- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
Annak jeleként, hogy az olasz üzleti világ is érzékenyen reagált a Kasperskyvel való kapcsolatára, a Ferrari Forma-1-es csapata csütörtökön közölte, hogy közös megegyezéssel felfüggesztette a céggel kötött szponzori szerződését.
Forrás
Egyszerű: nem a gonosz nyugatra kell mutogatni, hanem Putyin bácsinál kilincselni, hogy álljon már le. -
snorbi82
senior tag
válasz Cs1csó #71605 üzenetére
Egyszerű! Mindenkinek lehet mindent, mert ugye mindenki megpróbálja! Ha Amerika csinálja (az olajért!!! tobbit nem írom)az helyes! Mindenki bólogat, szankció semmire nincs! De ha valaki más (HUAWEI, Orosz) az rossz es szankciót nekik!
Ertem mit csinál Putyin es miért! A módszerrel nem értek egyet, de ugyan ezt kellett volna tenni a “nagyokkal” is, mint amit itt mindenki műve!
A hírhez: Ferrarinak nem volt más választása! FIA ( A.)IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Kékes525
félisten
válasz Szellem. #71607 üzenetére
"Érdekes, hogy amikor Amerika csinálta a problémákat, akkor senki nem törölte le a Windows-t, meg az Officet."
Javíts ki, de én úgy tudom, hogy Magyarország a nyugati szövetségi rendszer tagja és nem a keletié. Az USA a NATO vezető nagyhatalma és az EU az nem a keletei, nem egy orosz szövetség. Ez nem azt jelenti, hogy neki (USA) mindent lehet, de ez a szövetség "belügyi" problémája. Most a helyzet minőségileg egészen más. Egy külső hatalom atomháborúval és világháborúval fenyegetőzve megtámadott egy független államot területszerzési törekvéssel és ártatlan civileket tízezreit öli meg. Ez nem egy Windows szintű probléma.
Ez politika, de azért válaszoltam, mert azzal, hogy az egészet relativizálod, egy Windows szintű problémával hasonlítod össze, te is keményen politizált. Úgyhogy, ha törlöd a hozzászólást, akkor elsőként a tiédet is töröld, mert csak úgy fair, persze attól még nem lesz igazad.
Ráadásul az USA egy demokratikus állam, aki nem tudja kényszeríteni a fejlesztőket arra, hogy érdekeik felhasználása érdekében belenyúljanak a rendszerükbe, míg Oroszország diktatúra, ahol ha nem működsz együtt a hatósággal, akár az életedet is kockáztatod. Ez is egy pöttynyi különbség.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
salaud
aktív tag
Windows 11 alatt megszűnt a Windows 10 alatt meglévő F-Secure Safe miatti lassú leállás. Megjegyzem Defenderrel is olyan gyors volt a Win11, elfilóztam, felrakjam-e az F-Secure-t.
[ Szerkesztve ]
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
ƵøŁĭ
veterán
Bitdefender Free újra elérhető.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
riki
senior tag
Regeltem rá,de azt írták ,hogy még nálunk még nem elérhető.Úgy érzem ezek után még van mit fejleszteni rajta,marad addig a Trend Micro,meg a Symantec Endpoint: [link]
-
-
csaba1203
addikt
Srácok lehet hülyeséget kérdezek de mivel váltottam Mac-re ugye nem kell már semmilyen víruskergetőt használnom?
Vagy tévedek?
Ha ajánlott, akkor mi az ami szóba jöhetne? -
Pano
addikt
válasz csaba1203 #71623 üzenetére
Hát, attól függ milyen adatot.
Szerintem ilyen alkalmazás mellett nem feltétlen szükséges. Igazából nem a macOS-t kell félteni, hanem inkább a többi rendszert, hogy pl mac-en letöltesz valami károsat és azt viszed át máshova. De az, hogy te miket és honnan töltögetsz, csak te tudod.
Túl parázni se kell semmit.Szerintem egy nod32 elég, ha úgy van, vagy az olasz által linkelt bitdefender free.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
válasz olasz61 #71628 üzenetére
Shadowra tesztelte, korrektnek tűnik.
"RAM Usage : Light
Phishing Test : 5/5 (all detected)
Malware URL test : 10/10 (all detected)
Fake crack : 1/1 (detected)
Malware Pack : Remaining 9 files to 152. Bitdefender block a ransomware with BB shield !
Resistance to script attacks: Very good . Bitdefender has blocked all attacks (quarantine)
Result :
- Hitman Pro : 0
- NPE : 0
- ESET : 0
Recommand : Yes
System Clean : Yes, system clean" -
Szellem.
Topikgazda
Aki BD-t használ, annak a Kereső Segéd a Google találatokban mutatja az eredményeket? Megbízható a link vagy sem?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz olasz61 #71624 üzenetére
Bitdefenderrel meg tudom oldani azt, amit jelenleg a Kaspersky-vel csinálok, hogy benne van az online fiókban 3 gép, és központilag frissítem a licenszüket, illetve jelszóval tudom védeni a felhasználótól (ami nem az adott gép rendszergazda-jelszava), hogy kikapcsolja a védelmet?
-
kiváncsi f..
tag
Sziasztok!
Kb egy hónapja megy nálam a Win-11. Előtte Win-7 volt, egy másik gépen. Tehát gép és op
rendszer csere is volt.
A kérdésem: Win -11-re melyik a leginkább ajánlott vírusírtó (security csomag) ?
A Defendert 2.-ik nap leváltottam Eset Smart Security Prémiumra (30 napos próba), megvásárolni nem szándékozom. De nem zárja ki. hogy kulcsot ne tudnék szerezni hozzá.
Amúgy meg van az F-Secure Safe, amit az ismert módon szereztem meg.
Tehát: F-Secure, Eset, vagy Defender?
Azt olvastam a témában, hogy teljesen felesleges külső gyártó termékét választani, mert a Defender állja a próbát, sőt sokuknál sokkal jobb.
Vélemények, tapasztalatok? -
Szellem.
Topikgazda
válasz kiváncsi f.. #71636 üzenetére
Ha az említett 3 jöhet szóba, akkor egyértelműen az F-Secure.
Észrevehetetlen a gépen és erős védelmet ad. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz kiváncsi f.. #71636 üzenetére
Ez engem is érdekelne (az összefoglaló csak azt tartalmazza, hogy próbálgassam, de erre se időm se kedvem).
Szerk.: Plag: köszi, ez nekem is hasznos.
Nekem win 7-re kellene, gyakran kapok office mellékleteket amiket meg kell nyitnom, különféle (külső) helyekről, ahol fogalmam sincs, hogy milyen az IT biztonság.
Én ezeket nézegettem:
- Eset (előny: van magyar disztribútor, tudnak adni áfás számlát), hátrány: nagyon drága
- Bitdefender: előny: olcsóbb, hátrány: sosem használtam, nem ismerem
- Norton 360: előny: régebben évekig használtam, olcsó.
- F-Secure: előny: olcsó, hátrány: nem ismerem.Mi a véleményetek? Komplett csomag kellene, AV, tűzfal stb.
Hogy komplikálódjon, van itthon a családban egy mac-es gép, arra is kellene, tehát vennék 3 vagy 5 licenced (eset esetén hátrány: ott a mac-es termék úgy látom külön termékvonal, arra külön kell licencet venni).Mondja már meg valaki tényleg, hogy az Eset miért olyan drága, egyszerűen nem értem, sokkal nyűgösebbnek tűnik, mint a többi. Annyival jobb?
Van valamilyen észszerű magyarázata annak, hogy az Eset miért olyan drága? Amikhez hasonlítom pl. egy 3 vagy egy 5 gépes licensz esetén, kb dupla+ árakon adják.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz lugosi #71640 üzenetére
Az F-Secure egyszerű mint a faék. Nincs benne sok fölösleges modul, ezáltal nem fog neked problémákat okozni, cserébe erősen véd. Nem terheli a gépet, és észre sem veszed. A SAFE és TOTAL verziók fiókos megoldások, és központi menedzselhetőséget tartalmaznak.
Legolcsóbban az alza.hu oldalon tudod beszerezni.Eset drága lett valóban. Elszálltak nagyin csúnyán, és annyira nem jó amennyit kérnek érte. Nem rossz, mert tisztességes iparos munka, de nem ér annyit.
BD-t tegnap próbáltam, élt 30 percet a gépemen. A napi feladatokat nem lassította, de bekapcsolt Profil móddal a CW (játék), a szoksáso 150-160 fps helyett kemény 95-öt hozott, kikapcsolt profillal pedig 100-110-et. Így engem játék közben zavart ez a jelenség.
Nortont nem javasolom, főleg amióta cryptobányászik a gépen.Én a magam részéről itthon Kaspersky és F-Secure SAFE-el dolgozom. A többit próbáltam, de egyik sem nyerte el a tetszésemet.
A próbálgatás meg azért van "leírva", mert egyéni preferencia, hogy kinek mi tetszik és mi nem okoz gondot a gépén. Senki nem fogja neked megmondani, hogy neked mi lesz a legjobb választás. Itt többen használnak F-Secure SAFE-t és a többség megvan elégedve vele.[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Szellem. #71641 üzenetére
Köszi, kitűnően összefoglaltál mindent amire kíváncsi voltam, akkor F-secure. Kaspersky-t használunk jelenleg is, le fog járni és ahelyett keresek mást.
Sajnálom az ESET-et, régen használtam (nagyon régen), amikor még megvolt az újság-előfizetésem. Semmi bajom nem volt vele, mintha kicsit lassította volna a gépem, de amúgy jó volt. Érdekes, a Norton (11 éve járt a gépemhez egy licensz) is lassította.Bár nem AV téma, de az IT biztonságban biztosan jobban otthon vagytok, mint én. Mennyire problémás biztonsági szempontból (frissítések) win7-et használni? Normál irodai munka, játék nélkül, warez nulla, “veszélyes” weblapok meglátogatása nulla.
-
kiváncsi f..
tag
válasz lugosi #71642 üzenetére
Köszönöm a választ és az ajánlást! Ki próbálom az F-Securet, mivel 15 licenszes fiókkal rendelkezem. Kettőt elajándékoztam. a mobilt felraktam az Androidos telómra.
Talán kicsit fapados lehet az Eset után.
F-Secure ügyben aki gondolja keressen meg emailben, van 10-11 szabad licenszem.
Már amennyiben ezt nem tiltja semmi.
Ui: Mintha itt a fórumon az utóbbi időben alábbhagyott volna a Defender dicsérete.
Eleinte itt is nagyon jókat olvastam róla. Én Win 7 alatt nem tudtam kipróbálni, most lehet hogy kap egy esélyt. Aztán vagy él vele, vagy nem. -
nagyúr
válasz kiváncsi f.. #71644 üzenetére
Windows 7 alatt nem jó a Defender, csak 10 és 11 alatt. Jó lesz a F-Secure.
-
BigManus
addikt
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
kiváncsi f..
tag
válasz BigManus #71646 üzenetére
Tudom, hogy Win 7 alatt nem megy a Defender. Azért volt a bevezető a gép ill. operációs rendszer cseréről. Most Win 11 alatt módom lenne a Defendert is használni.
Az Eset nálam bevált, de megvenni 30 ezerért nem fogom.
Van 12 db szabad F-Secure licenszem, vagy az, vagy a Defender. -
kiváncsi f..
tag
válasz kiváncsi f.. #71647 üzenetére
Nálam az a probléma nem él, a Win-11 fut nálam.
-
kiváncsi f..
tag
Az a probléma nálam nem él, mivel Win 11 nél javítva van.
Mivel frissebbet hirtelen nem találok: Test antivirus software for Windows 10 - December 2021 | AV-TEST -
nagyúr
Üdv!
Kipróbálnám a F-Secure Safe-et, már van fiókom, a 30 napot trial már letöltöttem, van most valami akció még-legális-amivel több napot lehet csinálni, ha marad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest