, pár napja még csendben volt, most ismét rájött az "ötperc", régebben is párszor már ilyet eljátszott velem, aztán magától abbamaradt. Nálatok is csinálja néha ezt?
-
ledgeri
nagyúr
válasz merqree #74828 üzenetére
Illene hogy kikapcsolható legyen az üzenet/értesítés, jelzés... Nekem F-secure-ral is ki van kapcsolva (igaz más, de) a böngészőnyitáskori "jaj nincs fent az addon" értesítés, mert nem úgy használom a gépem, ahogy ő gondolja: egy böngésző mindenek felett..., és van böngésző aminél kifejezetten nem akarnám, hogy az fent legyen, de egyedileg nem állítható, az összesre nem fogom feltenni, az értesítés zavar, így a funkció nem használt...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Kékes525
félisten
Ismeritek a Shadow Defendert? Nagyon jónak tűnik, csak kár, hogy régóta nem frissítik. [link]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
BigBear
senior tag
-
Cs1csó
félisten
válasz merqree #74836 üzenetére
Ez okés, de van már pl. HTTPS azaz a két végpont közötti titkosítás az nem számít? Tehát okés látja, hogy mely szerverek között továbbítja az adatokat, és az adat mennyiségét és de bele nem láthat. Nyilván az NSA vagy akik értenek hozzá feltörik az adatfolyamot de ez mennyire általános.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ismerősömnek feltörték a Facebook fiókját, nem tud belépni, sőt ha a Facebookra akar belépni, mindig francia nyelvű Facebook kamu oldal jön be, a címsorban nem https://www.facebook.com/ van hanem csak facebook.com. Mi a fene lehet ez az eltérítés?
-
Cs1csó
félisten
válasz pinnacle #74839 üzenetére
Nem tud már belépni? Mert ha igen akkor változtassa meg a jelszót a kétfaktoros azonosítást stb.
DE HA már nem akkor a gépen amin belépett - ha PC - akkor lefuttathat pár dolgot pl. AdwCleaner, Emsisoft EKA profil kívülről - tehát ismerősök vagy ismeretlenek felől - látható? Ha igen és ugye nem tud belépni akkor kérje meg több ismerősét, hogy jelezzék a Facebooknak (a beállításokban (jobb felső sarok) el lehet jutni ehhez a felülethez ahol jelezzék hogy a profilodat ellopták és tiltsák le.
Ha legalább 10-20 vagy akár több ismerősöd ezt jelzi akkor pár nap múlva ha nem is törlik de tiltják a fiókot.
Ezután pedig hozzon létre egy új fiókot (lehetőleg minden a beléptetéshez szükséges korábbi dolog pl. jelszó, email fiók stb. legyen MÁS mint a korábbi)A végére a lényeg: arra a fiókra keresztet lehet vetni (ezt sokan egyszerűen NEM hajlandóak felfogni, elfogadni, megérteni, beletörődni stb.) Miért?? Azért mert NINCS ELÉG ÉLŐ ERŐ (magyarul beszélő meg végképp nincs elég, van legalább 2-3 millió magyar Facebook profil ha nem jóval több) így SOHA NEM FOG egy élő ember egy MAGYAR MAGÁNSZEMÉLY profiljával szöszmötölni.
Amely esetekben van "lépés" ha CÉG vagy híresség, ismert ember de akkor is a menedzsmentnek kell felkeresni NEM a Facebook-ot hanem olyan céget akik KAPCSOLATBAN (valós kapcsolatban tehát ők egy hús-vér magas jogosultságokkal bíró Facebook alkalmazottat is el tudnak érni közvetlenül ) és komoly pénzért cserébe segítenek. DE ezek ahogy írtam (CÉGEK és emberek esetén HÍRESSÉGEK) segítenek és nekik is komoly pénzekért. Hiszen sokszor az ilyen profilok az adott cégnek fontosak pl. vegyük pl. a Coca-Cola céget ha annak eloroznák a Facebook fiókját akkor nekik van annyi pénzük és kapcsolatok, hogy vissza tudják szerezni, de Alsófüttyösön Vér Istvánnak ilyen kapcsolata és annyi pénze nincs. -
pinnacle
nagyúr
válasz Cs1csó #74840 üzenetére
Köszi! Nem tud belépni és sajnos 2 hibát is elkövetett. chello-s emailcímét (ami persze már él) nem változtatta meg, telefonszámot sem rendelt a fiókhoz. Jelezték, hogy feltörték a fiókot. A feltört fiókból jött Messenger üzenet, hogy 5 ismerős kell, meg valami kódot is küldenek, de az ismerőse attól félve, hogy ő fiókját is fel akarják törni (az értesítés második része magyartalan volt), törölte az üzenetet. Egyébként a feltört fiókból jön ilyen üzenet? Azt nem értem, ha ismerősök jelzik a fiók feltörést, akkor miért csak tíltják, miért nem állítják vissza?
Ez a https://www.facebook.com/, facebook.com-ra eltérítés mi lehet, a gépén van valami? A kétlépcsős azonosítás megfelelő védelem vagy azt is ki tudják játszani?[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz pinnacle #74841 üzenetére
Egyébként a feltört fiókból jön ilyen üzenet?
Akár, így lehet terjeszteni bármit.
Azt nem értem, ha ismerősök jelzik a fiók feltörést, akkor miért csak tíltják, miért nem állítják vissza?
Idővel tiltják majd, ha elég sokan jelzik hogy kompromittálódott a fiók. Amúgy a "visszaállítást" hogy gondoltad? Felhívják telefonon a srácot, hogy adjon meg egy olyan email-t ami tényleg az övé vagy a barátoknak írnak, hogy ha egyszerre mindenki ugyanazt az email fiók címét küldi akkor arra küldenek új belépési adatokat?
Pont ez a lényeg, hogy SEMMI ILYESMIVEL NEM FOGLALKOZIK A FACEBOOK. Maximum az említett "cég" vagy "híres, gazdag" (emberi lény)
Ez a https://www.facebook.com/, facebook.com-ra eltérítés mi lehet, a gépén van valami? A kétlépcsős azonosítás megfelelő védelem vagy azt is ki tudják játszani?
Az, hogy van WWW vagy nincs WWW a "facebook" előtt lényegtelen, a probléma máshol van.
Az, hogy a kétlépcső azonosítás milyen feltételek között működött eddig annál a személynél azt nem lehet innen tudni, lehet a telefonja a PC-je stb. is korrumpálódott. Vagy valamilyen egyéb módon láttak rá a dolgaira.
A "kétlépcsős azonosítás" nem a Szent Grál, annak is bizonyos körülmények együttállása kell, hogy működjön, ott is lehet valami rés a pajzson amivel kijátszható tipp pl. klónozott telefonszám? Passz.A megoldás:
- kérjen még meg jóval több (5 ismerős kevés bazira) embert, hogy jelezze hogy a profil hamis, feltört stb.
Tehát az ismerős a saját fiókjából rákattint a feltört fiókra és ott jobb oldalt van "3 pötty" rákattint és ott van "Támogatás kérése vagy jelentés" ott lehet eljutni arra a felületre, ahol a feltört stb. fiókról lehet jelezni.- amint tiltották - pár nap - csináljon egy új fiókot (addig ne)
Van amúgy itt a PH-n is Facebook topik, a guruk ott csücsülnek nézz be oda, tedd fel ott is a kérdést hátha valaki ad jobb tanácsot: Facebook topik
(Volt már cikk erről a problémáról főleg annak fájó akinek kvázi üzleti fiókja volt tehát magán ember de üzleteit bonyolította a platformon. Egy rádióbeszélgetésben olyan személy is nyilatkozott aki kapcsolatban áll a Facebook-kal de akármikor és ingyen ők sem zaklatják a Facebook kontaktjukat. )
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Cs1csó #74840 üzenetére
Azért, a facebook topikban akadnak sikersztorik,
#74841 pinnacle
a másik, hogy volt olyan is akinek 2* állították vissza a fiókját, harmadjára már nem... (ezzel jelezném, hogy azért facebook fiók vesztésért azért tenii is kell, pl az adott fertőzött fiók üzenetben kéri a segítséget az egyik bevett dolog, míg a 2x visszaállított emberke meg valami régi telóhoz vadászott firmware-t vagy ilyesmi)Ha be volt lépve mobilon azért ott is végeznék facebook app törlést, meg minimum egy telefon újraindítást is. Ha meg nagyon akar facebook profilt akkor egy másik, nem közös hálózatos gépen lehet próbálkozni, vannak rá módok, míg az aktuális gép és hálózat nem bizonyosul tisztának.
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Cs1csó
félisten
válasz pinnacle #74841 üzenetére
+1 ledgeri
Még egy kiegészítés (később jutott csak az eszembe) hogy már a fiók létrehozásakor vagy később is van lehetőség "premium" Facebook szolgáltatás igénybevételére (ez elsősorban cégeknek) amikor több adatot kell megadni pl. akár kapcsolattartó neve, címe tehát ezen több adat alapján könnyebb megtartani a fiókot bizomyítani a jogosultságot, persze ez is egy fizetős cucc)
-
junior11
veterán
válasz Cs1csó #74844 üzenetére
A kérdés, ugye, hogyan sikerült bejutniuk, mennyire volt "benne" a user, milyenek voltak a biztonsági beállítások. Erős jelszó + 2FA, megbízható és biztonságos e-mail manapság már szükséges, a facen amúgy is szinte hemzsegnek a csalók, oda kell figyelni.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz junior11 #74845 üzenetére
Sajna ja... még rá kéne keresnem, hogy pl a passkey rendszerében a a sütilopás mennyire játszik, de szerintem nincs előrelépés azzal sem.
-
csokinick
csendes tag
Úgy látom ezzel a hozzászólással picit elkéstem, de egy tipp az általam tapasztaltak alapján: 2021-ig én is kaptam az automata megújítás előtt levelet, hogy x% discount, ha most pár napon belül megújítom, ami valóban ilyen 50% is volt; azonban tavaly nem jött ilyen és szintén valami 30 ezerbe fájt volna az automata megújítás. Akkor már el is indítottam a megújítás lemondását, hogy hát túl drága és hirtelen megjelent egy "special one-time! offer for me" , ami véletlenül épp 50% discount volt, szóval akkor ezzel megújítottam, mert egyébként nagyon meg vagyok elégedve a Bitdefenderrel. Most szintén zenész (100$!), igyekszem más alternatívákat találni, csak több eszközt is kezelek ami miatt ez a megoldás lenne a legkényelmesebb. Szóval eljátszottam ugyan azt mint tavaly: és láss csodát ismét 50% kedvezménnyel akarnak maguknál tartani.
Ettől függetlenül gondolkozom, hogy váltanék akár cégen belül más csomagra, mert kezd kevés lenni az 5 eszközös limit. Ilyen esetben valaki próbálta már, hogy ha veszek pl. Family licenszet, akkor ha az 1. éves áron megveszem (ami egyébként még olcsóbb is pár száz Ft-tal a Total Security 50%os kedvezményétől), akkor engedi beregelni a Total Security mellé? Persze utána ott lemondanám a megújítást.
-
junior11
veterán
[link] - itt van egy etikus hackertől videó, hogy lehetséges megkerülni a kétfaktoros hitelesítést, és belépni az így megszerzett fiókokba.
MITM (közbeékelődéses) támadás, és cookie, sütilopással a böngészőből.
Ti hogyan védekeztek ezek ellen, hogy ne történjen meg?
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz junior11 #74849 üzenetére
Sütik törlése kilépéskor. puny-code beállítása címsorba
Multiaccount container, és temporary containers vagy hasonlóak bekapcsolása, utóbbi annyira szigprúra állítva ami még oké használhatóság szempontjából (ami lapbezárás után x percen belül törli azt a konténert.
Browser szeparáció.
Ezen felül lehetne még VM-ezni, qubes OS, külön gép netezni, az internet mondjon le// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest