- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
Most jött az értesítés, más is kapott ilyet?
-
zolee0307
őstag
válasz Szellem. #48954 üzenetére
Én nem kaptam üzenetet, de hosszabb lett a licenszem. Egyébként most akkor tűzfal nincs az emsi-ben, de a hálózati forgalmat ellenőrzi ettől függetlenül? Akkor a win-ben kell a tűzfal szabályokat beállítani mostmár?
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
snakebait
senior tag
Sziasztok! Eset Internet Security van egy lenovo laptopon,most tettem először fel ezt a vírusirtót ujságos kóddal. Minden jól működne egy pici ám számomra nagyon zavaró dolgot. Az óra mellett a tálcán nem jelenik meg az ikonja. Telepítés után ott volt,de a laptop újraindítása óta nem akar ott megjelenni. Beállításait alaphelyzetbe tettem,de semmi. Hogy kerülne vissza az óra mellé?
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Szellem. #48954 üzenetére
Én is megkaptam. Központi rendszerben is láthatod .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
snakebait
senior tag
válasz Jack Oneill #48958 üzenetére
Már ez is megvolt,de semmi,nem akar megjelenni
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
Szellem.
Topikgazda
Én beléptem, de nem látok semmi változást! Ugyan azt írja ki mint eddig!
Nem tudom ennek mi az oka. Lehet, hogy nekem 3 gépes licencem van azért? Ráadásul ma megosztottam a refer id-mel a plusz 30 napokért a programot. 4 külön gépre ma felrakták a trial, amiért ugye 4x30 napot kéne kapjak. De, semmi![ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
hosszú idő után felraktam magamnak az MBAM programot..
A Free verziót.
Most hogy futtatom, egyszercsak ránéztem,hogy rengeteg az azonosított fenyegetés.. Mi a f*** ?Ahogy nézem, összeveszett az Advanced SystemCare 10 nevű progival, ami nálam teljes,legális,vásárolt verzió ..
most ezzel mit csináljak ? Ártalmas vagy se ? Gondolom, hogy ha az MBAM-al karanténoztatom,akkor az ASC10 megszűnik működni,ugye ?
A gép Windows10-es , és a védelme -egyenlőre- a Windows Defenderrel van ellátva.
In loving memory of Garrett Lockhart
-
törölt tag
Üdv Néktek,
Érdeklődöm, hátha ti tudtok rá megoldást. Valami olyan okosság van elhelyezve a gépemen, ami nagy valószínűséggel egy VPS szervere küldi az adatokat Jelen esetben most Amazon CloudFlare, de volt már digitalocean, és Linode is. minden jel arra mutat, hogy a browseren keresztül generál adatforgalmat, majd be hamisítja a saját gépemet a hálózaton. Vírus kereső, nem talál semmit, ami jelenleg Mcaffe, próbáltam kaspersky MALWARBYTE de ezek se találtak soha semmit. A vírus hogy milyen oldalakt látogat, arról viszonylag elég jó képet ad az OPENDNS. Kérdésem az lenne, mi a fene lehet ez? És hogy lehet tőle megszabadulni. Ezt tapasztalom mint Windows 10 és OSX-en is. Természetesen csak jogtiszta, programok, és naprakészen tartva. Kérdés mi a tököm lehet ez, és hogy lehet tőle megszabadulni?
-
carl18
addikt
Üdv mindenki!
Windows 7 Ultimate mellé melyik a legjobb ingyenes vírusírtó?
Idáig AVG Free-t használtam, most avast free-t raktam, de nem tetszik mert a háttérbe töltöget valamit.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Szellem.
Topikgazda
Nos, ma kipróbáltam valamit az EAM-ban. Ott van a programban, a licenc alatt, hogy ingyenes megújítás. ha rákattintok, akkor leírja, hogy a saját refere id-mel ellátott linkeket kell megosztani vagy letölteni. Minden egyes Trial telepítés után plusz 30-nappal meghosszabbítják a licencemet!
Ma felraktam a szomszédom gépére. Persze, a saját id-mel ellátott programot raktam fel. nem kaptam utána semmit, de a 30 napos trial megy neki!
A barátom letöltötte a programot amit megosztottam a facebook oldalamon és kaptam kemény 10 napot a 30 nap helyett!
Igaz, hogy egy éves licencem van 3 gépre, de azt sehol nem írja a leírás, hogy a 30 nap eloszlik a több gépes licenceken! nekem egy licenckulcsom van, amit 3 gépen tudok aktiválni és mind a 3 gépnek ugyan az a lejárati dátuma.
Így ma írtam nekik egy levelet, mert ez így nem kóser! A szomszédom után nem is kaptam semmit, ha meg azt írják, hogy 30 nap luszt kapok gépenként, akkor a ne legyen már gépszám függő főleg ha egy kulcs van mind a 3 gépre. -
törölt tag
válasz netpeti98 #48975 üzenetére
Nem igazán értem, mit befolyásol? Olyan oldalak, amiket én nem nézek, nem voltam rajta. Ilyen Pl DropBox, ott a dnsben hogy ment ki rá kérés. De nincs dropbox se telepítve, és nem voltam az oldalon. Ugyan ez a kategória, linode, amazon cloudflare, digitalocean, sőt olyan dns bejegyzés hogyan kell proxyt telepíteni a hálózati eszközömre. Olyan is előfordult hogy P2P forgalmat dobott el a tűzfalam. Miközben torrent kliens sincs a gépen. stb... nem bizonyítani kell, vagy cáfolni, arra van megfelelő csatorna, Úgy hívják ügyészség. A kérdés az, mi a tököm lehet be telepítve, és hova? Mi lehet ez az aprócska kis app amit nem talál meg semmilyen vírus irtó, és úgy megy át a tűzfalon, mint kés a vajon. Ebben szeretnék segítséget kérni, hátha találkozott már valaki ezzel, vagy halott erről az aprócska kis huncutságról. ( Hogy finoman fogalmazzak )
-
nemkufar
tag
Üdv. itt - erre még nem volt dolgom.
Kérdeznék párat:
Pl. a Zemana AntiMalware letölthető vírusvédő alkalmazásról tud valaki magyar nyelvű teszt-véleményt? (Ez török amúgy?)
Aztán: van egy olyan "PUP" kártevő a Win-7 rendszerű asztali gépemen egy ideje, amit az AdwCleaner (Malwarebytes család tagja) megtalál és kijelöl újra és újra, ám eredményesen kidobni nem képes.
"PUP.Optional.Legacy - Chromium Extension - Google Quick Scroll" = Gondolom, a Chrome böngészőben bujkálhat?Valami külföldi fórumban találtam ezt a Zemana víruskeresőt.
- Hoppá! Amíg ezt itt írtam, ez a Zemana megtalálta szintén és az a kereső adott "kijavít" avagy kizárom végleg opciókat is, konkrétan a Google böngészőjéből e PUP féregre!
Megpróbálok nem örvendezni előre... (Csinálok egy kontrollt, mert a másik sem bírta kidobni végleg.)A másik: A Facebook éppen a Google Chrome böngészővel belépve egyik (nekem galád módon több is van ám) kamu regisztrációs lapomra nem enged belépni, kb. egy hete. Azt állítja, hogy "az eszköz vírus fertőzött és töltsem le a Facebook által ott ajánlott Kaspersky Lab vírusirtó programot... Azzal csináljak az "eszközön" keresését, és tisztítást... Aztán utána beenged arra a FB. lapra!"
Na de, arra a regisztrációmra is be tudtam lépni, másik irányból úgymond!
A pc.-n és csak a Chrome böngészővel oda lépve tilt le és zsarol! Firefoxszal be tudtam lépni, illetve az androidos mobilomról is simán.
Mondjuk, valami olyat osztottam meg azzal a FB. lappal ott, amiért - szerintem - inkább ők szeretnének tüzetesebben vizslatni a gépemen?
Találtam a neten a témában néhány magyar és több angol nyelvű írást is, erre a Facebook - Kaspersky kizsaroló dologról ám.
Na de, hogy a Google Chrome böngésző férge is éppen akkor tájt lett a gépemen? Vagy csak az AdwCleanerrel akkor futtattam le és találta meg?Nos, majd vissza térek ide, ha nem sikerült megoldanom...
(58 éves, "autodidakta módon" elsajátított net és pc user vagyok ám csupán, én ezt nem tanultam anno.)ui.: KORÁN ÖRÜLTEM! Mert ez sem dobta ki! Az AdwCleaner utána is megtalálja és az sem bírja kidobni.
[ Szerkesztve ]
Több nap van mint kolbász, ám kevesebb mint felhő. (saját idézet) ;-P
-
nemkufar
tag
válasz Semplar #48981 üzenetére
Üdv. szintén!
Már volt "alaphelyzetbe visszaállítás" is a Chrome beállításokon belül, aztán meg az Iobit eltávolítóval is kidobtam ezt a böngészőt teljesen, majd fél óra múlva feltelepítettem újra a hivatalos oldaláról.
Nem tudom, mi lehet a Chrome-n belül ez.A Facebook csak állít valamit. De nekem több regisztrált lapom is van... A sokból csak az az egy állítja, amit állít! Ám az is csupán a Chrome böngészőnél nem enged be, a Firefoxszal oda lépve simán bemegyek arra a lapomra is! Ezért nem hiszek nekik és nem töltök le víruskeresőt pont az ő kényszerítő "kérésükre".
Végül is, elérem azt a regisztrációmat is. Csak bosszantó, hogy pont egy olyan megosztás után lett ez ott, amit ők "megjelöltek" az idővonalamon. (Mintha azt nem én tettem volna közzé, vagy mi. Ja, mert nekik - tudom - nagyon nem tetsző az ott...)- Közben ez az új (Zemana) víruskereső megint végzett és most azt állítja, hogy tiszta a gépem.
Előtte az AdwCleaner pedig újra ott látja ezt a férget, amiről írtam. Most törlés, újraindítással - de én már kikapcsolok mára, mert 00:33 óra van már éppen...Majd visszanézek - holnap!
Kösz, addig is![ Szerkesztve ]
Több nap van mint kolbász, ám kevesebb mint felhő. (saját idézet) ;-P
-
törölt tag
Sziasztok,
Szülőnek laptopra szeretnék feltenni valami vírusirtót, ami a legkevésbé fogja vissza a gépet. Egy ideje már nem nagyon követem a free irtókat, így nem tudom melyik lehetne ideális.
Igazából csak böngésznek, fb, youtube, híroldalak és ilyesmik. -
Jack Oneill
veterán
Az ESET kb 5 percenként dobál fel egy ilyen üzenetet. Egy ideig szünet, aztán megint.
http://s.ss2.us/r.crl;Belső tiltólista szerint letiltva;
C:\Windows\System32\svchost.exe;
NTAUTHORITY\HÁLÓZATISZOLGÁLTATÁS;
52.222.168.234;Ez így magától egy kis ablakban jelenik meg, hogy cím letiltva. Ez mi lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #48985 üzenetére
Most talán megszűnt (20 perce nincs ilyen üzenet).
-
riki
senior tag
Múltkor téma volt Bullguard Internet Security. Én nagyon megszerettem ,nem zabálja az erőforrásokat,nem kérdez feleslegesen,csak ha fontos a dolog. A Hitman pro-nak semmi dolga amióta használom. Sok video teszt nincs róla, de szerintem ez meggyőző :[link]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #48985 üzenetére
Ja és még annyi, hogy adatbázisfrissítés óta nincs ez a probléma.
-
riki
senior tag
-
ƵøŁĭ
veterán
Avast új verziója elérhető.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
-
riki
senior tag
válasz motacilo #48993 üzenetére
Én ,észre sem vettem a magas memória fogyasztást. Te is megkaptad a hírlevelet gondolom,hogy ingyen frissít majd 2018-ra.Nálam még ez a verzió fut 17.1.366.6. Ez még átnyálazza a leveleket. Sajnálni fogom e funkció megszűnését.Kár érte.Jó ügynök volt .
[ Szerkesztve ]
-
daimonion
senior tag
Úgy néz ki, hogy a most megjelenő fall creator update Win 10-ben tovább bővítették a Windows Defender tudását és integrálták az EMET -et is.Azt hogy teljesen vagy csak részben azt nem tudom de az biztos, hogy pro verzióban a "szokásos" gpedit.msc opcióval igen jól konfigurálható a WD és ASR elleni védelem is került bele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BMW topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest