Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz chopin42 #47877 üzenetére

    A védelmeket gyártó cégeknek eltérő a filozófiájuk, üzleti modelljük:

    - AVAST: a fogyasztói piacról és az üzleti piacról is élnek - de komolyan veszik az ingyenes vonalat - reklámértékként is gondolnak rá , nagyobb adatbázis, sok visszajelzés sok beta teszter stb. A klasszikus védelmeket nézve kb. mindegyik termékük ugyanazt tudja a fizetősők inkább extrákban térnek el + support

    - COMODO - inkább az üzleti piacon van jelen - nem is tudom konkrétan miért törtek be a fogyasztói biztonság piacára de mivel nem ez a fő profil ezért mondhatni ők is rendesen megcsinálják a terméket - mégha bugzik is néha - náluk is extrákban tér csak el a fizetős és az ingyenes

    - BITDEFENDER - fogyasztói piac fontos számukra - persze az üzleti vonalat is tolják - náluk az ingyenes védelem kicsit immel-ámmal készített terméknek tűnik ez a másnak van nekünk is legyen filozófia. Úgy tudom az alap biztonságra is kiható dolgokat is kihagytak az ingyenes termékükből.

    - KASPERSKY - kb. a BITDEFENDER sormintáját hozza - fogyasztói piac fontos számukra ebből nagy százaléka lehet a bevételüknek - az üzleti vonalat is tolják - és valahogy most ők is úgy érzik csak kéne valami ami ingyenes de nem jó :)

    - ESET - fogyasztói piacon erős - üzleti fronton is ahogy hallom - ők nem csinálnak ingyenes védelmet de újságos kódos megoldással sokan tudják használni kb. ezzel letudják a promót.

    Ebből kb. azt akartam leszűrni, hogy ingyenesek között az AVAST és a COMODO az akik komolyabban gondolják ezt az ingyenes vonalat, talán a PANDA is ide tartozik csak vélemények alapján gyenge. Az avira is érdekes nem is tudom hova tegyem, a kínaikat inkább ki is hagyon qihoo, tencent, baidu stb.elég kifacsart logikával vannak van ahol már nincs angol nyelv támogatás - egy ilyen apróság miatt mint egy fordítás buknak milliós piacokat nem értem - nem hinném hogy a fordítás ilyen nagy költség lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák