- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz Curtain #72299 üzenetére
Szerintem az ingyenes változatok közül talán a Kaspersky és a Bitdefender a leghasználhatóbb, esetleg még az Avast, meg az Avira is szóba jöhet.
Windows 10, 11 alatt a Defender is bőven jó, és az op. rendszer része. Tök ingyenes.
Avval meg simán nem értek egyet, hogy a Win 10 lassabb lenne ugyanazon a gépen, mint a 8.1. A 8.1 egy már elavult, nem támogatott rendszer, simán érdemes helyette akár 11-et feltenni. A lassúság annak köszönhető valószínűleg, mert a rendszert újra kellene rendesen pakolni, nem csak upgradelni. Esetleg az SSD hiánya, vagy a kevés RAM is okozhatja. Írhatnál egy konfigot, és akkor jobban tudnánk segíteni. Ha ez nem érdekel, akkor maradnak a fenti ingyenes megoldások."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Szellem.
Topikgazda
Ide is beteszem, ha valakit érdekel:
[Giveaway of the day — UnHackMe 13.80 (Lifetime)] -
-
moma
őstag
android telón messengerben kaptam egy linket és óvatlanul megnyitottam. valami átirányítás volt, amúgy semmit nem csinált csak nyitott egy üres youtube fület böngészőben. Lehet valahogy ez veszély? Kell valamit ellenőrznem? Vagy az lett volna gáz, ha a youtube appban nyitom meg?
we all deserve a bit of luck.
-
Xelo
addikt
Avira Antivirus Pro 1év 255Ft
vásárlás után érdemes kikapcsolni az automatikus előfizetést -
Soma01
veterán
Az Eset Internet Security telepítője (kb. 70 Mb) tartalmazza az összes elérhető nyelvet? Tehát ugyan az a telepítő fájl tölthető le az Eset különböző nyelvű weboldalairól?
-
őstag
válasz Jack Oneill #72292 üzenetére
Kíváncsi vagyok mik lesznek a tapasztalatok. Ha jó PC-n és Androidon is akkor a 365 personalról felváltok 365 family-re. Mindig keresek Avast Free helyett valamit, de még nem találtam olyat ami szimpatikus lenne.
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
UserX
addikt
Itt egy 'versenyző', 6 hónapra ingyen
Szerk.: Szerintem ennek a használatához is kell bátorság! Bocs, ha amúgy jegyzik, én még sohasem hallottam róla.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
Az F-Secure 18.4 kiadása augusztus 3.-ra tolódott.
-
tordaitibi
veterán
Ismerősöm kapott Facebookon egy ilyen rövidítettt linket. Állítása szerint mikor megnyitotta, ezt a linket megkapta az összes ismerőse és nem sokára megborult a FB. fiókja, azóta a saját jelszavával be se tud lépni vagyis szerinte feltörték. Ezt nem tudom hogy a link megnyitása okozta-e, lehet nincs a kettő között összefüggés.
Átküldte a linket, én először óvatosságból kijelentkeztem a FB-ból, majd megnyitottam.
Kis mazsolázás után a Youtube jön be ha böngészőbe megnyitom. Van valami átirányítás az biztos de olyan rövid ideig látom hogy fel kellett vennem képernyővideóra és képkockánként léptetni.
egy pillanatra kék oldal, a közepén redirecioando felirat, és máris dob a Youtube főoldalára.
Beírtam a linket 2 url detektív oldalra de egyik sem hozott találatot.
Vajon mi lehet ez, hova irányít át? És lenne köze egy FB fiók feltöréséhez?
https://shre.ink/zrF(külső hivatkozás)
Ennyi az egész rövidített url, én 15x megnyitottam, mindig a YT főoldalára vitt.
Nem tudom jó ötlet volt ide feltenni, óvatosan bánjatok vele, szerintem ez csak egy kattintásvadász url.
Valaki esetleg tudna ennek a megfejtésében segíteni, mi lehet ez?
Automatikus FB bejelentkezésnél, vagy élő megnyitott FB böngészőnél lehetőleg ne próbáljátok, az ördög nem alszik.
Arra rájöttem hogy a shre.ink egy url rövidítő szolgáltatás, olyan mint a bit.ly -
gregory91
senior tag
válasz tordaitibi #72322 üzenetére
Szerintem gyanús url-ek kattintható linkként (ide)behelyezése nem jó ötlet.Remélem a topikgazda vagy mod átírja szimplán másolhatóvá.
[ Szerkesztve ]
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
moma
őstag
nekem amúgy messenger app van csak a telómon, nincs facebook. nem tudom az nem lehetséges e, hogy a facebook appal csinálna valamit. vagy esetleg a telós youtube appal, bár akkor nem lenne érthető a facebook jelszó gond.
meg igazából az is fura lenne, hogy teljesen ártalmatlan az egész és mégis küldözgetik.we all deserve a bit of luck.
-
sisi22
aktív tag
Valaki esetleg tudna ennek a megfejtésében segíteni, mi lehet ez?
Regen ilyen linkek arra voltak jok, hogy a kuldonek is ment egy link, hogy a celszemely most nyitotta meg, es igy o is be tudott lepni az illeto altal hasznalt weboldalra, egyszeruen modositotta a jelszot es kesz. Ha az illeto nem vette eszt eszre es kilepett, kesobb nem tudott belepni, hiszen "o maga" modositotta a sajat jelszavat.
Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
-
ƵøŁĭ
veterán
"After almost 20 years in active service, the time has come for our forum to retire. The security landscape has changed a lot over the years, and so has our company and online communities in general. We feel that, today, we can serve our customers best by direct 1:1 support through live chat and the ticket system. The public forum use decreased significantly in recent years, which is unsurprising, given that Emsisoft morphed from a consumer-focused anti-malware software startup into a fully grown-up B2B SaaS cybersecurity company.
After careful consideration we have decided to shut this forum down on August 1st, 2022.
I would like to express my personal gratitude to all member of this little online community for their long standing support. Special thanks go to our team of moderators and everyone who submitted new malware and false positives. I would like to invite you to send in your files either through submit@emsisoft.com or fp@emsisoft.com from now on.
Our team will continue to participate in larger security related communities like BleepingComputer, Malwaretips and Wilders and so we hope to see you there.
Thank you!
Christian Mairoll
CEO Emsisoft
"
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Szellem.
Topikgazda
Alakul ez is. Szépen elmennek a süllyesztőbe. Kis cég, kevés tőke, és biztos nem megy a birkanyírás Új-Zélandon.
-Először bezárjuk a fórumot.
-Másodszor megszüntetjük a technikai supportot mert önjavító a termékünk.
-Harmadszor a terméket is megszüntetjük "telepíthető formában" mert már ránézésre kiírtja a kártevőket.
-Negyedszer rájöttünk nincsenek is kártevők, a cég sem kell.[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
Lassan visszatérünk a "régi szép időkbe". Lesz a Norton, a Mcafee, Sophos meg esetleg az ESET. A mostani orosz helyzet miatt a Kaspersky valszieg kiesett.
F-Protot és ThunderByte-ot a népnek! -
Cs1csó
félisten
-
törölt tag
válasz #76445440 #72220 üzenetére
Allianz Safe update
Teszt kitolva decemberig +1év opció, régiózárat kapott , és ami a legérdekesebb: v18.4! (júl.1-től) -
riki
senior tag
Vírus fronton ,a helyzet szinte változatlan. Bár a Defender gyengélkedése meglep. [link] Tudom a teszteket a helyén kell kezelni,de szerintem most ez reális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Napelem
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest